به گزارش مشرق، فارس به نقل از شبکه "راشاتودی" نوشت: هزاران نفر از مردم معترض آمریکا روز گذشته به وقت آمریکا (حدود 8 ساعت پیش) تجمع اعتراض آمیز خود نزدیک وال استریت، مرکز بورس آمریکا در شهر نیویورک را آغاز کردند تا اعتراض خود را به نظام مالی فاسد موجود در این کشور که به اعتقاد آنها عامل اصلی بحران اقتصادی و بی عدالتی اجتماعی در آمریکا است، اعلام کنند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات اعلام کردند قصد دارند تمام شب را نیز به اعتراض خود ادامه دهند و از دیگر مردم آمریکا خواستند که امروز یکشنبه و فردا دوشنبه نیز به آنها ملحق شوند.
معترضان آمریکایی که در این تظاهرات شرکت کرده بودند، شعارهایی چون "دموکراسی، نه سرمایه داری سازی" و "به حاکمیت اغنیا و ثروتمندان پایان دهید" را سر دادند.
بنا بر این گزارش، سازمان دهندگان این تظاهرات، این تجمع را در خیابان وال استریت نیویورک که مرکز بورس آمریکا است ماه ها پیش برنامه ریزی کرده بودند تا خشم خود را نسبت به حاکمیت "نظامی سیاسی سرمایهداری" و همچنین حاکمیت ثروتمندان در این کشور ابراز کنند.
این گزارش افزود: این روز، "روز خشم آمریکا" نامگذاری شده بود. برخی نیز این جنبش را جنبش "17 سپتامبر" خطاب می کردند.
بر اساس این گزارش، جنبش "وال استریت را اشغال کنید" پیشتر اعلام کرده بود که در نظر دارد تا دست کم 20 هزار نفر را در این تظاهرات گردهم آورد و با ترتیب دادن اعتراضاتی به دور از خشونت وال استریت را برای چندین ماه به تصرف خود در آورد.
بنا به اعلام سازمان دهندگان این تظاهرات، آنها از اعتراضات گسترده در مصر، یونان، اسپانیا و ایسلند الهام گرفته بودند. گروه "وال استریت را اشغال کنید" در فیس بوک از طرفداران خود خواسته است تا علیه اشغالگر دموکراسی حقیقی در آمریکا که همان وال استریت است و از آن تحت عنوان "یاغی مالی آمریکا" یاد شده، لشگرآرایی کنند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات اعلام کردند که "ما نمایندگان 99 درصد مردم ناراضی هستیم که دیگر نمی توانند حرص و فساد 1 درصد باقی مانده را تحمل کنند".
روزنامه "نیویورک تایمز" گزارش کرد: نیروهای پلیس آمریکا بخش اعظمی از وال استریت را مسدود کرده بودند، به همین دلیل معترضان نتوانستند اطراف ساختمان بورس تجمع کنند
کد خبر 67313
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۴
- ۰ نظر
- چاپ
.هزاران نفر از مردم معترض آمریکا در "روز خشم" در این کشور به خیابان های نیویورک آمدند و تظاهرات اعتراض آمیز خود را علیه حاکمیت نظام سرمایهداری و بی عدالتی های اجتماعی در آمریکا آغاز کردند.