بیشترین زمان جلسه علنی امروز مجلس به بررسی طرح استفساریه ماده ۷۳ قانون انتخابات قوه مقننه گذشت.

به گزارش مشرق، جلسه علنی امروز (چهارشنبه، 27 مرداد ) مجلس شورای اسلامی به  ریاست دکتر علی لاریجانی و با حضور 207 نفر از نمایندگان رأس ساعت 8 و11 دقیقه آغاز به کار کرد.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی دستور کار جلسه علنی امروز مجلس را به شرح زیر قرائت کرد.

گزارش کمیسیون شوراها وامور داخلی کشور درمورد طرح تفکیک حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین دژ و تکاب

گزارش کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور درمورد طرح استفساریه ماده 73 و تبصره 3 ماده 52 قانون انتخابات مجلس با آخرین اصلاحات

بررسی تقاضای عده ای از نمایندگان مجلس در مورد لغو رسیدگی به لایحه حمایت ازمعلولان طبق اصل 85 قانون اساسی

انتخاب یک نفر ناظر از کمیسیون اقتصادی با تصویب مجلس به عنوان ناظر درنحوه اجرای ماده 37 قانون مالیات بر ارزش افزوده

انتخاب یک نفر خبره در فناوری اطلاعات به انختاب کمیسیون صنایع و معادن و یک نفر از نمایندگان کمیسیون قضایی به انتخاب کمیسیون قضایی و تائید مجلس به عنوان عضو در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

انتخاب دو نفر به نمایندگی از طرف هر قوه به انتخاب و معرفی مجلس به عنوان عضو در شورای نظارت بر سازمان صدا وسیما

انتخاب دو نفر از اعضای کمیسیون‌ بهداشت‌ و درمان‌ به‌ معرفی‌ کمیسیون‌ بهداشت‌ و درمان‌ و انتخاب‌ مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ به‌ عنوان‌ ناظر در شورای عالی‌نظام‌پزشکی (در اجرای بند (ب) ماده 8 قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

انتخاب یک ‌نفر نماینده به ‌‌معرفی‌ کمیسیون ‌بهداشت‌ و‌درمان و ‌انتخاب ‌مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر در شورای عالی‌ نظام ‌پرستاری

آزادگان به خوبی از آرمان‌های انقلاب دفاع کردند

لاریجانی با تبریک به مناسبت سالروز ورود آزادگان به کشور، گفت: این عزیزان مظهر استفامت و شکیبایی بودند و در دوران اسارت به خوبی از آرمان‌های انقلاب صیانت کردند.

 رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز(چارشنبه،27مرداد) در نشست علنی پارلمان در نطق پیش از دستور خود، ضمن تبریک به مناسبت سالروز ورود آزادگان به کشور، افزود: این عزیزان مظهر استقامت و شکیبایی بودند و در دوران اسارت به خوبی از آرمان های انقلاب صیانت کردند و شخصیت انقلاب را به ظهور رساندند.

رئیس قوه مقننه افزود: برای همه این عزیزان و خانواده هایشان آرزوی توفیق می‌کنیم و ان‌شاءالله از وجود این عزیزان در ادامه مسیر انقلاب به‌خوبی استفاده شود.

در حال حاضر 20 حوزه انتخابیه در کشور دارای مشکل هستند که باید دولت برای آنها تعیین و تکلیف کند.

مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود طی استناد به اصل 64 قانون اساسی اظهار کرد: در حال حاضر 20 حوزه انتخابیه در کشور دارای مشکل هستند که باید دولت برای آنها تعیین و تکلیف کند.

وی افزود: برای یک حوزه نباید وقت مجلس گرفته شود و ضروریست این 20 حوزه با هم در صحن مطرح شود.

لاهوتی تصریح کرد: کمیسیون مربوطه باید به جای یک حوزه، مابقی حوزه‌ها را بررسی و آن وقت به هیئت رئیسه مجلس آن را ارائه می‌داد.

براساس این گزارش، علی لاریجانی رئیس جلسه علنی امروز مجلس در پاسخ، گفت: محدوده حوزه انتخابیه را قانون تعیین کرده است. قانون یا به وسیله طرح است یا لایحه. در حال حاضر این بحث در قالب طرح مطرح شده است، بنابراین اشکال قانون اساسی ندارد.

انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی نسبت به تغییر دستور کار جلسه علنی

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس، در تذکر آیین نامه‌ای گفت: دستور جلسه علنی امروز مجلس چاپ و در اختیار نمایندگان قرار نگرفته که این خلاف آیین‌نامه است.

وی ادامه داد: طبق آیین‌نامه، دستور جلسات باید به ترتیب وصول طرحها و لوایح تنظیم شود.

امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: 48ساعت پیش‌تر اصلاحیه دستور چاپ و در اختیار نمایندگان گذاشته شده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: دستور کار در راهروهای پارلمان نیز نصب شده است.

حوزه‌های میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب دارای 2 نماینده مجزا شدند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست پارلمان با 124 رای موافق، 56 رأی مخالف و 17 رأی ممتنع از مجموع 197 رای ماخوذه با طرح اصلاح جدول قانون تعیین محدوده حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی موافقت کردند.

 براساس ماده واحده این طرح حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در استان آذربایجان‌غربی به دو حوزه مستقل زیر تقسیم می‌شود:

الف - حوزه انتخابیه میاندوآب شامل شهرستان میاندوآب - بخش مرکزی - بخش باروق - بخش مرحمت‌آباد به مرکزیت شهر میاندوآب با یک نماینده

ب - حوزه انتخابیه شاهین‌دژ و تکاب متشکل از شهرستان شاهین‌دژ شامل شهر شاهین‌دژ - بخش مرکزی - بخش کشاورز و شهرستان تکاب شامل شهر تکاب - بخش مرکزی - بخش تخت سلیمان به مرکزیت شهر تکاب با یک نماینده

همچنین نمایندگان با 129 رأی موافق، 66 رأی مخالف و 14 رأی ممتنع از مجموع 209 رأی ماخوذه با کلیات این طرح موافقت کردند.

ایران هیچ پایگاه نظامی در اختیار روسیه قرار نداده/ خوشحالیم مسکو به موضوع یمن توجه پیدا کرده است

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل 176 قانون اساسی، گفت: استقرار نظامیان روسیه در پایگاه نوژه همدان خلاف قانون اساسی است.

وی با بیان اینکه روسیه نشان داده سیاست خارجی متفاوت، متراکم و پرنوسانی در سال‌های گذشته داشته است، افزود: قدرت‌ها ملاحظات خود را در سیاست خارجی خود دارند و نشان داده‌اند هرگاه جمهوری اسلامی ایران با بحران مواجه شده، قدرت‌ها علیه کشورمان بوده‌اند.

علی لاریجانی رئیس جلسه در پاسخ به اخطار فلاحت‌پیشه، گفت: هیچ پایگاهی در اختیار نظامیان روسیه قرار داده نشده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با روسیه در مسائل منطقه‌ای به‌ویژه سوریه همکاری می‌کند و پایگاهی در اختیار آنها قرار نداده است.

رئیس مجلس تصریح کرد: اگر در رسانه‌ها نیز این مطلب مطرح شده، تکذیب می‌شود.

لاریجانی با بیان "امروز خوشحال هستیم که روسیه توجه بیشتری به مسئله یمن پیدا کرده است"، گفت: ما در مورد مسائل سوریه با روسیه همکاری می‌کنیم و پایگاهی به هیچ کشوری در ایران داده نشده است.

تذکر ابطحی به کواکبیان: شما حق صحبت ندارید

محمدجواد ابطحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی،، طی تذکری خطاب به کواکبیان خارج از تریبون و  در صحن علنی، گفت: شما اسم‌تان در لیست هیئت‌رئیسه به‌ عنوان مخالف نیست و حق صحبت ندارید.

وی خطاب به رئیس مجلس افزود: آقای لاریجانی، کواکبیان حق ندارد صحبت کند و باید بر اساس اسامی‌ای که از قبل به هیئت‌ رئیسه اعلام شده این‌کار صورت پذیرد.

رئیس مجلس تذکر ابطحی را وارد دانست و به کواکبیان گفت: اگر اسمتان از قبل در لیست می‌بود، می‌توانستید صحبت کنید و الان حق مخالفت یا انتقاد یا اخطار ندارید.

هیئت‌رئیسه از بی‌نظمی در جلسات علنی مجلس جلوگیری کند

احمد همتی نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی  با استناد به اصل 66 قانون اساسی و 80 آئین‌نامه داخلی مجلس، گفت: هیئت رئیسه مجلس موظف به برقراری نظم جلسات از طریق مواد 114 و 80 آئین‌نامه داخلی مجلس است.

وی افزود: در رأی‌گیری‌های مجلس حدود 100 نفر از نمایندگان در صحن علنی راه می‌روند که باعث بی‌نظمی در جلسه می‌شود.

لاریجانی رئیس جلسه در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: تذکر نماینده سمنان وارد است و نمایندگان در رای‌گیری‌ها شرکت کنند چون تصویب قوانین تعیین‌کننده و مهم است.

نظارت شورای نگهبان در همه مراحل انتخابات است/ انتقاد از طرح استفساریه تامل برانگیز

سیدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل 99 قانون اساسی گفت: نظارت شورای نگهبان در همه مراحل انتخابات است.

وی با اشاره به مطرح شدن طرح استفساریه ماده 73 قانون انتخابات مجلس گفت: این استفساریه نیست و قانون‌نویسی جدید است.

نماینده مردم خمینی‌شهر تصریح کرد: در استفساریه باید تنها پاسخ با بله یا خیر داده شود.

علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به اخطار این نماینده گفت: این استفساریه باید از لحاظ شکلی اصلاح شود.

تسری تخلف یک منتخب به سایر منتخبان تفسیر درستی از قانون نیست

محسن کوهکن نماینده مردم لنجان، در جریان بررسی طرح استفساریه قانون انتخابات مجلس در اخطار قانون اساسی، گفت: بر اساس اصول 19 ،22 ،40 و 43 قانون اساسی بخش دوم استفساریه مطرح شده دارای ایراد است.

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی، افزود: بر اساس صحبت‌های آقای مطهری اگر شخصی در انتخابات تخلف داشته باشد در شهرهایی که بیش از یک نماینده دارند مانند تهران تخلف اثبات شده از یک فرد باعث می‌شود نتیجه انتخابات برای 29 نفر دیگر در حوزه انتخابیه تهران مشکل‌ساز شود. این موضوع باعث می‌شود حیثیت افراد انتخاب شده نیز زیر سوال برود و از طرفی هزینه‌های مالی انجام شده توسط افراد برگزیده نیز بی‌اثر شود.

کوهکن تصریح کرد: بهتر است تفسیر بیان شده در خصوص طرح استفساریه انتخابات مجلس در قالب دو تفسیر مطرح می‌شد بنابراین تسری دادن ابطال انتخابات یک شخص به کل انتخابات در حوزه‌های انتخابیه‌ای که بیش از یک نماینده دارند اشتباه است و این موضوع مورد ایراد شورای نگهبان قرار خواهد گرفت البته تفسیر عطف به ما سبق نمی‌شود بنابراین بحث جناحی یا سیاسی نیست و بخش اول تفسیر صحیح است.

لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار محسن کوهکن، گفت: اخطار شما قابل تأمل است به دلیل اینکه تسری دادن تخلف یک فرد به سایر منتخبان باعث سوء استفاده دیگران می‌شود و شورای نگهبان کل انتخابات را باطل می‌کند اما در حال حاضر بحث کلیات مطرح است و در جزئیات بررسی طرح مذکور به اخطار شما توجه خواهد شد.

رئیس مجلس اخطار کوهکن را وارد دانست ولی این اخطار با مخالفت بهارستان نشینان مواجه شد.

هیچ اقدام اثرگذاری در برجام از جانب دولت انجام نشده است

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مخالفت با طرح یک‌فوریتی الزام وزارت امور خارجه به توسعه دیپلماسی انقلابی کشور، گفت: قوانین از سوی مجلس تصویب می‌شود، اما متأسفانه این قوانین از سوی دولت اجرا نمی‌شود.

وی افزود: امروز در روند سیاست خارجی عکس‌العملی از سوی دولت در قبال گستاخی‌های آمریکایی‌ها دیده نشده، حال چرا باید طرحی را دوباره به صحن بیاوریم که طرح‌های قبلی هنوز اجرا نشده است؟

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: قانون دولت را الزام کرده تا از حق مردم دفاع کند. متأسفانه هر سه ماه یک بار گزارشی درباره برجام به ما ارائه می‌شود که می‌بینیم هیچ اقدام اثرگذاری از جانب دستگاه دیپلماسی صورت نگرفته است.

فلاحت‌پیشه گفت: در برجام باید داد و ستدها یکسان باشد، اما تاکنون هر آنچه ما داشتیم به آمریکایی‌ها و هم‌پیمانان غربی‌اش واگذار کردیم. دولت باید بگوید چه‌کار عملیاتی در برجام انجام داده، شعارهای انقلابی خوب است، اما این شعارها باید نتیجه هم داشته باشد.

وی تأکید کرد: مجلس باید از دولت بخواهد تا قوانینی را که در مورد برجام از سوی نمایندگان مورد تصویب رسیده، سریعاً عملیاتی و اجرایی کند و در حال حاضر نیازی نیست این طرح به تصویب برسد.

اعلام وصول 2 سؤال ملی از ربیعی

غلامرضا کاتب عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درنشست پارلمان، 2 سؤال ملی سه نماینده از علی ربیعی وزیر تعاون، رفاه و کار و امور اجتماعی را قرائت کرد که به‌شرح زیر است:

1 ــ سؤال نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس درباره علت زیان‌دهی برخی از شرکت‌های زیرمجموعه شستا و صندوق بازنشستگی

2 ــ سؤال بهروز نعمتی نماینده تهران و محمد دامادی نماینده ساری درباره علت عدم ثبات مدیریت در برخی شرکت‌های سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی.

تفسیر قابل‌تأمل کواکبیان درباره «نظارت» شورای نگهبان

مصطفی کواکبیان نماینده اصلاح‌طلب تهران در مجلس، در جریان بررسی طرح استفساریه ماده 73 و تبصره 3 ماده 25 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در موافقت با این طرح، گفت: بعد از برگزاری انتخابات و اعلام صحت آن از سوی شورای نگهبان ممکن است مدارک جدیدی به شورای نگهبان در خصوص منتخبان مردم ارسال شود اما این مدارک باید به مجلس بیاید تا در زمان بررسی اعتبارنامه‌ها نمایندگان در خصوص صلاحیت فرد جهت حضور در مجلس تصمیم‌گیری کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه با تأکید بر "مخالفتی با نظارت شورای نگهبان بر اساس اصل 98 و 99 قانون اساسی نداریم"، عنوان کرد: اما این نظارت تا زمانی است که مردم هنوز رأی نداده‌اند و موضوع بررسی صلاحیتها برای 20 روزی است که پیش از انتخابات قرار داده شده، بنابراین وقتی انتخاباتی به‌صورت سالم برگزار می‌شود نظارت شورای نگهبان نیز بر آن تمام شده و اگر قرار است صحت برگزاری کل انتخابات در یک شهر بررسی شود و به تأیید نرسد آرای کل آن شهر باطل اعلام خواهد شد.

کواکبیان گفت: همچنین ماده 19 قانون انتخابات مجلس در موارد تخلف که شورای نگهبان مسئول آن است صراحت دارد که در نتیجه آن نیز آرای کل حوزه انتخابیه باطل می‌شود و مخصوص یک فرد نیست، از این رو لازم است محدوده نظارت شورای نگهبان مشخص شود که تا زمان اعلام نتایج انتخابات است و بعد از آن این شورا نباید خود را مقابل رأی سالم مردم قرار دهد.

انتخاب اعضای ناظر در رسانه‌ ملی و کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه

سید احسان قاضی‌زاده هاشمی با 121 رای و غلامرضا کاتب با 104 رای از مجموع 213 رای اخذ شده به عنوان ناظرین قوه مقننه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما انتخاب شدند.

همچنین رمضانعلی سبحانی‌فر با 115 رای و محمد کاظمی با 83 رای از مجموع 158 رای ماخوذه به عنوان عضو کارگروه کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه انتخاب شدند.

