به گزارش مشرق، بابک تراکمه در نشست خبری با بیان اینکه ما در گوشهای از فعالیتهای خود با FCPها رقابت داریم، اظهار کرد: برای تشکیل FCPها معمولا چند شرکت در قالب کنسرسیوم اقدام کردند که همین موضوع باعث ایجاد قدرت آنها شد.
عضو هیات مدیره مخابرات ایران با اشاره به مزیت هایی که FCPها برای مخابرات دارند، گفت: یکی ایجاد رقابت و پیشرفت ما در این زمینه و دیگری کشف بخش های مغفول مانده بازار تاکنون است.
وی خاطر نشان کرد: از طرفی این شرکتها میتوانند مشتری تجاری ما باشند و با آنها تجارت B2B داشته باشیم و همه با هم بازار گستردهتری ایجاد کنیم.
او با بیان اینکه حضور رقیب از نرخ ارائه خدمات هم می کاهد، ابراز کرد: تفاوت ما و شرکت های FCP در سبد محصول خدمات مشخص می شود و هر جا بتوانند شبکه سازی کنند، برای ما به عنوان یک اپراتور خوشایند خواهد بود و می توانیم برویم در بخش های دیگر سرمایه گذاری کنیم.
تراکمه با تأکید بر اینکه امکانات پایه ای بدون محدودیت و پایان ناپذیر نیست، گفت: مخابرات یکسری امکانات پایه ای را ایجاد کرده و هر شرکتی این توانایی را در خود احساس می کند که قادر به ارائه خدمات بهتر است، حاضر به ظرفیت سازی جدید هستیم که این موضوع هم باعث جذب سرمایه تمام فعالان بخش می شود.
وی همچنین با بیان اینکه فراخوانی برای نوسازی شبکه در شیراز داشتیم که بخش خصوصی در آن شرکت کرد، گفت: در آنجا مباحثی در زمینه سرمایه گذاری مشترک روی نوسازی شبکه، خدمات پایه و پیشرفته شد.
او افزود: ممکن است شیراز به عنوان نقطه پایلوت این سرمایه گذاری معرفی شود و در آن صورت به سمت تبدیل کافوهای مسی به فیبرنوری می رویم.
این عضو هیات مدیره مخابرات ایران همچنین اشاره ای به قرارداد ارائه خدمات تلفن ثابت به شرکت شاتل در شیراز داشت و گفت: اولین FCP که برای ارائه خدمات ثابتش به مخابرات درخواست داد شاتل بود که در دو سه ماه اخیر مقدمات ارائه آن فراهم شد.
وی افزود: آمادگی داریم با سایر شرکت های دارنده پروانه ارتباطات ثابت هم وارد مذاکره شویم.