سامان قاسمی رئیس اداره محیط زیست بندر لنگه در گفتگو با زیست بوم بیان داشت: سردار از زمان حضورش در جزیره فارور به دلیل علاقه به حیات وحش و به ویژه آهوان جزیره، با ایجاد گشت های مستمر کل جزیره را پوشش می داد و با کمک محیط بانان دست شکارچیان را از منطقه کوتاه کرد.
وی افزود: با توجه به نبود آب آشامیدنی در جزیره علاوه بر احداث سه آبشخور، یک خودرو تانکر فقط مخصوص آبرسانی به حیات وحش و آب کردن ابشخورها اختصاص داد و در بخش هایی از جزیره با درست کردن آخورهای فلزی که از مخزن آبگرمکن درست کرده بود، جهت توزیع علوفه در فصول خشکسالی بهره گرفت.
قاسمی بیان داشت: سردار ناظری هر وقت اداره محیط زیست از لحاظ مالی در مضیقه بود، داوطلبانه اقدام به خرید علوفه می کرد و این کار را با اشتیاق و فداکاری انجام می داد. سردار با کمک پرسنلش در نیروی دریایی اقدام به جابجایی علوفه ها از اسکله به سطح منطقه می نمود و هیچوقت ما را تنها نمی گذاشت.
رئیس اداره محیط زیست بندر لنگه با بیان اینکه فقدان این سردار رشید یک خسارت بزرگ برای کشور و محیط زیست منطقه است افزود: سردار ناظری همچنین با در اختیار قراردادن قایق های تندرو و دیگر وسیله های نیروی دریایی سپاه امکان گشت زنی در جزیره را فراهم می آورد و به همین خاطر جزیره فارور برای شکارچیان پرنده هم ناامن شد و حیات وحش در امنیت قرار گرفت.
جزيره فارور در استان هرمزگان گنبدى سربرآورده از آب هاى نيلگون خليج هميشه فارس محسوب می شود که از تپه ماهورهاى کوچک و بزرگ تشکيل شده است. اين جزيره غيرمسکونى و مملو از مرغان دريايى است و گرمای آن در تابستان به ۵۰ درجه سانتیگراد هم می رسد.
*سایت خبری تحلیلی زیست بوم