اسامی میهمانان جلسه علنی امروز مجلس

غلامرضا کاتب عضو هیئت‌رئیسه مجلس، اسامی میهمانان را به شرح زیر قرائت کرد:

- جمعی از بسیجیان پایگاه شهید بهشتی شهرستان محلات استان مرکزی

- جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان نیشابور استان خراسان‌رضوی

- جمعی از محیط‌بانان سازمان حفاظت از محیط زیست کل کشور

- جمعی از اعضای کانون بازنشستگان لشکری و کشوری استان تهران

- جمعی از نخبگان، فعالان اجتماعی و سران احزاب سیاسی کشور لبنان میهمان موسسه فرهنگی، هنری فرزندان روح الله در صحن علنی مجلس شورای اسلامی

تقلای مطهری برای محدود‌سازی فعالیت شورای نگهبان

علی مطهری عضو فراکسیون اقلیت(امید) مجلس در نشست علنی پارلمان در جریان بررسی کلیات استفساریه تبصره 3 ماده 52 و 73 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به‌عنوان موافق، اظهار کرد: صورت مسئله این است که پس از تأیید صلاحیت داوطلبان در یک حوزه انتخابیه و تأیید سلامت انتخابات، در حالی‌که هیچ تخلفی از منتخب سر نزده،‌ آیا هیئت نظارت می‌تواند آرا را باطل کند.

وی وقوع این اتفاق در انتخابات مجلس دهم در یکی از حوزه‌های انتخابیه را موجب بی‌احترامی به رأی مردم و هتک حرمت منتخب عنوان کرد و با ذکر این نکته که هدف از این استفساریه، آن منتخب خاص نیست، خاطرنشان کرد: هدف جلوگیری از تکرار این اتفاق است تا در انتخابات آینده با استناد به این سابقه منتخبان را حذف نکنند.

مطهری علت طرح استفساریه را اختلاف میان مجری و ناظر در موضوع رد صلاحیت یک منتخب مجلس دهم خواند و گفت: قانون‌گذار برای احترام به رأی مردم گفته است اگر مدرک جدیدی از منتخبی پس از انتخابات به‌دست آید باید در مجلس مطرح شود و وی توسط منتخبان مردم حذف شود.

وی با تأکید بر اینکه محل بحث در این استفساریه مربوط به انتخابات و آرای سالم مردمی است، مدعی شد: یک عضو شورای نگهبان هم گفته بود که ما هم می‌دانیم که مدرک جدید پس از انتخابات در مجلس بررسی شود، اما چون احتمال می‌دهیم مجلس منتخب مزبور را رد صلاحیت نکند، خودمان صلاحیت وی را رد کردیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قانون نمی‌تواند به‌گونه‌ای باشد که بعضی موادش مواد دیگر را نقض کند، گفت: شورای حل اختلاف هم در این مورد حکمی صادر نکرده است.

مخالفت مجلس با فوریت یک طرح الزام‌آور برای وزارت امور خارجه

طرح یک‌فوریتی الزام وزارت امور خارجه به توسعه دیپلماسی انقلابی کشور با امضای 80 نماینده مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به مخالفت نمایندگان با بررسی این طرح با قید یک‌فوریت و طبق اعلام رئیس مجلس قرار شد این طرح به‌صورت عادی مورد بررسی قرار گیرد.

این طرح 4 ماده دارد و کاظم جلالی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به‌عنوان یکی از طراحان این طرح،‌ حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، عضو دیگر این کمیسیون به‌عنوان مخالف و حمیدرضا فولادگر نماینده اصفهان به‌عنوان موافق صحبت کردند.

لزوم تغییر در نحوه رأی‌گیری طرحها و لوایح در صحن علنی مجلس

سید ناصر موسوی لارگانی در تذکری درباره  شیوه رأی دادن به طرحها و لوایح در صحن علنی، اظهار کرد:  هیئت رئیسه مجلس باید در این زمینه  برنامه‌ریزی داشته باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از اینکه تعداد زیادی در رأی‌گیری دخالت می‌کنند، گفت: این شیوه رأی‌گیری اشکال دارد بنابراین درخواست می‌شود هرچه سریعتر اصلاح شود.

طرح تحقیق و تفحص از طرح تحول سلامت اعلام وصول شود

نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی  با استناد به اصل 22 قانون اساسی گفت:  ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در قالب بیمه حق مردم بر حاکمیت است.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در قالب طرح تحول سلامت از جیب  وزارتخانه برای دکترها کیسه دوخته است، افزود:  اما برای پرستارها و مسائل مربوط به آنها هیچ اقدامی انجام نشده  است.

نماینده مردم ارومیه تأکید کرد: از هیئت رئیسه و آقای یوسف‌نژاد می‌خواهم که طرح تحقیق و تفحص از طرح تحول سلامت را که توسط جمعی از نمایندگان تهیه و به کمیسیون بهداشت و درمان داده است اعلام وصول کرده و به جریان بیندازد.

دولت برای اصلاح حوزه‌های انتخابیه لایحه دهد/ انتقاد از نقص قانون انتخابات

حجت‌الاسلام احمد مازنی نماینده مردم تهران درمجلس در مخالفت با طرح تفکیک حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین دژ و تکاب،گفت: متاسفانه روند قانونگذاری وصله پینه‌ای در قوه مقننه مردم و کشور را دچار سردرگمی و مشکلات می‌کند و راه‌هایی برای بروز فساد و گریز از قانون را فراهم خواهد کرد.

نماینده مردم تهران در خانه ملت، افزود: مسئولان کشور درخصوص موضوع مذکور مانند وزارت کشور، شورای نگهبان و کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس همه قائل به نقص قانون انتخابات هستند.

عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس دهم تاکید کرد: از رفتار وصله پینه‌ای در قانون انتخابات باید پرهیز و هرگونه تصمیم در خصوص قانون جامع انتخابات را دنبال کنیم.

علیرضا سلیمی نماینده دیگر  مخالف با طرح مذکور، یادآور شد: تفکیک حوزه‌های انتخابیه یک مطالبه عمومی در سراسر کشور است و از آنجایی که تفکیک حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین دژ و تکاب تبعات اجتماعی در پی خواهد داشت، بهتر است تا زمان ارائه و تصویب قانون جامع انتخابات به این موضوع نپردازیم.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، افزود: درخواست مردم، ائمه جماعات و فرمانداران و استانداری میاندوآب، شاهین دژ و تکاب یکی از دلایل ارائه طرح مذکور است اما باید توجه داشت که این درخواست از سوی مردم، ائمه جماعات، فرمانداران و استانداران بسیاری از حوزه‌‌های انتخابیه مطرح شده است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات با استناد به اصل 64 قانون اساسی ،تصریح کرد: در این قانون تاکید شده تا برای تفکیک حوزه انتخابیه یا افزایش تعداد نمایندگان عوامل انسانی، جغرافیایی، سیاسی و غیره در نظر گرفته شود.

مهرداد بائوج لاهوتی نیز در مخالفت با طرح تفکیک حوزه‌های انتخابیه میاندوآب، شاهین دژ و تکاب با استناد به اصل 64 قانون اساسی، گفت: مشکلات در بسیاری از حوزه‌های انتخابیه وجود دارد و تنها محدود به این حوزه انتخابیه نیست.

انتخاب ناظران در هیئت نظارت بر مسافرت‌های خارجی کارکنان دولت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی  پارلمان ناظرین مجلس در هیئت نظارت بر مسافرت‌های خارجی کارکنان دولت را انتخاب کردند.

بر این اساس علیرضا رحیمی نماینده تهران با 98 رای و محمدمهدی برومندی نماینده مرودشت با 72 رای از مجموع  167 رای ماخوذه به عنوان ناظرین مجلس در هیئت نظارت بر مسافرت‌های خارجی کارکنان دولت انتخاب شدند.

ناظر مجلس در شورای‌ عالی نظام پرستاری انتخاب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ،ناظر پارلمان در شورای عالی نظام پرستاری را انتخاب کردند که براین اساس حیدرعلی عبادی نماینده مردم اصفهان با 128 رای از مجموع 135 رای مأخوذه به عنوان ناظر قوه مقننه در شورای عالی نظام پرستاری برگزیده شد.

وزیر نفت مشکلات فارغ‌اتحصیلان صنعت نفت را مرتفع کند

بهروز بنیادی نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، طی تذکر شفاهی خطاب به محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورزان حافظان اصلی منافع کشور هستند و امروز در فروش محصولات خود با مشکلاتی مواجه هستند.

وی ادامه داد: در منطقه کاشمر نیز به تبع این موضوع تعداد زیادی از کشمش تولیدی کشاورزان از سال قبل باقی مانده و محصول امسال آنان نیز روی دستشان مانده که لازم است در این خصوص تدابیر ویژه اتخاذ شود.

نماینده مردم کاشمر در مجلس دهم به مشکلات  بیمه کشاورزان اشاره و تصریح کرد: پرداخت وجه خرید تضمینی محصولات نیز مشکلی است که باید مورد توجه دولت قرار گیرد.

بنیادی از وزیر نفت خواست تا مشکل فارغ‌التحصیلان صنعت نفت را که علی‌رغم وعده‌های داده شده هنوز در بخش اشتغال اقدامی برای آنها نشده، مرتفع سازد.

همایش «ایران کانکت» خفت‌بارترین دستاورد برجام است

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور، گفت: برجام به 4 حوزه مختلف فنی، سیاسی‌، امنیتی و اقتصادی تقسیم می‌شود که هر حوزه را باید جداگانه بررسی کرد.

وی در ادامه به بررسی بعد فنی برجام پرداخت و گفت: در زمینه فنی امتیازاتی داده شد و امتیازاتی گرفته شد که امتیازات داده شده با گرفته شده‌ برابر بودند.

نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه در حوزه امنیتی، سیاسی و اقتصادی اصل نظام نشانه گرفته شده است.

ابوترابی با اشاره به محدودیت ایران در بحث تولید موشک و سلاح‌های متعارف،‌ گفت: این هم یکی از خطرات بزرگ برجامیزه کردن کشور است.

وی با اشاره به  برگزاری همایش "ایران کانکت 2016"، از آن به عنوان خفت‌بارترین دستاورد برجام یاد کرد و گفت: در روزهای آتی انگلیسی‌ها همایشی با حضور برخی وزیران برگزار می‌کنند و افراد حقیقی و حقوقی که در لیست تحریم‌ها هستند به هیچ‌وجه نمی‌توانند در این همایش حاضر شوند، با اینکه این همایش در کشور خودشان برگزار می‌شود.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس در بررسی حوزه سیاسی برجام، تصریح کرد: قرار بود عزت به پاسپورت ایرانی برگردانده شود، اما شاهد هستیم که ارزش آن کاسته شده است.

ابوترابی با اشاره به این گفته رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه برجام سایه جنگ را از کشور دور کرد، گفت: آنچه خطر جنگ را از کشور ما دور می‌کند توان نظامی ماست. اگر ما ضعیف باشیم دشمن به ما حمله می‌کند و کاری به برجام ندارد.

وی در بررسی حوزه اقتصادی برجام گفت: در حوزه اقتصادی سؤالی که پیش می‌آید این است که آیا برجام تأثیری در زندگی مردم داشته یا خیر؟ اکنون شاهد بیشترین رکود بعد از جنگ جهانی دوم در کشور هستیم که باعث بیکاری جوانان شده است.

ناظر مجلس در شورای راهبری دادرسی الکترونیکی تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه، یکی از اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس را به عنوان ناظر در شورای راهبری دادرسی الکترونیکی انتخاب کردند.

براساس رای بهارستان‌نشینان، یحیی کمالی‌پور نماینده مردم جیرفت در مجلس با 133 رای از مجموع 147 رای ماخوذه به‌عنوان ناظر پارلمان در شورای راهبری دادرسی الکترونیکی انتخاب شد.

مجلس به وزیر ارتباطات برای برگزاری همایش انگلیسی تذکر بدهد

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی، با استناد به اصل 152 قانون اساسی گفت: این اصل اعلام می‌دارد که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس نفی هرگونه سلطه‌جویی، سلطه‌پذیری، حفظ استقلال همه‌جانبه و تمامیت ارضی کشور قرار دارد.

وی افزود: بناست وزارت ارتباطات سمیناری را داخل کشور برگزار کند که بر اساس شنیده‌ها طرف انگلیسی شرط و شروطی را مشخص کرده است که از جمله آن این است که آنها که در لیست تحریمها قرار دارند، در داخل کشور ما حق ندارند در این همایش شرکت کنند.

نماینده مردم محلات در مجلس  این تصمیم را غیرقابل‌دفاع خواند و بیان کرد: برگزاری این همایش با اصل 152 قانون اساسی مغایرت دارد.

وی خواهان تذکر  هیئت رئیسه مجلس به وزیر ارتباطات در این زمینه شد و گفت: هیئت رئیسه مانع این اقدام غیرقابل‌دفاع شود تا عزت ما را بعضی از رفتارهای غیرقابل‌دفاع زیر سؤال نبرد.

موسوی‌لارگانی ناظر مجلس در شورای مرکزی زکات شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی، یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی پارلمان را به عنوان ناظر در شورای مرکزی زکات انتخاب کردند.

  نمایندگان سیدناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان را با 134 رأی موافق به عنوان عضو ناظر این شورا انتخاب شد.

انتقاد به برگزاری همایش "ایران کانکت" در ایران/ برنامه ششم ایرادهای جدی دارد

احمد امیرآبادی فرهانی نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور اظهار کرد: اقدام مغرضانه یک نفر از بیت آیت‌الله منتظری در انتشار غیرقانونی یک صوت بار دیگر بر درستی تصمیم امام در عزل قائم‌مقام رهبری صحه می‌گذارد و نشان داد که این اقدام انقلابی کشور را از دست منافقین نجات داد.

وی درباره کودتای نافرجام در ترکیه تصریح کرد: موضع‌گیریهای دولتهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در کودتای ترکیه نشان می‌دهد که رأی ملتها تعیین کننده است و امیدواریم ریشه ترور و تروریسم در همه جای دنیا به خصوص سوریه بخشکد.

نماینده قم در مجلس با انتقاد از پروژه‌های نیمه تمام راههای مواصلاتی این استان ادامه داد: با توجه به اینکه قم مرکز مواصلاتی 17 استان در کشور است بهتر است پروژه‌های نیمه‌تمام این استان با هماهنگی بیشتر میان مسئولان تکمیل شود.

امیرآبادی همچنین با انتقاد از تخصیص اعتبارات محدود به بخش فرهنگ خاطر نشان کرد: حوزه فرهنگ در کشور ما مظلوم واقع شده است و با توجه به اعتبارات اندک در این حوزه دستگاه خاصی نیز پاسخگو نیست.

وی درباره همایش ایران کانکت 2016 تصریح کرد: برگزاری این همایش دوباره دخالتهای انگلیس در ایران را نشان می‌دهد و انگلیس از مسئولان ما چه دیده که مجددا این رفتارها را انجام می‌دهد؟

نماینده قم در ادامه درباره دستاوردهای برجام گفت: برجام ثابت کرد که ملت ایران اهل گفت‌وگو است و این آمریکاییها هستند که عهدشکنی و اهمیتی به مبادلات بین‌المللی نمی‌دهند و فقط خواستار حفظ رژیم صهیونیستی هستند.

امیرآبادی با اشاره به برنامه ششم توسعه تصریح کرد: برنامه ششم ایرادات جدی دارد و اقتصاد ملی را در اقتصاد جهانی ادغام می‌کند و توجهی به تولید داخلی و جوانان در این برنامه نمی‌شود.

وی درباره ماده 30 برنامه ششم توسعه‌  گفت: طبق این ماده در برنامه ششم، وزارت خارجه عهده‌دار وظایف شورای عالی امنیت ملی و نهاد رهبری می‌شود که این موضوع خلاف قانون اساسی است.

الگوی جدید قراردادهای نفتی با اصلاح 150 ایراد باز هم مشکل دارد

محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و شاندیز درمجلس شورای اسلامی، ضمن تبریک به مناسبت سالروز ورود آزادگان به کشور گفت: از دولت و به خصوص بنیاد شهید و امور ایثارگران درخواست می‌شود تا به امور آزادگان بیش از پیش رسیدگی شود.

وی با اشاره به اصلاح  قراردادهای نفتی و الگوی جدید  این قراردادها افزود: قرارداد نفتی با الگوی قرارداد نفتی متفاوت است برای تصویب قرارداد نفتی نیاز به مصوبه مجلس وجود ندارد اما شیوه و الگوی قراردادهای نفتی در صلاحیت مجلس است چون دارای شأن قانونگذاری است.

نماینده مردم طرقبه در مجلس دهم بیان کرد: بعد از رفع 150 ایراد در این خصوص در هیئت وزیران همچنان ایراداتی وجود دارد که مهمترین آنها مربوط به بند «ت» ماده 8 است که در آن آمده 25 تا 50 سال قراردادهای نفتی و میادین نفتی در اختیار بیگانگان باشد هر چند در پایان این ماده به ضرورت اتفاق رأی در هیأت وزیران اشاره شده است.

دهقان ادامه داد: ماده مذکور سبب تضعیف شرکتهای ملی نفت و متخصصان داخلی می‌شود در واقع عدم شفافیت در قراردادهای نفتی زمینه بروز فساد در حوزه نفتی را فراهم می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با یادآوری عقد قراردادی با یکی از شرکت‌هایی که در گذشته 90 میلیون دلار به مقامات ایرانی رشوه داده بود، گفت: شرکت ملی نفت که به دنبال عقد قرارداد با این شرکت خارجی است باید توجه داشته باشد که این شرکت 394 میلیون دلار در دادگاه آمریکا محکوم شده است.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، ضمن انتقاد از تسویه شرکت ملی نفت با برخی از مدیران نفتی که خود منصوب کرده بود، گفت: در برابر متخصصان داخلی ناشکیبایی به خرج داده می‌شود که باید اصلاح شود.

معادن فراوان و 3 هزار بیکار/ مسئولان توجه کنند

علی اسدی نماینده شهربابک در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تکنولوژی پایین کارخانه ذوب مس خاتون‌آباد گفت: این کارخانه از تکنولوژی سطح پائینی برخوردار  و آلودگی زیادی دارد که موجب تلف شدن 30 هزار دام شده است و تا چند سال دیگر در زمین‌های این شهرستان هیچ علفی سبز نخواهد شد.

نماینده شهر بابک با انتقاد از عدم پرداخت خسارت این واحد به مردم خطاب به وزیر صنایع و معادن گفت: چرا از سال 91 تاکنون به دامداران و کشاورزان این منطقه خسارت داده نشده و صدمات وارده جبران نمی‌شود؟

وی درباره برداشت بی‌رویه آبهای زیرزمینی افزود: به دلیل برداشتهای بی‌رویه از سفره های زیر زمینی، آب این منطقه شور شده که در سالهای آینده آب شیرین در این شهرستان باقی نمی‌ماند.

اسدی با انتقاد از 3000 بیکار در این شهرستان تصریح کرد: مسئول این همه بیکاری در این شهرستان کیست و چرا سود سرشار معادن نصیب کسانی می‌شود که حتی در این شهرستان نیستند. مسئولین باید درصدی از درآمدهای آنها را به این شهرستان اختصاص دهند.

وی درباره مناطق گردشگری و توریستی شهربابک ادامه داد: بعضی از آثار باستانی این منطقه به 10 هزار سال قبل برمی‌گردد و این شهرستان با توجه به قرار گرفتن در جاده ترانزیتی تهران - بندرعباس دارای شرایط خاصی است و باید سرمایه‌‌گذاری شود.

نماینده مردم شهربابک در مجلس با اشاره به کمبود انرژی برق تاکید کرد: کمبود انرژی برق باید از طریق بخش خصوصی و دولتی جبران شود.

رکود مهمترین معضل کشور است/ وزارت نفت به اقتصادی مقاومتی توجه کند

اسدالله قره‌خانی نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود  با اشاره به اینکه رکود سنگین در صنعت و بنگاهای تولیدی مهمترین معضل کشور است، اظهار کرد: پر شدن بازارهای داخلی به دلیل بالا بودن ظرفیت توان تولید داخلی بوده که مازاد بر نیاز مصرف است.

وی راهکار حل معضل رکود را اهتمام ویژه دولت به  صادرات دانست.

نماینده علی‌آباد کتول افزود: کالای ایرانی به دلیل عدم عضویت کشور در پیمانها و سازمانهای بین‌المللی با تعرفه و قیمت غیررقابتی به دست مصرف کننده خارجی می‌رسد. راه کار حل این مشکل در نظر گرفتن تعرفه سنگین بر واردات کالاهای غیر ضروری و همچنین کالاهایی است که توان تولید آن در داخل کشور وجود دارد.

قره‌خانی اظهار کرد: عدم توسعه غیرمتوازن و بی‌عدالتی در توزیع بودجه‌های ملی است که هم اکنون طبق آمار بانک مرکزی 57درصد تسهیلات به استان تهران اختصاص پیدا کرده است این در حالی است که بیش از 74 درصد تسهیلات کشور بین 7 استان و 26 درصد باقی مانده ما بین 24 استان دیگر توزیع شده است.این شیوه توزیع سبب تمرکزگرایی، بی‌عدالتی و مشکلات اجتماعی می‌شود.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس در پایان با بیان اینکه بار سنگین اقتصاد همواره به  دوش وزارت نفت بوده خاطر نشان  کرد: با توجه به اینکه بیشترین بودجه‌های عمرانی و پروژه‌ای در این وزارتخانه صرف می‌شود از وزارت نفت می‌خواهیم طبق فرمایشات مقام معظم رهبری به صورت جدی و مسئولیت‌پذیر نسبت به اقتصاد مقاومتی اهتمام ویژه داشته باشد و از توان پیمانکاران بخش خصوصی تجهیزات داخلی در پروژه‌‌ها استفاده کند.

تفکیک حوزه‌های انتخابیه خواست مردمی است

نمایندگان موافق طرح تفکیک حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب،درنشست علنی پارلمان نظرات خود را در موافقت با طرح مذکور به شرح ذیل بیان کردند.

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در موافقت با طرح تفکیک حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب گفت: باید تلاش شود رضایت مردم جلب شود و با توجه به اینکه 3 سال از عمر دولت یازدهم می‌گذرد تاکنون لایحه تقسیمات کشوری ارائه نشده بنابراین برای رضایت مردم بهتر است به طرح ذیل رسیدگی شود.

کوچکی‌نژاد افزود: حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب دارای وسعت جغرافیایی زیادی است که این کار سرکشی به حوزه انتخابیه را برای نمایندگان و دسترسی مردم به نمایندگان دشوار کرده است.

