به گزارش مشرق، با توجه به آغاز به ماه مبارک رمضان مردم پاکستان آداب و رسوم خاص خود را در این ماه اجرا میکنند.
در بیشتر بازارها تهیه انواع خوراکیهای ماه رمضان بویژه زولبیای مخصوص معروف به «کهجله پهنی» آغاز شده است.
در این ایام به علت هوای گرم پاکستان، نوشیدن شربت هنگام افطار و خوردن میوههایی چون موز و انبه قبل از وعده غذای اصلی از سنتهای مردم در ماه رمضان است.
سفرههای افطار در پاکستان با همه جای دنیا تفاوت دارد و میتوان به خوبی آداب و رسوم همچنین غذاهای سنتی را در آن مشاهده کرد.
در پاکستان رسم است که سفره افطار در خیابانها پهن میشود و هر کسی طبق توان خود برای افطار روزهداران همکاری میکند. سیب، موز و انبه جزو میوههایی هستند که برای افطار در نظر گرفته میشوند بنابراین هر پرس غذا که برنج با ادویه مخصوص است با یکی از انواع این میوهها تزئین میشود.