به گزارش مشرق، محمد کاظمزاده با اشاره به اینکه برخی فروشندگان دورهگرد، در کنار خیابانها و معابر عمومی در چرخهای دستی و وانتهای یخچالدار، ماهی عرضه میکنند که مردم باید به نحوه خرید این محصول دقت لازم را داشته باشند، اظهار داشت: البته نحوه برخورد با تخلف این فروشندگان سیار بر عهده دامپزشکی است؛ اما به لحاظ بهداشتی توصیه میشود مردم بدون اطلاع دقیق از نحوه تهیه و نگهداری ماهیها نسبت به خرید اقدام نکنند.
این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی عنوان کرد: بهتر است مردم ماهیهایی را خریداری کنند که دارای بستهبندی مناسب کارخانهای با شناسه و برچسب درج تاریخ تولید و زمان نگهداری محصول باشد.
کاظمزاده، بهترین جایگاه برای خرید ماهی را مراکز رسمی مورد تأیید نهادهای نظارتی دانست و گفت: فروشگاههای مورد تأیید سازمان جهاد کشاورزی، شیلات و دامپزشکی برای خرید محصولات دریایی پیشنهاد میشوند.
وی عنوان کرد: محصولات شیلاتی مانند ماهی در مقایسه با سایر مواد پروتئینی از حساسیت بیشتری در برابر بیماریهای ویروسی و میکروبی برخوردار هستند؛ ضمن اینکه نگهداری آنها نیاز به دمای انجماد استاندارد دارد.
این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی افزود: توزیع این محصولات در شرایط غیربهداشتی به طور قطع ناقل بیماریهای مختلف به مصرفکننده است و توصیه میشود مردم از خرید ماهی و سایر محصولات شیلات از دستفروشان خودداری کنند.
وی با تأکید بر اینکه مردم تا حد امکان از خرید مرغهای بالای یک هزار و 800 گرم خودداری کنند، گفت: بهترین وزن مرغ مصرفی بین 800 تا یک هزار و 200 گرم است.
کاظمزاده عنوان کرد: به طور طبیعی مرغهای زیر یک هزار و 800 گرم از رشد طبیعی و تغذیه مناسب و اصولی برخوردار هستند.
وی با اشاره به آغاز طرح ملی توزیع مرغ متناسب با استاندارد بین 800 تا یک هزار و 200 گرم در کشور توسط وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این طرح، تولیدکنندگان گوشت مرغ ملزم به رعایت اندازه زیر یک هزار و 800 گرم هستند که در صورت تحقق این موضوع به علت تجمع چربی کمتر در مرغها به طور قطع در سلامت مردم تأثیرگذار است.
این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی خاطرنشان کرد: افرادی که میخواهند مقدار چربی غذای خود را کم کنند، میتوانند از گوشت مرغ استفاده کنند و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را تأمین میکند.
این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی عنوان کرد: بهتر است مردم ماهیهایی را خریداری کنند که دارای بستهبندی مناسب کارخانهای با شناسه و برچسب درج تاریخ تولید و زمان نگهداری محصول باشد.
کاظمزاده، بهترین جایگاه برای خرید ماهی را مراکز رسمی مورد تأیید نهادهای نظارتی دانست و گفت: فروشگاههای مورد تأیید سازمان جهاد کشاورزی، شیلات و دامپزشکی برای خرید محصولات دریایی پیشنهاد میشوند.
وی عنوان کرد: محصولات شیلاتی مانند ماهی در مقایسه با سایر مواد پروتئینی از حساسیت بیشتری در برابر بیماریهای ویروسی و میکروبی برخوردار هستند؛ ضمن اینکه نگهداری آنها نیاز به دمای انجماد استاندارد دارد.
این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی افزود: توزیع این محصولات در شرایط غیربهداشتی به طور قطع ناقل بیماریهای مختلف به مصرفکننده است و توصیه میشود مردم از خرید ماهی و سایر محصولات شیلات از دستفروشان خودداری کنند.
وی با تأکید بر اینکه مردم تا حد امکان از خرید مرغهای بالای یک هزار و 800 گرم خودداری کنند، گفت: بهترین وزن مرغ مصرفی بین 800 تا یک هزار و 200 گرم است.
کاظمزاده عنوان کرد: به طور طبیعی مرغهای زیر یک هزار و 800 گرم از رشد طبیعی و تغذیه مناسب و اصولی برخوردار هستند.
وی با اشاره به آغاز طرح ملی توزیع مرغ متناسب با استاندارد بین 800 تا یک هزار و 200 گرم در کشور توسط وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این طرح، تولیدکنندگان گوشت مرغ ملزم به رعایت اندازه زیر یک هزار و 800 گرم هستند که در صورت تحقق این موضوع به علت تجمع چربی کمتر در مرغها به طور قطع در سلامت مردم تأثیرگذار است.
این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی خاطرنشان کرد: افرادی که میخواهند مقدار چربی غذای خود را کم کنند، میتوانند از گوشت مرغ استفاده کنند و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را تأمین میکند.