محمدقسیم عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در موافقت با این طرح، گفت: با توجه به اینکه حوزه انتخابیه بنده (بوکان) با حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب دارای مرز مشترک طولانی است و از نزدیک مشکلات مردم این مناطق را لمس کرده‌ام از نمایندگان درخواست دارم به خواسته مردم این مناطق مبنی بر تفکیک حوزه‌های انتخابیه توجه کنند.

عثمانی افزود: خواسته تفکیک حوزه انتخابیه، خواسته مردم و دو نماینده این حوزه انتخابیه است که به دلیل صعب‌العبور بودن و وسعت جغرافیایی این حوزه انتخابیه کار خدمات‌رسانی به مردم دشوار شده است.

این عضو هیأت رئیسه مجلس ادامه داد: در حال حاضر تعداد نمایندگان حوزه انتخابیه میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب دو نفر است و در صورت تفکیک بر اساس طرح مذکور نیز تعدادی به این نفرات اضافه نمی‌شود و از طرفی این تفکیک به تقویت انسجام و بافت فرهنگی این مناطق کمک می‌کند.

محبی‌نیا نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی در موافقت با طرح مذکور، تصریح کرد: مردم این مناطق شهدای زیادی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده‌اند و باید به خواسته تمامی مردم منطقه توجه شود.

وی گفت: اینکه برخی اعلام می‌کنند طرح تفکیک میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب با منافع ملی مطابق نیست، صحیح نیست به دلیل اینکه ائمه جمعه‌ این مناطق موافقت با این تفکیک هستند.

محبی‌نیا افزود: دولت با تفکیک حوزه‌های انتخابیه میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب موافق است و این موضوع باعث پیوند بیشتر مردم و دولت می‌شود، همچنین وزارت اطلاعات و مرکز پژوهشهای مجلس با این تفکیک موافق هستند.

جلسه علنی امروز مجلس پایان یافت

مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس زنگ پایان نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی را به صدا درآورد.

جلسه آینده نهاد قانونگذاری یکشنبه 31 مرداد ماه خواهد بود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • سبحان شاهمرادی اصولگرا ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۷
    0 0
    شورای نگهبان به معنی واقعی کلمه نگهبان است
  • ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    به نظرم فلاحت پیشه ر دام رسانه ای غرب پرستان روسیه ستیز افتاده در صورتی که این قدرت ایرانه که روسیه قلر رو در جهت منافعش به کار می گیره
  • ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    مجلس درباره برخورد با وزیر ارتباطات در زمینه همایش مشکوک اسپیناس کم کاری کرد
  • ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    اقا این قضیه همایش وزیر ارتباطات برای مجلس مهم نبود تا بخواد یه پرس و جویی بکنه؟
  • ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    شورای نگهبان همیشه مزاحم بلبشوی سیاسی یه عده بوده
  • ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    همایش انگلیسی قلب هر مومن و وطن دوستی رو به درد میاره
  • ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    اقا اگر سیاسیون ریگی به کفش ندارن چی از جون نظارت استصوابی می خوان؟
  • ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    وزیر ارتباطات باید پاسخگوی اشتباهش باشه حس تحقیر بهمون دست داد
  • ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    اقا انقدر شلوغش نکنید چه خبره؟ خوبه مجلستون اصولگراستا چه نشانه ای چه همایشی
  • ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    باز این رسانه های بازی دراوردن یه طرحه یا قبول میشه یا رد شورا که تیشه به ریشه خودش نمیزنه
  • ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    در مور همایش انگلیسی باید گروه تحقیق تشکیل بشه تا ته و توش دربیاد و الا به نظرم این رویه غلط نهادینه میشه
  • ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۸
    0 0
    مطهری ... دیگری دارد. او شاید همیشه با خود می گوید چی می شد اگر پدرش زنده می ماند و حتما لابد حالا رهبر بود و ایشان هم برای خودش پسر رهبری بود! شاید همین مساله سبب شده است که دایما.. خود را با حرکت در خلاف دستور رهبری بگشاید. زمانی که فکر می کرد هاشمی مورد حمایت رهبری است همه هم و غمش شده بود کوبیدن هاشمی. بعدها که فکر کرد رهبری حامی احمدی نژاد است همه فکر و ذکرش شد کوبیدن احمدی نژاد. وقتی رهبری علیه فتنه سخن کفت این شد حامی فتنه گران! وقتی رهبری گفت بی حجابی نقص ظاهر است و باید با سعه صدر نهر از منکر نمود ایشان ناگهان حامی برخوردهای سفت و سخت در قضیه حجاب شد. وقتی فکر کرد رهبری حامی وزیر اطلاعات سابق است ناگهان ماجرای شنود دفترش را راه انداخت. وقتی دید رهبری خامی شورای نکهبان است یکهو شد حامی مینو خالقی و فکر و ذکرش شد کاهش قدرت شورای نکهبان و... برای عده ای عجیب بود که بالاخره این آدم کدام طرف است در حالی که مشکل و هدف مطهری اصلا سیاسی نیست. او می خواهد سرخوردگی... را جبران کند پس باید برایش ابراز ترحم کرد. درد مشابهی در فرزندان برخی دیگر از بزرگان اول انقلاب نظیر فرزندان شهید بهشتی و فرزندان هاشمی و منتظری و.. است که چون فکر می کنند رهبری جایی نشسته که متعلق به باباهای اینها بوده است! چنانچه فائزه هم صریحا اشاره کرد. پس منتظر نباشید این شخص دست از رفتارهایش بردارد. والله بالله تالله اگر فردا رهبری مثلا دستور بدهد که بروید میرحسین موسوی را آزاد کنید و فلان منصب را به او بدهید او می شود دشمن خونی موسوی!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس