لهستان ضمن محکوم کردن استقرار ۲ فروند ناو جنگی روسی در دریای بالتیک، این اقدام را تجاوزکارانه و غیر مسئولانه ارزیابی کرده است.

 به گزارش مشرق، به نقل از خبرگزاری فرانسه، استقرار 2 فروند ناو جنگی روسی در دریای بالتیک با قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای، واکنش منفی لهستان را در پی داشته است.

سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ناتو نیز روز چهارشنبه تایید کرد که روسیه 2 فروند ناو جنگی در این منطقه مستقر کرده است.

وزیر خارجه لهستان در مصاحبه با رادیو دولتی این کشور تاکید کرد: استقرار کشتی های جنگی که توانایی حمل کلاهک‌های هسته‌ای را دارند، یک رفتار تجاوزکارانه و غیر مسئولانه است و یک واکنش نامناسب به تصمیماتی است که ناتو در نشست جولای در شهر ورشو گرفته است.

رهبران ناتو در نشست جولای تصمیم گرفتند تا نیروهای نظامی را در 3 کشور بالتیک و لهستان مستقر نمایند تا به این کشورها نسبت به مقابله با اقدامات احتمالی روسیه در منطقه اطمینان خاطر دهند.

از آن زمان تاکنون روسیه حضور خود در منطقه دریای بالتیک را تقویت کرده و جنگنده های روسی بارها به حریم هوایی کشورهای متحد ناتو از جمله استونی نزدیک شده اند.

دیلان وایت سخنگوی ناتو نیز روز چهارشنبه تاکید کرد: می توانیم تایید کنیم که 2 فروند کشتی جنگی روسی اخیرا وارد دریای بالتیک شده است. نیروی دریایی ناتو این فعالیت در نزدیکی مرزهای خود را زیر نظر دارد.

وی افزود: روسیه حق دارد در آبهای بین المللی فعالیت کند ولی در عین حال یک الگو از افزایش فعالیت های نظامی روسیه در نزدیکی مرزهای ما وجود دارد.

اوایل ماه جاری، روسیه موشک‌های اسکندر که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای دارد را در کالینینگراد مستقر کرده است که مرزهای مشترکی با لهستان و لیتوانی دارد.

وزیر خارجه لهستان تصریح کرد: ابعاد استقرار تجهیزات و نیروهای نظامی از سوی ناتو در بالتیک و لهستان، به گونه‌ای نیست که یک تهدید از سوی ما تلقی شود.

ناتو قصد دارد 4 تیپ نظامی در مجموع با 4 هزار سرباز از اوایل سال آینده تشکیل دهد، این نیروها با 40 هزار نیروی نظامی دیگر حمایت خواهند شد.

اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا اخیرا از اعزام یک نیروی نظامی متشکل از 900 سرباز به لهستان خبر داده است. قرار است یک نیروی مجزا مسلح به تانک و سایر تسلیحات سنگین نیز در شرق اروپا مستقر شود.

مایکل فالون وزیر دفاع بریتانیا نیز اعلام کرده است: بریتانیا 800 نیروی نظامی به استونی اعزام خواهد کرد و این نیروها از سوی نظامیان فرانسوی و دانمارکی حمایت می شوند.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مانترا ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
    0 0
    حالا پوتین لعنتش را نثار گورباچف میکند که جمهوریهای پانزده گانه را از شوروی سابق جدا کرد واستقلال داد چرا که این جمهوریهای بالتیک روزگاری جزئ شوروی بودند یا پیمان ورشو در مقابل ناتودر همین شهر ورشو لهستان به وجود امد حالا ناتودر شهر ورشو برضد روسیه تشکیل جلسه میدهد یا در عمق اسیای مرکزی یعنی قرقیزستان وازبکستان یعنی حیاط خلوت ترین جای شوروی سابق ناتو پایگاه دارد البته این کشورها هم به زور تحت تسلط روسها در امده بودن وگرنه هرکدام تمدن وزبان وفرهنگ خودشان را داشتند ولی در دنیایی که زور وقدرت نظامی حرف اول را میزند وطرف امریکاست منطق حکم میکرد چند میلیون کیلومتر مربع خاک تحت سلطه را از دست ندهی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس