اندیشکده آمریکایی نوشت: در نظرسنجی‌ها آمده که بیش از 60 درصد آمریکایی‌ها معتقدند عملکرد و رفتار هیلاری کلینتون صادقانه و قابل‌اعتماد نیست.

به گزارش مشرق، اندیشکده«امریکن‌اینترپرایز» در مقاله‌ای به قلم«میشل بارن» به نظرات مردم آمریکا در خصوص دو نامزد دموکرات و جمهوری خواه طبق نظرسنجی‌ها اشاره کرد.
 
دراین مقاله آمده است: شاید هیلاری کلینتون نتواند بعنوان رییس‌جمهور وارد کاخ‌سفید شود؛ این فکر برای برخی نویدبخش شادی است و برای برخی دیگر عامل ناراحتی و وحشت. چنین فکری توسط نظرسنجی‌های سی‌ان‌ان و موسسه او آر سی(CNN/ORC)  القا شده است. چند وب‌سایت دیگر نیز با اعلام نتایج نظرسنجی خود شانس پیروزی دونالد ترامپ را تا حدودی بیشتر از هیلاری کلینتون می‌دانند.
 
انتقاداتی علیه نظرسنجی‌های «سی‌ان‌ان/او آر سی» مطرح شده و آن را به گرایش بیشتر به سوی جمهوری‌خواهان متهم نموده است. این نظرسنجی‌ها از سال 1935 مرسوم شد و از آن زمان تاکنون تعداد جمهوری‌خواهان پیروزشده در انتخابات ریاست‌جمهوری بیشتر از دموکرات‌ها نبوده است. در سال 2004 نزدیک‌ترین آمار دو حزب بدست آمد و نظرسنجی‌ها رای 37 درصدی را برای آنها نشان داد. اما نکات قابل تاملی در نتایج نظرسنجی سی‌ان‌ان/او آر سی وجود دارد.
 
هدف کمپین کلینتون تکرار رای 51درصدی باراک اوباما در سال2012 است. برای تحقق چنین هدفی نیز بر جلب آرای رای‌دهندگان سیاه‌پوست، اسپانیایی‌تبار و جوانان تمرکز شده است. اما نشانه‌های زیادی وجود دارد که حاکی از عدم موفقیت چنین رویکردی است. مشارکت احتمالی سیاهان اندک و در نتیجه آرای دموکرات‌ها کم خواهد بود؛ حداقل کمتر از زمانی که نخستین رییس‌جمهور سیاه‌پوست آمریکا برای دور دوم ریاست‌جمهوری‌اش تلاش می‌کرد.
 
نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اسپانیایی‌تبارها نیز در مقایسه با سایر اقشار جامعه از علاقه و انگیزه کمتری برای رای به نامزد دموکرات انتخابات دارند. رای‌دهندگان جوان که از سوی ترامپ دفع شده‌اند به کمپین کلینتون نیز گرایش ندارند؛ در واقع هیلاری کلینتون در رقابت‌های مقدماتی انتخابات نیز رتبه دوم جلب آرای زنان و مردان جوان را در مقایسه با برنی سندرز در اختیار داشت. براساس نظرسنجی‌ها، آرای کسب‌شده توسط کلینتون به مراتب کمتر از میزانی خواهد بود که اوباما در سال 2012 بدست آورد. در نظرسنجی‌ها آمده که بیش از 60 درصد آمریکایی‌ها معتقدند عملکرد و رفتار هیلاری کلینتون صادقانه و قابل‌اعتماد نیست و این نظردهی با اشاره به افشاگری درباره استفاده این نامزد دموکرات از سرور ایمیل شخصی برای امور کاری در دوره وزارت خارجه و وقوع حادثه بنغازی ارائه شده است.
 
در گفتگوی وی با FBI بیش از پیش می‌توان به تقلب و دروغ در گفتار وی پی برد. بی‌شک این وضعیت برای کاندیداتوری هیلاری کلینتون چندان مفید نیست و آگاهی از این مسائل کمک می‌کند تا دریابیم چرا وی در کنفرانس‌های تبلیغاتی‌ استاندارد درباره خود سخن نمی‌گوید. دلیل دیگر(برای افزایش احتمال شکست کلینتون) را می‌توان این مساله دانست که دونالد ترامپ نهایتا رویکرد اصلی خود را یافته است. وی(ترامپ) در سفر اخیر خود به مکزیک از اظهارات اخیرش درباره پناهجویان عقب‌نشینی کرد و همانند یک رهبر ملی حقیقی با رییس‌جمهور این کشور دیدار نمود.
 
نویسنده در انتها تاکید کرد: با تمام این اوصاف، ترامپ ثابت کرده که قادر است به دست خود آرای خود را کم کرده و شاید بسیاری از رای‌دهندگان به خود را متقاعد نماید که فرد قابل اعتمادی نیست.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس