شبکه تلویزیونی تازه تاسیس "زمزمه" متعلق به رابرت مرداک یهودی ، قصد دارد برنامه های خود را با تغییر ذهنیت و سبک زندگی زنان فارسی زبان روی آنتن بفرستد.

به گزارش مشرق، این گزارش که نگاهی به عملکرد شبکه تلویزیونی تازه تاسیس زمزمه دارد، با رویکردی توصیفی- تحلیلی به فعالیت های این شبکه می‌پردازد.
زمزمه، دومين شبکه تلويزيوني سرگرم‌کننده عمومي و رايگان فارسي‌زبان در خاورميانه است. اين شرکت حاصل سرمايه‌گذاري بخش آسيايي شرکت اخبار و گروه رسانه‌اي موبي است.
 در ماه مي ۲۰۱۱، سهم سرمايه‌گذاري هر يک از اين شرکت‌ها ۵۰ درصد اعلام شده است. زمزمه همانند شبکه خواهر خود فارسي۱، ۲۴ ساعت شبانه روز و هفت روز هفته به پخش برنامه‌هاي سرگرم‌کننده تلويزيوني با دوبله فارسي مي‌پردازد. دفتر مرکزي این شبکه تلويزيوني در شهر رسانه‌اي دبي واقع شده است.
بهره مندي از فضاي تعاملي وب، راهکاري است که امروزه رسانه هاي نوين و تازه تأسيس خود را ملزم به استفاده از آن مي دانند تا بتوانند مخاطب خود و نظراتش را در تصميمات و راهبردهاي رسانه ايشان موثر بدانند. زمزمه نيز با ايجاد صفحه ای به نام خود در شبکه اجتماعي فيس بوک و راه اندازي وب سايت خود، ضمن تلاش براي معرفي، واکنش هاي مخاطبان را نيز تحت نظر مي گرفت. 
اين فرآيند در مورد شبکه اجتماعي فيس بوک از تاريخ 9 خرداد 90 آغاز شد و تا روز افتتاح، در مدت زمان حدود 40 روز، 16 اعلان به اين صفحه ارسال نمود که عمده آنها معرفي سريال هايي بود که در فهرست کنداکتور اين شبکه قرار گرفته بود.
استفاده از تکنيک ايجاد عطش برای مخاطب به وسيله پخش تيزرهاي جذاب از سريال هایي که قرار بود در اين شبکه پخش شود روی صفحات اين شبکه در شبکه های اجتماعی و وب سايت اصلی در اين 40 روز به انحاء مختلف صورت می گرفت؛ ولی نتوانست تعداد مشتاقان خود را در فيس بوک حتی به 6000 نفر نيز برساند.
سعد محسنی و روپرت مرداک

 
هدف از راه اندازی زمزمه چیست؟
 

به گزارش مشرق،جاهد محسنی، برادر سعد محسنی و از مالکان موبی گروپ در همایش "رسانه های گسترش یافته آمریکا" که در باشگاه ملی خبرنگاران در واشنگتن دی سی برگزار شد، در خصوص شبکه رادیویی آرمان اعلام کرده بود که ما در پی "تغییر اجتماعی" هستیم. کلید واژه ما هم تأکید روی زنان است. یعنی زنان اسم رمز حرکت به سمت توسعه غربی و اصلاحات اجتماعی هستند.
محسنی در ادامه سخنرانی اش تأکید کرده بود فکر نکنید صحبت زن و مرد به صورت دوستانه در رادیو چیز معمولی است؛ بلکه این سرآغاز تحول اجتماعی است که آرام آرام حرکت می کند؛ اما موثر است. 
از ديگر اعلاناتی که راجع اين شبکه تلويزيونی شده است، نسبت خواهری دادن آن به فارسی 1 ، ديگر شبکه تلويزيونی اين گروه رسانه ای است. اينکه چرا نسبت خواهری به اين شبکه داده اند، شايد به دليل تمرکز اين شبکه روی مخاطب زنان است. اما اينکه چرا با وجود شبکه ای مانند فارسی 1، اين گروه اقدام به راه اندازی شبکه ای ديگر با همان فرکانس و روی همان ماهواره و با همان اهداف اعلان شده (سرگرمی توسط برنامه های دوبله شده به فارسی) نموده، خود جای بسی تأمل دارد که در آينده نزديک مشخص می شود.

از بارزترين خصوصيات خواهرها می توان به همسانی و والدين مشترک اشاره کرد. اينکه والدين هر دوی اين دو شبکه گروه موبی و شرکائی است که در انتها به غول رسانه اي و صهيونیستی نظير رابرت مورداک می رسد، واضح و مشخص است. از ويژگی های همسانی اين دو شبکه می توان به بهره گيری از سريال هايي اشاره کرد که به سختی می توان موضوع و سوژه اصلی آنها را عناوينی غير از خيانت، رابطه های آزاد جنسی، فرزند نامشروع، طلاق، دوستی ها و ارتباطات نامشروع و ديگر موارد حيا زدايي از زن و مرد و ويرانگر روابط خانوادگی دانست.
يکی از مهمترين دلايل، وجود راهبرد تغيير سبک زندگی اسلامی- ايرانی جامعه ايران به سبک زندگی ليبرال و غربی کشورهای سازنده اين سريال ها هستند. بیشتر سريال های شبکه فارسی1 توليد کشوهای امريکا، کره، کلمبيا، مکزيک و ترکيه است.
با فرض متأثر بودن توليدات رسانه ای هر کشور از سبک زندگی نهادينه شده و رايج در آن، پی خواهيم برد که امريکا در زمينه سبک زندگی غربی خود را صاحب سبک می داند و برای ترويج و يکسان سازی آن در جهان تلاش می کند.
اگر در قاره آسيا بخواهيم غربی ترين کشورهای شرقی را نام ببريم، بی ترديد کره جنوبی در صدر خواهد بود. کشوری که به واسطه رشد اقتصادی چشمگير خود که توسط غرب برای آن پايه ريزی شد، خود را مديون و وابسته به صنايع مختلف غرب از جمله فرهنگ می داند و از آن تبعيت می کند.
در صورتيکه بخواهيم از غربی ترين کشور منطقه امريکای لاتين نام ببريم، به کشوری به عنوان کلمبیا خواهيم رسيد که به واسطه حضور آزادانه فاسدترين قدرت های مافيایی امريکايي و غربی در آن به مرکزی برای فساد، قاچاق مواد مخدر، جرم و جنايت مشهور شده است.
در منطقه خاورميانه نيز با وجود اسلامی بودن بیشتر کشورها، ترکيه با داشتن نظامی لائيک و وجود الزامات و شرايط کاملا غربی برای زندگی به کشوری با سبک زندگی غربی در ميان ديگر کشورهای منطقه شهره است..

  چگونگی افتتاح این شبکه
 
به گزارش مشرق، پس از مدت ها تبليغ در فضاي مجازي و پخش پرومو و تيزرهاي تبليغاتي روي اين شبکه و شبکه هم‌سانش فارسي 1، نهايتا اعلان مي شود افتتاح اين شبکه در تاريخ 18 تيرماه صورت خواهد پذيرفت. تاريخي که براي بسياري از مردم ايران يادآور حوادث تلخ و فتنه انگيز 18 تيرماه 78 است که گويي انتخاب اين تاريخ براي افتتاح اين شبکه، پيامي را براي مخاطب خود ارسال مي دارد که "آري، ما سرآغاز حرکت اعتراضي شما را فراموش نکرده ايم؛ اگرچه قرار نيست به موضوعات سياسي به شکل مستقيم بپردازيم. با بهره مندي از حاشيه هايي نظير قراردادن تاريخ افتتاحيه در مناسبت هاي مورد نظر شما، به شما نشان مي دهيم آرمان هايتان را دنبال خواهيم نمود و تا سرنگوني نظام اسلامي در کنار شما خواهيم ماند؛ هرچند از مسيري طولاني تر ولي اثرگذارتر از روش هاي نظامي و سياسي."
از جمله دلايل ديگر مهم بودن مناسبت های سياسی برای دست اندرکاران اين شبکه می توان به سخنی از سعد محسنی، مدير اين گروه رسانه ای اشاره داشت که درباره دومين شبکه تازه تأسيس خود در چند ماه آينده اينطور بيان می دارد: " شبکه دیگری در دست راه اندازی است. این شبکه یک برند شناخته شده بین المللی است که بیشتر درصدد جذب مخاطبان مرد است. ما در فکر راه اندازی این شبکه قبل از اواسط سپتامبر هستیم."

قبل از اواسط سپتامبر، اشاره ای نسبتا صريح به مناسبت مشهور اين ايام يعنی يازده سپتامبر دارد که هرچند ممکن است اين گروه در اين تاريخ موفق به راه اندازی شبکه خود نشود؛ اما تاحدودی تمايل خود را به چنين تاريخ هايي برای افتتاح شبکه های به ظاهر غيرسياسی خود نشان می دهد..
در پروموی تبليغاتی اين شبکه که حدود 30 ثانيه طول می کشد، 25 کات تصويری وجود دارد که متشکل از صحنه های سريال های مختلفی که قرار است در اين شبکه پخش شود انتخاب شده است. جملات کليدی که در اين پرومو به صورت شعار نوشته می شود، عبارتند از "با ما همراه شويد و شبکه جديدتان را تجربه کنيد" و "از هرچه که دوست داريد بيشتر خواهيد داشت".
آنچه در اين دو جمله محور قرار گرفته، القای حس اطمينان به مخاطب در مورد مطلوب بودن اين شبکه و منطبق بودن آن با تماميلات مخطابانش است. البته پيش فرضی که مسلم واقع شده، مالکيت شبکه است که درچند بخش مختلف متعلق به مخاطب ذکر شده و بر آن تأکيد شده است.
در وله يک دقيقه ای که به مناسبت افتتاح اين شبکه با شمارش معکوس از 60 شروع شد، حدود 50 کات تصويری استفاده شد که خود نمايانگر آگاهی دست اندرکاران اين شبکه از لزوم بهره مندی از ريتم و سرعت بالا در برنامه ها و تيزرهای شبکه به واسطه وجود مخاطب جوان آن است.
بیشتر تصاوير استفاده شده مطابق هدف گذاری از پيش اعلان شده شبکه، تصاويری از زنان و دختران است که در حالت های مختلف به نمايش در می آيد؛ تفريح در طبيعت، ميهمانی، مطالعه کتاب (مثنوی معنوی و ديوان حافظ)، خوشنويسی، نان پختن، رقص و پايکوبی، چايي خوردن در قهوه خانه های سنتی، نوازندگی موسيقی، در آغوش گرفتن يکديگر، رانندگی همراه با شادی و رقص و ... 
 
بررسی رويکرد فرهنگی و راهبردی برنامه ها
 
* ترويج سبک زندگی غربی با ظاهری شرق پسند
با توجه به تحليل سريال های پخش شده توسط شبکه فارسی1 و نسبت آنها با سبک زندگی کشورهای سازنده، به نظر می رسد اين رويداد در مورد شبکه تازه تأسيس گروه موبی نيز صدق می کند. همانطور حجم غالب سريال های اين شبکه امريکايي است که به جهت ارائه سبک زندگی ای غربی، ولی متناسب با شرايط کشورهای کمتر توسعه يافته، بيشتر از زبان اسپانيولی استفاده شده است. انتخاب سريال هاي توليد امريکا ولی با زبانی غير انگليسی، نشان دهنده هدفمند بودن انتخاب ها براساس سبک زندگی خاص کشورهای اسپانيولی زبان است که به لحاظ الگويي برای غربی سازی و استحاله فرهنگی جامعه ای مثل ايران مناسب تشخيص داده شده است.
افتتاحيه اين شبکه مطابق ديدگاه دست اندرکاران اين گروه که بر اين اعتقادند مخاطبان ايرانی گرايش و تمايل ويژه ای به سريال های کره ای دارند، با تنها سريال کرده ای در حال حاضر اين شبکه شروع می شود که نمايانگر اهتمام ويژه دست اندرکاران اين شبکه به جذب اوليه مخاطب و سپس تغيير ذائقه تدريجی آن است.
پخش برنامه ای رقابتی مانند "پروژه مد" نيز جدا از استفاده از تجربه ديگر رسانه ها در جذب مخاطب با ابزار ايجاد حس رقابت و مسابقه را دارد، بلکه صراحتا نيز به ترويج مد و پوشش های مبتذل آن هم در سبک امريکايي آن می پردازد.

* القای پيام های ليبرال فمينيستی
اين رويکرد شبکه، با نحوه انتخاب برنامه ها و سريال های آن آشکار شده است. به طور مثال در اولين سريال پخش شده از آن که احتمالا جزو هدفمندترين انتخاب های دست اندرکاران برای افتتاحيه شبکه است (سريال کافه پرنس)، دختری را مشاهده می کنيم که به واسطه فعاليتش به عنوان پيک موتوری و کلاه ايمنی ای که بر سر دارد، مرد تشخيص داده می شود و از جمع های زنانه طرد می شود.
مثبت نماياندن تمايل دختری که از رابطه ای نامشروع باردار شده در سريال "ارورا"، مشروعيت بخشيدن به عشق يک دختر کولی برخلاف قواعد و هنجارهای اجتماع خود در سريال "کولی ها"، الگو سازی از دختری روستايي که به واسطه فرار از منطقه زندگی اش به اروپا به بزرگترين قاچاقچی مواد مخدر اروپا مبدل می شود در سريال "ملکه جنوب"، ارزش نهادن بر زنی که دو برادر برای تصاحب او با هم می جنگند در سريال "تاوان" و باز هم الگوپردازی از دختر فقيری که کنت ثروتمندی عاشق او می شود در سريال "اليسا".
همانطور که مشاهده می شود، سوژه ها و داستان های بیشتر سريال های اين شبکه نيز با محوريت زنان و احتمالا به منظور تحريک حس برتری جويي و حق طلبی آنان انتخاب شده است.

* قبح زدايي از گرايشات هم جنسگرايي و ترويج آن
متأسفانه هم در تيزرها و وله های تبليغی و هم در بیشتر سريال های اين شبکه شاهد تصاويری از ابتذال پوششی و انحطاط اخلاقی زنان حاضر در برنامه ها هستيم؛ به نحوی که با توجه به هدف گذاری قشر زنان به عنوان مخاطبان اين شبکه، به بهانه وجود مخاطب زن، تصاويری از شوخی های غيراخلاقی، درآغوش گرفتن همديگر، رقص و گاه معاشقه زنان با يکديگر به نمايش در می آيد که همگی گواه آن است که سياستگذاران اين شبکه و شبکه ای که در ماه های آينده مختص مردان راه اندازی خواهد شد، در پی قبح زدايي از گرايشات هم جنسگرايي در لابه لای برنامه های خود را دارند. گويا سردمداران اين گروه رسانه ای به پيروی از اربابان پشست پرده خود در دوره ای که تبليغات اعتبار بخشی به هم جنسگرايي در سطح غرب به اوج خود رسيده و در هر جشنواره هنری و گردهم آيي حقوق بشری خود به کوچکترين اقدامات مناديان اين گرايش روی خوش نشان داده و مورد تقديرشان قرار می دهند، جهت جذب مشارکت های بيشتر آنان، تمايل دارند که اين گرايش ضد دينی و ضد انسانی را ترويج کنند.
 
 
  نکاتی درباره لوگو و رنگ آن

 زمزمه
به گزارش مشرق،همانگونه که پيشتر شاهد استفاده مصرانه از رنگ قرمز و صورتی  در شبکه فارسی1 بوديم، اينک استفاده صريح از رنگ زرد را در شبکه زمزمه مشاهده می کنيم که انسان را بر آن وا می دارد که بر مبحث روانشناسی رنگ ها تأملی بيشتری داشته باشد.
با وجودی که اثر رنگ‌ها تا حدودی ذهنی است و در مورد اشخاص مختلف فرق می‌کند؛ امّا برخی از تاثیرات رنگ‌ها دارای معنی یگانه‌ای در سراسر جهان هستند. رنگ‌هایی که در طیف رنگ‌ها در ناحیه قرمز قرار دارند به عنوان رنگ‌های گرم شناخته می‌شوند که این دامنه‌اش از احساسات گرم و صمیمانه تا احساس خشم و عصبانیت متغیر است. رنگ‌هایی که در ناحیه آبی قرار دارند، رنگ‌های سرد نامیده می‌شوند و شامل آبی، ارغوانی و سبز هستند. این رنگ‌ها معمولاً آرامش بخشند.
رنگ زرد، رنگی گرم و شاد است. این رنگ باعث افزایش سوخت و ساز بدن انسان می‌شود. چون زرد از بقیه رنگ‌ها زودتر دیده می‌شود، بیشتر از بقیه برای جلب توجه مورد استفاده قرار می‌گیرد. رنگ زرد افكاری را به انسان القا می‌كند كه بیشترین تاثیر را بر نیروی خود درمانی فرد می‌گذارد. فعال شدن این نیرو مانند آن است كه در درون انسان انرژی نهفته عظیمی ‌یك‌باره آزاد شود. تمامی‌فعالیت‌های ذهنی فرد به وسیله نیروی رنگ زرد به حركت در می‌آید. از طرفی برای از بین بردن ناملایمات، یاس و ناامیدی رنگ زرد مفید واقع می‌شود زیرا نیروی رنگ زرد به فرد امیدواری به زندگی و نیروی زیستن می‌بخشد. سیستم عصبی معده، روده‌ها، كلیه‌ها و تمامی ‌جهاز‌هاضمه تحت تاثیر این رنگ قرار دارند و اگر ناراحتی در آنها ایجاد شود به وسیله رنگ زرد می‌توان آن را درمان کرد.
رنگ زرد از یك سو بر شادمانی و خوشبختی دلالت دارد و از سوی دیگر بر ترس و فریبكاری. اگر می گویند كسی به رنگ زرد است، یعنی ترسو می باشد. بنابراین این رنگ یك مفهوم منفی در بعضی فرهنگ ها دارد. رنگ زرد جهت سوگواری در مصر به كار برده می شود. هنرمندان قرون وسطی از لباس زرد برای نشان مرگ استفاده می كردند.
 
 معرفي سريال ها و برنامه ها

کافه پرنس
کافه پرنس: داستان زندگي گو يون چان (يون هون هي) است که براي گذران زندگيش دست به هر کاري مي زند. چوي هان گيول (گونگ يو) وارث يک شرکت مواد غذايي بزرگ است؛ ولي از آنجايي که مادربزرگش هميشه به دنبال سامان دادن اوست، مدام با دخترهاي دم بخت براي او قرار ملاقات ترتيب مي دهد. يک روز هان گيول با يون چان برخورد مي کند و اشتباهاً فکر مي کند پسر است. پس از اين ملاقات يک ايده جالب به او الهام مي شود که هان گيول تصميم مي گيرد تا يون چان را استخدام کند تا نقش يک معشوقه همجنس گرا را برايش بازي کند تا اينگونه از شر قرار ملاقات هاي از پيش تعيين شده توسط مادربزرگش نجات پيدا کند و ...

 
پروژه مدپروژه مد: برنامه ای تلويزيوني با موضوع طراحي مد و محصول امريکا است که در ايام آخر هفته از اين شبکه پخش می شود. مجري اين برنامه هايدي کلوم، يک مدل مشهور است. اين برنامه به صورت يک مسابقه طراحی شده که طي آن شرکت کنندگان در يک زمان مشخص و با وسايل و دستورالعمل هاي از پيش تعيين شده، بايد بهترين لباس ها را طراحي کنند. کار طراح ها مورد داوري قرار گرفته و هر هفته يک يا چند نفر از آنها از دور مسابقه حذف مي شوند.
 
 

 
کولی هاکولي ها: سريال آخر اين شبکه، داستانی است عاشقانه مملو از مفاهيم سِحر و جادو، شوق و هوس بين يک دختر جوان کولي و مردي غير کولي. اين عشق نه تنها به دليل تبعيضي که بسياری از مردم براي کولي ها قائل مي شوند؛ بلکه بخاطر قوانين کولي ها که بنا بر آن هيچ ارتباط با غير کولي ها را ندارند، تبديل به يک عشق ممنوع مي شود و ....
 
 
 
 
 
 


اوروراارورا: داستان عشقی است بين دختری به نام ارورا و پسری به نام لورنزو؛ ولي به دلايلی از هم جدا می مانند. دختر از پسر صاحب فرزندی نامشروع می شود و بعد از به دنيا آمدن بچه، سخت مريض مي شود. پدرش که يک دانشمند برجسته است، بدن ارورا را منجمد کرده و او را برای بيست سال در يک کپسول کرايونيک نگه می دارد تا بتواند برای آن درمانی بيابد. زماني که ارورا به هوش مي آيد، متوجه مي شود همه چيز تغيير کرده؛ در حاليکه دخترش فکر مي کند که خواهرش است. لورنزو نيز با دوست صميمي او ازدواج کرده و او نيز شيفته پسر لورنزو می شودد و ...



 

ملکه جنوب: اين مجموعه که برای آخرشب های ايام آخر هفته مخاطبان اين شبکه انتخاب شده، داستان ترزا مندُزا،  يک دختر روستايي مکزيکي است که با طی حوادثی به قدرتمند ترين زن در دنياي پر از خطر قاچاق مواد مخدر در اروپا تبديل مي شود. فرار از شهر کوچکش کاليکان، از ساحل مکزيک تا سواحل اسپانيا، اورا تبديل به ملکه کوکايين در سواحل جنوبي اسپانيا کرد. گسترش کار او در سه قاره و چگونگي روابط او با مردهايي که در زندگي اش بودند باعث می شود تا نگران جانش باشد و ...


 
 
 
 
حریم شکستهحريم شکسته: داستان مهاجرت خانواده ای است که بعد از مرگ رئيس قبيله، تصميم گرفتند شهر خود را در سيسيل ترک گفته و زندگي جديدي را در شمال شروع کنند. پسران اين خانواده، توني و سانتي با اينکه شديدا به هم وابسته اند؛ ولي مثل گچ و پنير با هم فرق دارند. سانتي يک آدم خجالتي درون گرا با اراده اي آهنين است که معتقد است تحصيلات مي تواند تغيير بزرگي در زندگي ايجاد کند. توني آدمي احساساتي، دم دمي مزاج و بي حوصله که معتقد است که تنها چيزي که ارزش حفظ کردن را دارد عزت و احترام است. در ادامه اين دو برادر ناگزير با هم رو برو خواهند شد و ...
 
تاوانتاوان: داستان درباره دو برادر دوقلو است که به خاطر عشق به يک زن با هم مي جنگند. اين داستان در پايان سال هزار و هشتصد، در يک فضاي حکومتي و در جايي که همه از هم رازهايي رو مخفي مي کنند و پشت يکديگر عليه هم کار مي کنند، اتفاق مي افتد و ...
 اليسا: داستان عاشقانه ديگری که در آن اليسا سکالزي دختري است که در فقر به دنيا آمده ولی دارای نجابتي است که قلب کُنت فابريزيو ريستوري را نرم مي کند. مانند سيندرلا، اليسا از بين حسادت رعيت ها و تکبر خانواده اي معتبر گذر مي کند. او مسئول خنثي کردن نقشه پيچيده اي مي شود که عليه شاه طرح ريزي شده است و ...



چه کسانی در پشت پرده این شبکه هستند؟

سعد محسنی: مهمترين فرد تصميم گير و اثرگذار روی اين شبکه که در جلوی صحنه مشغول به فعاليت است، سعد محسنی همراه خواهر و برادرانش هستند. از سال 2002 که سعد همراه با دو برادرش جاهد و زید و خواهرش وژمه، از استرالیا به کابل آمدند، شرکت رسانه ای "موبی مدیا گروپ" شان را با رادیو "آرمان" شروع کردند.
محسنی ها تلویزیون طلوع را در سال 2004 با پولی که از اداره کمک های بین المللی ایالات متحده به دست آوردند (به نقل از نیویورک تایمز) راه اندازی کردند. پس از آن، دامنه فعالیت های "موبی گروپ" هر روز بیشتر و بیشتر شد تا این که امروز سه تلویزیون، یک رادیو، یک وب سایت خبری، شرکت تولید موسیقی، مجله انگلیسی، کافی نتهای زنجیره ای و شرکت خدمات اینترنتی، فقط بخشی از آن است.
سعد محسنی
سعد محسنی در استرالیا و انگلستان تجارب بانکداری و سرمايه گذاری دارد. وی شریک تجاری شرکت استار که یکی از زیرمجموعه های نیوز کارپوریشن به مالکیت رابرت مرداک است، می باشد. او قبلا سرالر «24» را برای طلوع خریده بود و این بار نیز چنین کاری را برای "فارسی 1" و "زمزمه" کرده است. بعضی  او را "رابرت مرداک افغانستان" لقب داده اند.
مجله تایمز اسامی 100 شخصیت برتر و پرنفوذ سال 2011 را اعلام کرد. در میان آنان، سعد محسنی، 35 امين نفر پرنفوذ جهان شناخته شده است. 
راپرت مرداک، سرمایه دار بزرگ آمریکایی- استرالیایی، طی یادداشتی به تمجید از صاحب شبکه فارسی وان پرداخت و از توجهات ویژه اش به این شبکه فارسی زبان خبر داد.
وی که بارها ارتباط با فارسی وان را تکذیب کرده، گرچه در این یادداشت اشاره ای به نقش خود در شکل گیری این شبکه نکرد؛ اما تحلیلگران، اظهار نظر وی در مورد صاحب شبکه فارسی وان را، پذیرش تلویحی ارتباطش با این شبکه می دانند.
مرداک برای سعد محسنی که یکی از 100 چهره ی با نفوذ مجله تایم شناخته شده، نوشته است: "من با سعد محسنی 44 ساله (تاجر جوان قندهاری) از طریق یک دوست مشترک آشنا شدم و من به سرعت دریافتم که او ارزش این را دارد که به او توجه شود. به نظر من، او مطلع ترین فرد در جهان در مورد افغانستان است. برای همین است که ما با هم تجارت می کنیم."
این سرمایه دار مشهور آمریکایی - استرالیایی می افزاید: "سعد همراه برادرش پس از یازده سپتامبر از استرالیا به کشور خود بازگشت. البته مالکیت او بر روزنامه و تلویزیون، بدون شک او را تبدیل به بانفودترین فرد افغانستان کرده است و نقشی بزرگ در شکل گیری افکار مردم بازی می کند. او شجاعت زیادی از خود نشان می دهد و به شدت دولت کرزای را به اتهام فساد به باد انتقاد می گیرد."
وی با اشاره به سابقه ی طالبان در افغانستان و ترس و واهمه ی تلویزیون این کشور برای نشان دادن تصویر زنان، می گوید: "سعد از اینکه مردان و زنان را در تلویزیون نشان بدهد نترسید؛ چیزی که طالبان اجازه آن را هیچ گاه نمی داد. او از اینکه کار درستی انجام بدهد، نمی ترسد."

 جاهيد محسنی: برادر سعد محسنی که در افغانستان متولد شده و اينک از مديران گروه موبی است. او مسئوليت های دولتی ای نيز در افغانستان داشته است؛ مسئول هماهنگی دفتر جذب کمک های اهدا کنندگان به افغانستان، اولين انجمن توسعه و بودجه های توسعه ملی افغانستان. او به عنوان دبیرخانه کمیته هماهنگی اقتصادی کابینه و به عنوان یک مشاور وزير نيز خدمت کرده است.  او در سال 1980میلادی (1358) به استراليا مهاجرت کرد و دارای مدرک کارشناسی بازرگانی و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی است. وی زبان های دری، انگلیسی و ژاپنی را به خوبی صحبت می کند.

زيد محسنی: برادر ديگر سعد که متولد سال 1969 میلاد است. وی مدير بخش های فنی و حقوقی گروه موبی است. او يک وکيل و حقوقدان خبره است که سوابق کاری نظير رياست اداره بازرگانی موسسه حقوقی ملبورن استراليا را در کارنامه دارد. زيد دارای تجربه قابل توجه در قانون شرکت های بزرگ و تجاری و تهیه پیش نویس های قانونی است. او همچنين شريک عامل مؤسسه حقوقی افغانستان است که مشغول خدمات دهی به  مشتریان، شرکت ها و دولت درمسائل تجاری و دعاوی حقوقی است.

وژمه محسنی: خواهر برادران محسنی است که اکنون مسئول استراتژی بازاریابی گروه موبی است. وی در زمينه بازاريابی ارشد شرکت بزرگ تکنولوژی تجاربی دارد. او در زمينه ارتباطات بازاريابی در هر دو زمينه بازار مصرف کننده و بازار کسب و کار به کسب و کار تخصص دارد.


حاج کميل: حاج کميل مستشار، مدير هماهنگی و مشاور گروه موبی است که پيش از اين چندين سال کاردار اقتصادی سفارت افغانستان در ايران بوده است.

 
سیدمحمدرضا خوشرو، مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 107
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 13
  • علیرضا ۰۱:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 1
    باسلام پیشنهاد می شه این مطالب رو رایزنی کنید توی سایتای دیگه هم بزنن. خیلی اهمیت داره البته بجای این همه مهملات سیاسی که روزانه فکر مردم رو با اونا مغشوش می کنن!
  • ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    سلام امیدوارم خدا این صهیونیست ها را کله پا کند و همه را به جان هم بیندازد شاید دست از سر مسلمونای مظلوم بردارند
  • ۰۲:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    شما مثله اینکه هیچ قید و بندی در نمایش تصاویر ندارید! گناه کردن و به گناه انداختن چیز ساده ای نیست که برای افزایش آمار سایت دست به هر کاری بزنید
  • تربیزلی ۰۲:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    عمو ، احیاناً شما ایران زندگی می کنید؟!!! این تصاویر آخه چی بودن !!!
  • حق طلب ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    خدايا از دامن زناني كه الگوي زندگي شون رو از اين برنامه ها ميگيرن چه اولادي ميخواد تحويل جامعه داده ميشه ؟؟؟ واي به حال اينطور مادران ...
  • ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    فقط می توان با ایجاد رسانه های خصوصی ( قبلش ایجاد سازوکار درست برای نظارت) و ایجاد رقابت مثیت به رسانه های خصوصی و رسانه ملی که باعث افزایش کیفیت برنامه ها می شود و همینطور تدوین سند چشم انداز ( که در وهله اول فرهنگ داخل و وهله دفع صادر کردن فرهنگ درش مدنظر قرار گرفت است ) می توان جلوی تهاجم فرهنگی رسانه های غربی و دشمن را گرفت . با راه اندازی شبکه ها با ساختار کهنه نظیر شبکه شما نمی توان موفق بود .
  • عبدالله ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    خیلی خوب وجامع بود
  • ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    از اینکه زمان دقیق پخش برنامه ها و موضوع داستان آنها را اعلام می کنید ، چه منظوری دارید؟ اینکه خودش یک نوع تبلیغ است. شک ندارم که با منظور نوشتید.
  • ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    خوب حالا حضرت عباسی ماها انتقادگره خوبی هستیم اما در حوزه عمل بگوییم ما جه کرده ایم برای ملت خودمان تا انها را بعنوان بیننده پرو پا قرص نگهداریم .... ها یکی درست و حسابی جواب بدهد
  • ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    آفرين به شرق كه اينقدر برنامه هاي اين شبكه را خوب معرفي كرده!!! چرا خودتون را به سادگي مي زنيد و شروع كرديد به معرفي برنامه هاي اين شبكه ظاله لزومي نداره اين همه جزيئات اين شبكه را برنامه معرفي كنيد وحريم ها رو بشكنيد وفحشا رو اشاعه بديد چرا چرا ابزار تبليغي اونها شديد يك مقدار انتقاد پذير باشيد
  • ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    متاسفانه اين روال شرق شده كه فيلم ها وبرنامه هاي غربي را تحت عنوان نقد به راحتي داره معرفي ميكنه خدا عاقبت بخيرمون كنه
  • ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    شما كه ظاهرا همه برنامه هاشو نگاه ميكنيد كه اينقدر خوب داستانهاشو بلديد.ما كه نديديم.با اين تعريفهاي شما به نظر جالب ميان.فركانسش چنده؟
  • اکبری ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    این مطلب نویسنده نداره؟
  • ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    یه ذره تو انتخاب عکس ها دقت کنید نباید هرف وسیله رو توجیه کنه
  • معنوی ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    اتفاقا بر عکس اطلاع رسانی درست است که آگاهی می اورد. نشان دادن شگردهای تبلیغاتی زیرپوستی باعث اگاهی فرد می شود نه به گناه انداخنن افراد.
  • ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    شما خيلی خوب برای اين شبکه تبليغ کرديد!
  • ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    1 0
    یعنی جدا با این چیزا تحریک میشی؟؟؟؟؟؟
  • ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    پیشنهاد خیلی خوبیه البته سایت های دیگه خودشون باید شعورشون برسه و به جای انتشار یک سری اراجیف این مطالب مهم رو از مشرق نقل کنن
  • ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    در بخش عمده اي از اين گزارش، شما به معرفي برنامه هاي فاسد اين شبكه پرداخته ايد در حالي كه نياز به ارائه خلاصه برنامه هاي غير اخلاقي نبود و فقط مي توانستيد به روشهاي انحرافي اين شبكه پرداخته و آنرا نقد كنيد. لطفا كمي دقت كنيد تا بي اختيار مبلغ برنامه هاي اين شبكه نشويد.
  • حسین ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    خوب تبلیغاتی برای فیلم های آخر هفته این شبکه کردید. اگه کسی هم ماهواره نداشته باشه با این توضیحات دیگه نیاز به دیدن فیلم ها نخواهد داشت چون همه توضیحاتی را که این شبکه تصویری نشان می دهد شما به صورت نوشتاری ارائه دادید.
  • یک منحرف ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    بجز معرفی و بیان خلاصه فیلمها باقی مطالب جالب و قابل تامل بود.
  • k-1 ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    يا علي فارسي وان كم بود زمزمم اومد. از فيلم هاي فارسي وان مزخرف تر وجود نداره
  • ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    خوب جنگ (نرم) ه دیگه . از دشمن جز دشمنی بر نمی آد و نباید تعجب کرد. سوال اینجاست که ما در برابر این تک چه پاتکی داریم؟ آی فیلم و شما؟؟!!
  • فرهاد ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    مطلب بسیار جالبی بود...
  • فرهاد ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    مطلب بسیار جالبی بود...
  • رضا ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    دستتون درد نکنه با این دقت ایم مطالبو جمع آوری می کنید.
  • k-1 ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    مشرق من با اين دوستمون موافق نيستم ولي اگه يكم مراعت كني بد نيستا
  • میدی ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    لطفا تصاویر این خبر رو کمی اصلاح کنید. بعضی از تصاویر انگار دست نخورده است!
  • عبدالرضا ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    خانواده ها اگه یکم فکر کنن براحتی میفهمند که این همه فیلم و سریالی رو یقول خودشون مجانی دارند براشون پخش میکنند ، در اصل هزینه ای برابر با نابودی حریم خانواده و شکستن مرز های بین خانواده هاست رو باید بابتش پرداخت کنند. بدبختانه پدرو مادرها بیشتر مخاطب این جور سریال ها هستند و جوانان هم ناخواسته به طرف این جور سریال ها کشیده می شوند. وفتی دختر نوجوان میبینه مادرش داره با علاقه به سریالی نگاه میکنه که ماجرای اصلیش رابطه یک مادر با یک مرد غربیه (دوست پسرش ) هستش ، دختر خانون هم میره دنبال سریالی که از اون لحاظ مناسب خودشه و ........
  • بنده خدا ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    زمزمه یعنی زمزمه زلزله برای خانواده ها
  • وحيد ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    اين ها اينطور در عرصه فرهنگي تازي وار در حال پيش روي هستند مسئولين ما كي ميخواهند از اين حركت لاك پشتي شان در عرصه جنگ نرم وكارهاي رسانه ايي در بيايند اين جور اطلاع رساني ها بسيار مفيد است دستت در نكنه مشرق جان
  • shirin ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    سلام اینارو به آقای ضرقامی هم بگید چون برای مقابله با این حجمه نیاز به ساختن فیلم،سریال و برنامههای است که کسانی که در خانه خود ماهواره دارن با کمال میل به سمت تلوزیون خودمون جذب بشن
  • ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    يكي جواب بده، چرا مناجات شجريان از جمهوري اسلامي كه پخش مي شود جيق بنفشش در مياد اما از شبكه هاي كثيف اين چنيني مثل فارسي وان و رسا كه پخش مي شود دم بر نمياره!؟
  • سید علی ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    خوب بود فقط فکر نکردید یه خورده بیش از یه خورده تبلیغ سریال هاشونو کردید؟ کاش خلاصه سریال نمینوشتید.....
  • احسان ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    جدا مقاله خوبیه.با تشکر از نویسنده.
  • حسينی ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    اينکه رسانه ای در سطح جامعه مشاهده میشه که به اين سرعت هجمه های جنگ رسانه ای دشمن رو رصد ، تحليل واطلاع رسانی می کنه جای تعجب، دلگرمی و اميدواری داره
  • ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    با انتشار مطالب فوق بسیاری را تشویق به دیدن فیلمهای این شبکه ناسالم می کنید. فاین تذهبون؟
  • عبدالرضا ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    آخه این عکس ها کجاشون مشکل دار هستند که اینقدر به مشرق گیر میدید .
  • ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    بدون اينكه بفهميم نشستيم و آمريكايي سازي جهان رو نگاه مي كنيم و منتظريم امام زمان بيان جهاني سازي اسلامي بكنن!!! بايد دست بكار بشيم هر كي هركاري مي تونه انجام بده وقتمون كمه..
  • ابوالفضل ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    شما ماهواره داری؟
  • سحر ۱۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    من به عنوان یک زن دوست دارم وقتی دارم فیلم یا سریال نگاه می کنم زنانی رو ببینم که شجاعند مستقلند می تونند مشکلاتشون رو حل کنند توی جنبه های مختلف زندگیشون پیشرفت کنند.و درعین حال مثل آدم باشند! یعنی خاکستری. با خصوصیات مثبت و منفی همزمان .دوست ندارم با زن اثیری یا زن شیطانی مواجه بشم.دوست دارم زنانی رو ببینم که شخصیت پردازی شدند و همه جنبه های زندگیشون رو نشون می دهند.نه یک زنی که غیر از سجاده نشینی و دنبال شوهر دویدن یا خاله زنک بازی چیزی از دستش بر نمیاد! سریالهای تلویزیون که پر شده از دخترانی که غیر از شوهر مشغله ذهنی دیگه ای ندارند.تهوع آورند واقعا.اکثرا هم شخصیتهای اصلی مردند.خسته شدیم از بس مرد دیدیم! وقتی هم شخصیت اصلی زن باشه میشه نرگس که نه شخصیت پردازی ای داره نه جاذبه ای.یک شخصیت تک بعدی غیرواقعی مسخره ...هر وقت متوجه شدید زنان نصف جمعیت بشریت رو تشکیل می دهند و باید به همان اندازه که به مردان بها می دهید به زنان هم بها بدهید و از جمله در برنامه های مختلف تلویزیونی ازشان استفاده کنید(مثلا همین برنامه پارک ملت رو توجه کنید همه شان مردند از برنامه سازها تا مهمانها تا موضوعات گزارشها!)و هر وقت فهمیدید زن را فقط در شوهر و آشپزی نبینید بعد بیایید با هم صحبت کنیم! البته من ماهواره هم نگاه نمی کنم و با فیلمهایی هم که در اون زنهای نیمه عریان و زیبا فقط در حال تردد هستند و نه چیزی دیگر! هم مشکل دارم.هر چند که حتما تمام این سریالهایی که شما نام بردید اینطور نیست. ولی حالم از برنامه های مزخرف رسانه ملی هم بهم می خوره و بیشتر وقتم رو هم با همین اینترنت ذغالی سر می کنم ...
  • soheil ۱۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    0 0
    واقعا از اینکه هنوز یک ماه از تأسیس یک شبکه نگذشته و شما تحلیلش رو گذاشتین روی سایت خوشحال شدم. امیدوارم روز به روز به روز تر بشيد.........
  • ۰۱:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    1- ضرغامي 2- هجمه
  • ۰۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    ... آره اتفاقا" اظلاع رسانی خوبی بود و به نظر میاد برنامه های جالبی داشته باشد !
  • ۰۱:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    شما ها که لالایی بلدین چرا خوابتون نمیبره ؟! اینهمه ار روانشناسی رنگ ها و نیاز جامعه و چی و چی گفتین ، پس معلومه درد مردم رو می دونید و عمدا" نمک می پاشین ! خیلی نامردین ! خوب اگه راست میگین پس چرا هیچکدوم از عوامل و نقاط قوتی رو که از ابن شبکه ها و سریال هایش گفتید در رسانه مثلا" ملی ( ملی هم که بد است ) استفاده مطلوب نمی کنید ؟ رنگ زرد و قرمز و سبز و . . . همه بد شد ؟ جسارت ، تهور و مروت هم که لابد بده و الا تو همین سریالهای آبکی سیما به جای لودگی و فحاشی و . . . به درستی استفاده می شد !
  • زهرا ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    این شبکه جدا داره اساس و بنیان خانواده رو به هم می ریزه. خدا لعنت کند هر آنکس را که می خواهد فساد رو در خانواده های مسلمان رایج کنه.انشاالله شما هم خیر ببینید که در دنبال افزایش بصیرت مردمید
  • آرش ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    اونا اینکارو میکنن چون ما نمی تونیم.یه نگاهی به برنامه های یکطرفه و انحصاری تلویزیون خودمون بکنید همه چی دستتون میاد.با یک مشت مدیر بی سواد و غیر متخصص چه انتظاری دارید؟مشرق !واسه یکبار هم شده شجاع باش و نظرم رو بزار.
  • زهرا ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    این شبکه جدا داره اساس و بنیان خانواده رو به هم می ریزه. خدا لعنت کند هر آنکس را که می خواهد فساد رو در خانواده های مسلمان رایج کنه.انشاالله شما هم خیر ببینید که در دنبال افزایش بصیرت مردمید
  • ناشناس ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    زنان رو ببینید و بگید وتبارک ا.. احسن الخالقین
  • آستان ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    حالا خیلی نیازی به آوردن همه ی عکس ها نبود چون یکی دو تا شون مورد دارن. اگه زنها و دخترهای خانواده ها نخوان، این شبکه ها کاری از پیش نمیبرن و اگه هم ......یه روزی خدای نکرده بخوان، ......نهایتا ضررش رو خود زن ها و دخترها میدن........ و میشن وسیله ای برای لذت بردن مردها. هرجور راحتین( لا اکراه فی الدین). فقط یه نکته: خدا هست...........
  • ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    اين چه حرفيه؟ وقتي محيط آلوده به ويروس مرگ خانواده بشه همه در خطريم، تو را به خدا مسئولان تا دير نشده و اين چيزا در اثر تکرار عادي نشده کاري بکنن، شايد فردا دير باشه!
  • ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    یعنی مردم اینقدر بی جنبه تشریف دارن؟!! شما را نمی دونم ولی مردم نه!!
  • ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    خانم محترم شما اگر مسئول بودید چه می کردید؟
  • کازرونی ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۸
    0 0
    مشرقی ها خسته نباشن. امیدوارم تلاشتان به همین جا ختم نشه و تحلیلهای بیشتر و وسیعتری رو راجب این شبکه و شبکه فارسی وان ارائه کنید
  • ۰۳:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    درست که این سریالها سبک زندگی غربی را ترویج می کنند ولی اگر از جنبه مثبت نگاه کنید باعث رشد و ارتقا فیلمها وسریالهای تلویزیون وطنی می شود ، شما نگاه کنید صدا وسیما نسبت به 20 سال پیش چقدر پیشرفت کرده چه از نظر کمی و کیفی وچه از لحاظ اطلاع رسانی بین المللی، مگر نه این که این پیشرفتها در یک رقابت با این شبکه های ماهواره ای ایجاد شده وگرنه هنوز تلویزیون ما همون 2 تا شبکه را داشت.
  • ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    من یک زن ایرانی ام در مملکت فعلی ما مردها شده اند بار سنگینی بر دوش زنان مردان تنبل و بوالهوسی که همه چیز را برای خود میخواهند
  • soleiman ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    اطلاع رسانی و تحلیل خوبی بود."والله خیر الماکرین" مکر بیدینان به خودشان برگشته چون با ترویج همجنس گرایی و زنا و نابودی خانواده نسلشان در حال نابودی است
  • meh ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    تبليغات خوبي براي اين شبكه كرديد. واقعا دستتان درد نكند. اين اطلاع رساني بود يا تبليغات
  • پویا ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    چقدر ضعیف النفس مسلمان یعنی این؟؟!!
  • مرتضي ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    ما مثل شما فقط لازم نيست زنان را ببينيم تا بگيم فتبارك الله احسن الخالقين!
  • مرتضي ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    بنده هم با ضرغامي شديدا مشكل دارم و مشكلمم دقيقا از همين منظر است كه ايشان داره تلويزيون ملي ما رو ماهواره مي‌كنه كه افرادي مثل شما جذب بشن. غافل از اينكه اوني كه ماهواره داره، با اينكارها به سمت تلويزيون خودمون نمي‌آد، چون اوني كه ماهواره مي‌خره مي‌خواد چيزهايي را ببينه كه عمرا اگه ضرغامي جرات پخشش را با اون صراحت در تلويزيون خودمون داشته باشه، بلكه اوني كه ماهواره نداره فاسد مي‌شه و مي‌ره سمت ماهواره.
  • مرتضي ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    خدا بالاخره اين كار را مي‌كند، ولي وظيفه ما چيه اين وسط پس؟!
  • مرتضي ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    همچين مي‌گه اينكار حتما كار خود مشرق بوده! حالا از كجا معلوم خود مشرق هم اونو از سايت‌هاي ديگه بر نداشته؟!
  • فلامک ۲۳:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۲
    0 0
    تشکر فروان دارم از مشرقی های عزیز کاش میشد تصاویر سایر اشخاص و مدیران که در این شبکه ها و موبی نقش دارند را هم گذاشته بودید، ضمنا کاش لینک این گزارش را برای آقای ضرغامی هم بفرستید من به یاد دارم که پارسال فارسی1 برای مذاکره نماینده اش را به تهران فرستاده بود اما کسی حتی حاضر نشد با اومذاکره یا مناظره داشته باشد. از ماست که برماست
  • روح اله ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
    0 0
    باسلام امیدوارم که خدا شر این صهیونیسم غاصب رو بر سر تمام ملت ها برداره و مردم ایران حتما نیت شوم آنها را می دانند و وارد بازی هایی که آنها در داخل این فیلم ها به نمایش می گذارند تا به بنیان خانواده ایرانی ضربه بزنند نخواهند شد.
  • حاج ناصر ۱۷:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۱
    0 0
    بيزحمت باقي سريالها رو هم توضيح بديد شايد ما هم رفتيم ونگاه كرديم ،اين كار شما تبليغ شبكه است يا تخريب.
  • الیزابت ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۱
    0 0
    به نظر من شبکه ی خوبیه خود آدم باید عاقل باشه و تحت تاثیر عوامل بیگانه قرار نگیره .فقط خوبه که دست اندر کاران شبکه زمزمه این رو در نظر داشته باشند که تبلیغات زیاد وسط سریال ها حال آدم رو به هم می زنه و کمش کنند.
  • ۰۲:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۱
    0 0
    jتو اگه 0/0001 سواد دکتر عباسی داشتی اینجوری حرف نمیزدی متاسفم
  • عبداللهی ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    مصداق کامل جنگ نرم واستحاله فرهنگی است این شبکه.خانواده ها دقت کنند آیا اونا اینقدر عاشق ما ایرانیها وفارسی زبانها هستند که بخاط خوشی ما حاضرند برای ما برنامه بزارند واینهمه خرج کنند ؟مقصودشان چیست وچه بهره ای از این خرج کردنشان در حال یا اتیه نصیبشان خواهد شد.مسلمان بهوش باشید.
  • sadeghi ۰۰:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    0 0
    خیلی عالی بود. متشکر
  • کتایون ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۰
    0 0
    شما همان هایی هستید که میخواستید بیرون از خونه کار کنید . افراتتون شما رو به اینجا رسونده....
  • محبوبه ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    شبکه فارسی وان و زمزمه ای کاش تبلیغات را می گذاشت آجر فیلمها و سریال چون ازبس بین سریال ها تبلبیغ دارد که به ادم احسا س خستگی و باعث می شود که از دیدن فیلم منصرف شوید این نظر همه اقوام و دوستان ما می باشد
  • مهدی ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۹
    0 0
    این شبکه های اشغال بی محتوا فقط برای ادم های سطحی نگر جالب و دیدنی است استفاده از جذابیت های بصری ظاهری مانند استفاده از زنان زیبا وپوشش های نیمه برهنه و استفاده از داستانهای عشقی ابکی و سطحی عده ای ظاهر بین و سطحی نگر را فریفته خود کرده است.که متاسفانه عده کمی هم نیستند که صرفا به جهت سرگرمی و گذران وقت این سریال های بی ارزش و ناهنجار رو تماشا می کنند
  • عادل ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۹
    0 0
    زمزمه و فارسی وان و هر کانالی مثل این ها در صورتی که خود فرد بیننده عاقل و با خدا باشد و به فکر پیشرفت علمی و رشد کشورش باشد ،موفق نخواهند بود . مطمئنا می دانید که 90 درصد افرادی که در کلاس درس دانشگاه یا مدرسه و یا محل کار نسبت به بقیه موفق تر اند ماهواره دارند و وقتشون رو با شبکه های این چنینی نی گیرند،که مبلغشان خبرگزاریهایی مانند مشرق اند.
  • یه نفر ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    0 0
    سلام. من یه دختر 18 ساله م.اوایل که فارسی وان اومده من و خونواده م هیچ آشنایی با اون نداشتیم تا اینکه کم کم نمی دونم چی شد که پای فارسی وان هم به خونه ی ما باز شد.اوایل یک سریال اون هم همون سریال ویکتوریا.و به مرور تعداد این سریال ها بیشتر و بیشتر شد تا زمانی که به خود آمدیم و دیدیم که ما پای ثابت تمام سریال های این شبکه شدیم و زمانی هم که شبکه زمزمه امد این تماشا ها بیشتر شد و... اینکه بعضی از دوستان میگن که مهم خود ادمه که از راه بدر نشه.من با نظر اونا کاملا مخالفم.چون من هم همین حرفا رو میزدم. اینکه یه ادم خودش باید مواظب رفتار و کردار خودش باشه.اما فکر می کنم اصطلاح جنگ نرم تا بحال به گوش شما خورده.درسته. من هم با اینکه این حرفا رو میزدم،اما...حالا که فکر می کنم میبینم که نسبت به دوسال پیش چقدر عقایدم فرق کرده.روابط بین دختر و پسر رو عادی میدونم و کم کم داره تمام اون چیزایی که تو این شبکه ها پخش میشه به ذهن من راه پیدا میکنه.بدون اینکه خودم متوجه بشم. حالا اگه زمان به دوسال پیش برگرده،همون ابتدا شبکه فارسی وان رو پاک می کردم تا به این روز نیفتم.تا اینقدر افکارم کثیف و آلوده نشن.این شبکه ها نمی گم برای ادم های بزرگ تر بالای 30 یا 40 سال،اما برای جوونا و نوجوونایی مثل من و امثال من مثل یه سمه یه سمه خطرناک.خواهش می کنم اونایی که تازه به تماشای این دو شبکه نشستند،هرچه زودتر تا بیشتر از این تحت تاثیر سریالهای فاسد اونها قرار نگرفتند این شبکه ها رو از بین لیست شبکه هاشون پاک کنند.این به نفعشونه.وگرنه یه موقع به خودتون میاید و میبینید که با اینکه تو ایران زندگی می کنید،اما ذهن و عقاید و افکار شما درست مثل یک غربی کامل رشد کرده. در پناه حق
  • احسان ۲۳:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    0 0
    میشه لطفا و انصافا بگی نکات آموزنده ای که از فارسی وان یادگرفتین چیه؟
  • عرشیا ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    0 0
    بهترین کانال جهان مخصوصن ارورا و تاوان
  • مینا ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    0 0
    سلام
  • سارا ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    0 0
    این کالان عالی است
  • aaws ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    0 0
    ASAsAS
  • ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    0 0
    امیدوارم همونجوری که از نظر نظامی اونها رو نا امید کردیم به لطف خدا از این خان هم که به مراتب سخت تره به سلامت عبور کنیم
  • ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    0 0
    بابا عاقل!!!
  • ۲۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
    0 0
    شما رفتار یه نفر رو زمان قبل از داشتن ماهواره وبعد از اون رو زیر نظر بگیر اونوقت اونوقت می فهمی که خیلی ها بی جنبه تشریف دارند
  • علی ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۲
    0 0
    مرسی
  • ارورا ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
    0 0
    عالي بود
  • jghgj ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    0 0
    تبلیغتان عالی بود من هم مشتاق شدم تا ببینم که چیه
  • مهدی ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    0 0
    با نظر شما موافقم
  • مهدی ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۷
    0 0
    با امار غلط میخوای حرف خودت را اثبات کنی؟
  • ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
    0 0
    بسیار تبلیغی خوبی برای این شبکه کردید. تک تک سریال ها رو توضیح دادید. بسیار مشتاق شدم تا این شبکه را ببینم. به نظرم به کار شما اشاعه فحشا می گن.
  • دانشجو ۲۱:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
    0 0
    مطالب جالبی بود.موضوع فیلمهای زمزمه و فارسی 1واقعا مزخرفه.. ولی زاقعیت اینه که روانشناسی خاصی شده که خانمها انرا میبیتند ذ..امیدوارم در تی وی ما روی ساختن فیلم وقت بیشتری بگذارن و برای وقت مخاطبانشان ارزش قایل شوند.. مشرق :در هر حال موافق و مخالف کار هستند تو راه خود را رو...
  • ۰۴:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۵
    0 0
    :)))
  • ناشناس ۰۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۸
    0 0
    فکر کردید که مثلا سریال های تلویزیون ایران خیلی محتوا داره؟؟؟!!!
  • ۱۸:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۸
    0 0
    lk
  • انسان ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۹
    0 0
    واسه کسایی مثل این کتایون خانوم واقعا متاسفم !!!!
  • انسان ۰۸:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۹
    0 0
    اگه مسلمانی کسی واقعی باشه با این چیزا از بین نمیره
  • ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    0 0
    فارسی 1 یعنی از بین رفتن شرافت و انسانیت و دین و در یک کلمه اسلام
  • ناشناس ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    شماها فقط وقت گرانبهای بی ارزشتون رو هدر میدهید به جای معرفی به فکر چاره باشید شما تا به حال چیکار کردید
  • ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    تبلیغ خوب نیست اما نقد خوبه. نقد خوبه اما نقدی که منتهی به چاره اندیشی بشه نه فقط غرلند کردن!
  • علی ۰۱:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴
    0 0
    میخان یه اندلس دیگه راه بندازن.ما خودمون باید نخاییم نگاه کنیم هم زنان و دختر هامون هم مردان و پسرامون.هر دو قشر ضرر میکنیم.فکر میکنین اون دختر و زن که رابطه ایجاد میکنه و یا اون مرد و پسر کیا هستن؟ خودمونیم پس نباید اجازه بدیم چنین رسانه هایی به حریم خانواده و ذهنمون و اخلاقیات و فرهنگمون وارد بشه
  • ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴
    0 0
    کسانی که به جنگ خدا می روند در آتش قهر او خواهند سوخت انشاءالله
  • ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    برو بابا به فکر خودمون نباشیم هیچ کس به فکرمون نخواهد بود...از ما گفتن .
  • ۲۱:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    شبکه خوبی است
  • k ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۴
    0 0
    یه فیلم فارسی وان ارزش تمام کانالهای تلویزیون خودمونو داره. کدوم فیلم تلویزیون واقعا شاد وسرگرم کننده هستش!
  • یکی همین دوروبرا ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۵
    0 0
    سلام به همه بنظر من این توضیحات واسه فیلما لازم بود که همه بدونن اینا همش عشقایی هستند که بیهوده به وجود اومدن و همش رنگ و لعابه و اشاعه ی فحشاس
  • محیا ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    0 0
    به نظر من این شبکه نه تنها باعث فرو پاشی بنیاد خانواده میشه بلکه درصدد اونه که مردم ایران رو ضد هم کنه یا به زبون دیگه باعث جنگ نرم میشه واین هیچ ربطی به جنبه افراد نداره.چون هر ادمی وسوسه میشه که نگاه کنه یا از اونا تقلید کنه پس ما این وظیفه رو داریم که ضد ادمهای به ظاهر مردم دوست رو بگیریم تا باعث تخریب بنیادین کشورمون نشن.
  • ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    0 0
    با سلام همه ملت ما رو دارای شعور میدونن که تو انتخابات به فرد اصلح رای دادن پس حالا چطور شما فکر میکنی این برنامه ها رو مردم ما تاثیر داره نکنه شما هم از عوامل فتنه 88 هستی که فکر میکنی مردم ما بی شعور بودن و نمی تونن یک انتخاب درست داشته باشن هر چند بعضی از مسئولین همین فکر رو کردن که پارازیت انداخته اند
  • jaskboy ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۲
    0 0
    با اين توضيحاتي كه شما داديد فارسي1وزمزمه دو شبكه براي تخريب طرز فكر يك زن و دختر ايراني مسلمان هستن ، من يه جورايي از اين دو شبكه ترس دارم -من عاشق سريال هاي تخيلي هستم و برام فرقي نميكنه كه از كدوم شبكه پخش بشه چون موضوع و داستان هايي دارن كه نه تنها طرز فكر و عوض نميكنه بلكه مي تونه سرگرم كننده هم باشه ، اما سريال هاي عشقي ... !

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس