کد خبر 662867
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۲

جلسه‌ای در ساختمان ریاست جمهوری با حضور معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و مقرر شد در راستای کاهش فشار‌های مردم درباره این سانحه به دولت، پورسیدآقایی ‌‌برای ابقاء آخوندی و محبوبیت دولت، ‌استعفا دهد‌‌.

‌به گزارش مشرق، ساعت 07:45 روز جمعه پنجم آذرماه بود که یک رام قطار مسافری مسیر سمنان-مشهد پس از عبور از ایستگاه‌ در کیلومتر 21 پلاک گرداب - هفت‌خوان به واگن انتهایی قطار مسافری تبریز-مشهد که به علت یخ‌زدگی ترمز متوقف بوده است، برخورد کرد.

در این حادثه که منجر به مشتعل شدن واگن‌ها و انحراف لکوموتیو قطار سمنان-مشهد شد، 48 تن جان باختند.

پس از این حادثه بود که مدیرعامل راه‌‌آهن همان‌طور که انتظار می‌رفت از سمت خود استعفا داد که درباره این استعفا حرف و حدیث‌های فراوانی مطرح شد.

در واقع به نظر می‌رسید این استعفا بیشتر در راستای کاهش فشارهای مردمی و مجلس به دولت باشد، در واقع این استعفا دو مزیت برای دولت داشت، اول آنکه‌ با استعفای پورسیدآقایی ‌فشار‌ها به وزارت راه و شهرسازی کمتر می‌شود، فشار مجلس هم برای استیضاح آخوندی کاهش می‌یابد ضمن آنکه در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری هستیم و دولت می‌تواند از این استعفا، ‌استفاده مناسب ‌تبلیغاتی برای خود داشته باشد.

بدین ترتیب موضوع استیضاح و استعفای وزیر راه و شهرسازی هم کمرنگ می‌شد که البته آخوندی هم بلافاصله استعفای وی را پذیرفت.

اما به تازگی محسن پورسید آقایی (مدیرعامل مستعفی راه‌آهن) در پیامی در شبکه‌های اجتماعی درباره دلایل استعفای خود نوشته است: «لازم است از همه عزیزانی که در این مدت از سر لطف و بزرگواری بنده را مورد مرحمت قرار دادند تشکر نمایم؛ واقعیت این است که ما نه تنها مسئول اعمال خود هستیم، بلکه مسئول اعمال تمام نیروهای شاغل تحت مدیریت خود نیز هستیم و ما این را از اسلام آموخته‌ایم نه از غرب».

در بخش دیگری از پیام مدیرعامل مستعفی راه‌آهن آمده است:  "این غیرت اسلامی است که انسان‌ها همه خود را مسئول بدانند، چه رسد به مدیر مستقیم یک مجموعه؛ بنده این استعفا را نه از سر فشار دادم و نه به‌خاطر جلب نظر دیگران."

 این موارد در حالی مطرح می‌شود که صبح روز ششم آذرماه (روز بعد از سانحه ریلی هفت‌خوان) ‌جلسه‌ای ابتدا در وزارت راه و شهرسازی و سپس در ساختمان ریاست جمهوری با حضور معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد و همه به این اجماع رسیدند در راستای کاهش فشار‌های نظام و مردم درباره این سانحه به دولت، پورسیدآقایی ‌‌برای ابقاء آخوندی و محبوبیت دولت، ‌استعفا دهد‌‌.

‌به هر حال ظاهراً اولویت آخوندی حفظ سمت فعلی خود است تا دوباره با این استعفا، بتواند بخشی از فشار حاکم بر ریاست خود را کاهش دهد و بدین ترتیب تلاش کرد بار دیگر با استعفای یکی دیگر از معاونان خود پس از بروز سانحه، موضوع استیضاح و استعفای خود را به حاشیه ببرد.

البته ‌از سوی دیگر استعفای مدیرعامل راه‌آهن هنوز تعدادی از نمایندگان مجلس را قانع نکرده است و موضوع استیضاح آخوندی با حدود 84 امضاء تقدیم هیئت رئیسه مجلس شده است.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • انسانیت ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
    0 0
    خواهشاً این برداشت های سبک و بی پایه و اساس و مغرضانه رو از بعضی از خبرگزاری های معلوم الحال منتشر نکنید . شأن خبر و خبرنگار رو پایین نیارید لطفاً.
  • انسانیت ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
    0 0
    خواهشاً این برداشت های سبک و بی پایه و اساس و مغرضانه رو از بعضی از خبرگزاری های معلوم الحال منتشر نکنید . شأن خبر و خبرنگار رو پایین نیارید لطفاً.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس