به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، پس از اظهارات مشاوران سازمان محیط زیست مبنی بر آسیبرساندن یادمانهای شهدا به محیط زیست روابط عمومی کمیته جستجوی مفقودین با ارسال پیامی به این اظهارات واکنش داده است.
در این پیام تاکید شده که سخنان مشاورین سازمان محیط زیست بیانگر این مطلب است که علی الظاهر ایشان حتی برای یکبار هم که شده به زیارت شهدای گمنام در کوهستان مشرف نشدهاند که اگر این توفیق نصیبشان میشد هرگز اینگونه اظهار نظر نمیکردند.
در تمام مناطق کوهستانی که شهدای گمنام در آن مناطق به خاک سپرده شدهاند مسیر دسترسی، همان مسیر دسترسی متعارف کوهنوردان است.
در خصوص توجیه عجیب مشاور سازمان حفاظت محیط زیست در مورد ساخت دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات در ارتفاعات تهران و اینکه رویش علفهای خودرو موجب تلطیف هوای تهران میشود! علی الظاهر ایشان علفهای خودروی اطراف دانشگاه آزاد علوم تحقیقات را دیدهاند ولی چند ده هزار اصله درخت غرس شده در کنار حرم مطهر شهدای گمنام کلکچال و کهف الشهدا را ندیدهاند. جای بسی تعجب است که مشاوران محترم سازمان محیط زیست از اقدام درختکاری در جوار حرم مطهر شهدای گمنام بیاطلاع باشند لذا برای اطلاع ایشان و دیگر دلواپسان محیط زیست به برخی از اقدامات به عمل آمده در جوار حرمهای مطهر شهدای گمنام اجمالاً اشاره میشود.
سال ۹۴ به همت شهرداری تهران و با همکاری حرم مطهر شهدای گمنام کهف الشهداء تعداد ۳۰ هزار اصله درخت در وسعت ۱۵۰ هکتار از انواع ارغوان، سرو، سرو خمرهای، زبان گنجشک و توت در دامنه جنوبی البرز غرس شده است.
در ارتفاعات کلکچال نیز به تعداد ۱۰ هزار اصله درخت در انواع چنار، اقاقیا، زبان گنجشک و همچنین گردو و بادام، سیب، گیلاس و آلبالو (از کنار حرم مطهر شهدای گمنام تا ایستگاه ۳) توسط کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح خریداری و غرس شده است و همه ساله کوهنوردان عزیز از محصولات این درختان در مسیر کوهنوردی استفاده میکنند.
مورد دیگر از اهتمام مسئولین امور شهدای گمنام در کشور به مقوله حفظ محیط زیست، مسئله انتقال و کاشت حجم بسیار بالایی از نخلهای جیرفت که به منظور تبدیل نخلستان به مزارع صیفیجات قطع میشدند باید اشاره کرد که در همین رابطه ۲۰۰ اصله نهال به استان مازندران منتقل و در محوطه باغ موزه دفاع مقدس این استان کاشته شد.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در جریان سفرهای مکرر به کشور عراق، طرح کمک به مالچ پاشی طی طرحی مشترک توسط جوانان ایرانی و عراقی در حد فاصل بصره تا نجف را ارائه کردند ولی هیچ یک از مسئولین و مشاوران سازمان محیط زیست عکس العملی (حتی با نگاه نقادانه) نسبت به این طرح نشان ندادهاند.
یكی از ملزومات کمیته جستجوی مفقودین در تشییع و تدفین شهدای گمنام در سراسر کشور حفظ و توسعه فضای سبز است که توسط نمایندگان کمیته جستجوی مفقودین به مسئولین و دست اندرکاران تشییع و تدفین شهدا در استانها ابلاغ میشود.
از ریاست محترم سازمان حفاظت محیط زیست درخواست میشود در انتخاب مشاورین خود دقت بیشتری کنند تا افراد بدون اطلاع با دادن مشاوره غیر کارشناسی مسئولین آن سازمان را به اشتباه نیاندازند و حوادث تلخی چون حادثه به گل نشستن کشتی تفریحی در اطراف جزیره کیش در زمستان سال ۸۰ را برای مدیران سازمان محیط زیست دوباره رقم نزنند.
در خاتمه از مشاورین سازمان حفاظت محیط زیست نیزدعوت به عمل میآید برای یکبار هم که شده به مناطق کوهستانی اطراف تهران که مزین به حضور شهدای گمنام شده است، مشرف شوند تا هم از نزدیک فضای سبز اطراف حرم ها را ملاحظه کنند و هم از هوای پاک اطراف مزار شهدا بهره ببرند چرا که در تهران به دلیل آلودگی مستمر هوا، مدتهاست نفسها به شماره افتاده است.
کد خبر 589436
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷
- ۰ نظر
- چاپ
یكی از ملزومات کمیته جستجوی مفقودین در تشییع و تدفین شهدای گمنام در سراسر کشور حفظ و توسعه فضای سبز است که توسط نمایندگان کمیته جستجوی مفقودین به مسئولان تدفین شهدا در استانها ابلاغ میشود.