کد خبر 612335
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۲

سعید پروینی مجری طرح برنامه «هفت» با توضیحاتی پیرامون این برنامه و هزینه ساخت آن و حقوق افخمی به تمام شایعات پایان داد.

به گزارش مشرق، امروز خبری مبنی بر برنامه هفت با تیتر «فیش گیت دامن هفت را هم گرفت»، در خروجی سایت ها دیده شد. بر همین اساس گفت‌وگویی با سعید پروینی مجری طرح این برنامه انجام داده‌ایم و از صحت و سقم این خبر جویا شدیم که در ادامه ماحصل آن را می‌خوانید.

آقای پروینی، اخیرا سندی پیرامون هزینه های برنامه هفت منتشر شده که حاشیه های فراوانی را هم ایجاد کرده است. پیرامون این سند و صحت آن توضیح بفرمایید.

برنامه هفت دو فاز مجزا داشته یک فاز تولیدی که مربوط به تعهد اولیه برنامه و آقای افخمی به تلویزیون بوده و یک فاز زنده که مربوط به قسمت 15 به بعد برنامه یعنی از زمان جشنواره فجر به بعد است. در ضمن همه اهل فن میدونند که برنامه تولیدی با زنده شرایط متفاوتی دارد.

تفاوت بین برنامه تولیدی و زنده چیست؟

هزینه های یک برنامه ترکیبی تولیدی به مراتب بیشتر از یک برنامه ترکیبی زنده است. در طراحی اولیه برای هفت بنا بود، هر برنامه شامل یک سناریوی دقیق باشد که جداگانه به نگارش در بیاید و توسط عوامل اصلی برنامه یعنی آقایان افخمی، فراستی و گودرزی و همچنین منتقدان، نقش آفرینی و اجرا شود. یعنی عملا آقای افخمی باید هر هفته یک فیلم 150 دقیقه ای تولید می کرد. با توجه به نکات گفته شده، رقم برآورد اولیه برای یک برنامه ترکیبی تولیدی نه تنها خارج از عرف نیست، بلکه برنامه های ترکیبی ای ساخته می شود که بنا به طراحی هایشان برآوردهای بالاتر یا پایین تری دارند.

پس با توجه به این اوصاف از نظر شما مقایسه قسمت های ابتدایی برنامه هفت که به صورت تولیدی پخش می شد، با برنامه زنده نود اشتباه است؟

قطعا اشتباه است. این شیطنت ها مدت هاست که از سوی افراد خاصی نسبت به برنامه هفت مطرح میشود. مثلاً از یک طرف اسناد منتشر میکنند که دریافتی کل برنامه هفت که شامل مجری، دکور تصویربردار و ... است برای یک سال 882 میلیون بوده و از طرفی تیتر میزنند که دستمزد آقای افخمی این مقدار است. (خنده) این افراد همان هایی هستند که چند هفته پیش هم اخبار متعدد از تعطیلی برنامه هفت بعد از ماه رمضان پخش کرده بودند اما دیدید که تا چه میزان اخبار آنها موثق بود!

ولی الآن با توجه به اینکه برنامه هفت از حالت تولیدی خارج شده و به صورت زنده درآمده، می توان هزینه های آن را با یک برنامه زنده مثل نود مقایسه کرد.

من قصد وارد شدن به این مباحث را ندارم. برنامه نود برنامه محترمی ست و حرفه ای نیست که من درباره آن برنامه صحبت کنم، اما با توجه به مباحث مطرح شده، همین مقدار اعلام کنم که برآورد هزینه های تولید هر برنامه هفت با اجرای سه مجری یعنی آقایان افخمی، فراستی و صدرعاملی، در سال نود و پنج، 22 میلیون بوده است. اما برآوردی که دوستان از برنامه نود در سال 94 منتشر کرده اند، 25 میلیون تومان است که این هم نشان می‌دهد قیاس انجام شده توسط آنها واقعی نیست. البته باز تاکید می کنم که قصد من قیاس بین این دو برنامه نیست و اصلا این مقایسه غلط است. نود ویژگی های خاص خودش را دارد و هزینه های مرتبط با آن هم خاص است. هفت هم همینطور. نیت این است که بگوییم برآورد برنامه هفت کاملا منطبق بر عرف برنامه های ترکیبی زنده تلویزیون است.

در خبرهای منتشر شده آمده بود که آقای افخمی برای هر ماه، صدمیلیون تومان از برنامه هفت حقوق می گیرد. این خبر تا چه اندازه صحت دارد؟

این خبر بیشتر شبیه یک شوخی است. قطعا حقوق آقای افخمی در ایامی که برنامه به صورت تولیدی پخش می شد، بیشتر از زمانی است که هفت به صورت زنده روی آنتن می رود. چرا که ایشان در قسمت های تولیدی وظیفه نویسندگی و کارگردانی، تهیه و اجرای برنامه را بر عهده داشتند. ولی دستمزد ایشان چه در برنامه تولیدی و چه در برنامه زنده کاملا مطابق با شان آقای افخمی به عنوان یکی از کارگردانان مولف سینمای ایران و عرف سازمان صداوسیماست.

منبع: صبا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس