وی ادامه داد: گزارشی نیز توسط دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با همکاری بنیاد سعدی آماده شده بود که در آن به چگونگی آموزش زبانهای خارجی در کشورهای مختلف پرداخته شده بود و اعضای جلسه در جریان وضعیت آموزش زبان خارجی در داخل کشور و سایر کشورها قرار گرفتند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه آسیبها و اختلالات موجود در این زمینه مورد توجه شورا قرار گرفت، خاطرنشان کرد: نکتهای که اعضای جلسه بر آن تاکید کردند، آموزش زبان فارسی در سنین پایین و قوامبخشی و اهتمام به آن در آموزش و پرورش بود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران افزود: در خصوص آموزش زبانهای خارجی نیز تاکید شد که انحصار نباید وجود داشته باشد و با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش نیز مقرر شده است که پنج زبان دیگر در مدارس تدریس شود.
مخبر دزفولی تصریح کرد: نکته مهم دیگر در این زمینه کارآمد شدن آموزش زبان خارجی است که مقرر شد ارزیابی آن را وزارت آموزش و پرورش انجام دهد و همچنین پیرامون اهداف آموزش زبان خارجی و آموزش آن متناسب با نیازهای دانشآموزان و دانشجویان قرار شد که بررسیهای لازم صورت پذیرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: برنامه درسی زبان خارجی نیز حتما باید مورد تجدیدنظر و بازنگری قرار گیرد و متناسب با یافتههای جدید، کارآمد و بهروزرسانی شود.
وی افزود: همچنین مقرر شد شورای عالی آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش در خصوص سن مناسب برای آموزش زبان خارجی به گونهای که لطمهای به زبان ملی و مادری وارد نشود و اقتضائات فرهنگی و ارزشی مورد توجه قرار گیرد، بررسیهای لازم را انجام دهند و به همراه پیشنهادهای مرتبط به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنند.