وی ادامه داد: از همین رو با اتفاق نظر تهیهکننده، تصمیم گرفتیم فیلم را برای دریافت پروانه نمایش به شورای صنفی نمایش ارسال کنیم.این کارگردان تاکید کرد: فيلم «آبجی» حاصل دو سال تلاشم برای است که در این مدت سه مرتبه تا پای پيش توليد رفتیم ولی هر سه بار تلاش ما به انجام نرسید.
وی توضیح داد: به تولید نرسیدن این فیلم در شرایطی بود که فيلمنامه «آبجی» و سابقه كاری ام باعث شده بود تا مشکل جدی برای پیدا کردن تهيه كننده نداشته باشم. مركز گسترش سينمای مستند و تجربی كه در آن زمان متولی حمایت از توليد فيلم های اول سينمايی بود تولید از این فیلمنامه را در دستور كار خود قرار داد و حتی قرارداد هم بستیم.
اشرفی زاده گفت: تهیه كنندگانی كه توليد اين اثر را به عهده گرفته بودند، به لحاظ مالی و برای تامين سرمايه باقی مانده دچار مشكل شدند و در نهایت كار به توليد نرسيد.کارگردان فیلم تلویزیونی «نامه های خیس» تاکید کرد: مشکلاتی که برای یافتن تهیه کننده پیدا کرده بودنم با حضور محمد حسین قاسمی پايان يافت و در نهایت این تهیه کننده سینما توليد فيلمنامه «آبجی» را پذيرفت و اين بار بر خلاف دفعات قبل در مدت يک هفته پروانه ساخت جديد صادر شد و بعد از يک ماه پيش توليد آغاز و در نهایت «آبجی» كليد خورد.
وی با اشاره به حضور بنیاد سینمایی فارابی در تولید فیلمنامه «آبجی» گفت: در کنار بخش خصوصی بنیاد سینمایی فارابی هم سرمایه گذاری و یک سوم از هزینه تولید را تامین کرد و بقیه هزینه ها به عهده تهیه کننده فیلم بود و خوشبختانه آقای قاسمی پای کار ایستاد و به دلیل مشکلات مالی، تولید را متوقف نكرد.به گزارش مهر، این کارگردان سینما متذکر شد: همراهی و اعتماد محمد حسین قاسمی به عنوان تهيه كننده نسبت به كارگردان و پروژه ای كه به دست می گيرد قابل تقدير است و همكاری با این تهیه کننده سینما برای من و تمام اعضای گروه تولید فیلم «آبجی» تجربه خوبی بود.
اشرفی زاده در پایان گفت: اميدوارم موفقيت فيلمهای اول که توسط بخش خصوصی تولید شدهاند در اكران و همچنین حضور در جشنوارههای بین المللی بتواند تهیه کنندگان را به عنوان حامیان فیلمسازان اول، به ادامه اين مسير و حمايت از فیلمسازان جوان ترغیب کند.