برخی بازیگران ترجیح می‌دهند در فضای سینما فعالیت داشته باشند اما برای شخص من همان‌طور که گفتم تنها انجام کار خوب و درست مهم‌ترین بخش قضیه است.برای من در این عرصه هنوز هیچ تکاملی وجود ندارد تنها تجربه کسب می‌کنم

سرویس فرهنگ و هنر مشرق- محسن کیایی؛ بازیگر تلویزیون و سینما و برادر مصطفی کیایی؛ کارگردان سینما، هنرمند جوان و خوش‌ذوق و بااخلاقی است که با هنرنمایی در فیلم‌های «بعداز ظهر سگی»، «ضد گلوله»، «نقطه کور» و «یک روز بخصوص» نقش‌آفرینی کرده است. او همچنین با ایفای نقش در آثار خوب تلویزیونی به‌خصوص در ژانر کمدی خوش درخشیده است. او بازیگری است که برایش قرار داشتن در مدیوم سینما یا تلویزیون تفاوتی ندارد و تنها تفاوت را در کار خوب و شریف می‌داند، این بازیگر خود را محصور به بازی در سینما یا تلویزیون نمی‌کند و تنها تفاوت در این دو تصویر را وجود فیلمنامه و کار خوب و قابل‌تامل می‌داند. گفت‌وگوی ما با این بازیگر سینما و تلویزیون را در ادامه می‌خوانید.

 خودم را محصور به بازی در مدیوم سینما نمی‌کنم

همکاری و تعامل شما با مهدی جعفری، کارگردان فیلم «ایستگاه اتمسفر» از کجا آغاز شد و چگونه به سرانجام رسید؟

مهدی جعفری مدیر فیلمبرداری سه فیلم «بارکد»، «خط ویژه» و «عصر یخبندان» بود که من در آن‌ها ایفای نقش داشته‌ام و درواقع آشنایی ما این‌طور شکل گرفت، البته زمانی که ایشان درحال نوشتن فیلمنامه «ایستگاه اتمسفر» بودند در جریان کار او بودم به‌هر‌حال کار به مرحله فیلمبرداری نزدیک شد و باتوجه به شناختی که این کارگردان نسبت به بازی من در نقش‌های سینمایی‌ام داشت، پیشنهاد بازی در این فیلم را که اولین ساخته بلند سینمایی‌اش است را مطرح کرد و من هم چون تمایل داشتم در آن مقطع از زمان کار متفاوتی را نسبت به کارهای قبلی که انجام داده بودم تجربه کنم، پذیرفتم و این‌طور شد که همکاری ما با یکدیگر شکل گرفت.

 نقش شما در این اثر سینمایی تا چه اندازه متمایز از نقش‌های دیگری است که تا به امروز در قالب آن‌ها ظاهر شده‌اید؟

تا قبل از نمایش فیلم نمی‌شود چندان راجع به آن صحبت کرد اما کار برایم سخت بود، چون قرار بود در یک فرم و شکل دیگری از خودم ظاهر شوم، نقشم را دوست داشتم و برایم بسیار جذاب بود اما سختی‌های خاص خودش را نیز داشت. من به‌عنوان یک بازیگر تمام تلاشم را برای ارائه بازی درست و ارزشمند انجام داده‌ام اما درنهایت قضاوت با مخاطب و تماشاگر است باید فیلم به نمایش دربیاید و درواقع پس از اکران آن است که بیشتر و بهتر می‌توانیم در مورد این فیلم تحلیل و بررسی‌های دقیق و منطقی داشته باشیم.

 خودم را محصور به بازی در مدیوم سینما نمی‌کنم

حضور این فیلم در جشنواره فیلم فجر تا چه اندازه می‌تواند به بهتر دیده شدن این فیلم و اکران عمومی موفقش در سینماها کمک کند؟

جشنواره بین‌المللی فیلم فجر سال‌هاست که برگزار می‌شود و درواقع می‌توانیم بگوییم جشنواره می‌تواند ویترین خوبی برای فیلم‌ها باشد تا آن فیلم بتوانند در سال آینده اکران بهتری را داشته باشد، امیدوارم که «ایستگاه اتمسفر» هم بتواند جایگاه خودش را در این میان پیدا کرده و حفظ کند و شاهد اکران خوبی از این فیلم باشیم.

 حضور شما در این فیلم و در کنار بازیگران مطرح و پیشکسوت سینمای ایران چه حس‌و‌حال مثبت و انرژی مضاعفی را برای شما فراهم می‌کند؟

طبیعتا حضور در کنار بازیگرانی که تجربه کار در سینما را دارند خوب است، می‌توانیم راحت‌تر با آن‌ها کار کنیم، حرف بزنیم و دیالوگ برقرار کنیم. کار در کنار این بازیگران در فیلم «ایستگاه اتمسفر» برای من موقعیت خوبی بود که امیدوارم تمام تلاش‌‌هایی که من و دوستانم در «ایستگاه اتمسفر» داشتیم نمود خوبی داشته باشد و فیلم را مخاطبان ما دوست داشته باشند.

 خودم را محصور به بازی در مدیوم سینما نمی‌کنم

آیا هنرنمایی و قرار گرفتن در مدیوم سینما یا تلویزیون، تفاوتی را برای شما به‌عنوان یک بازیگر ایجاد می‌کند؟

من فکر می‌کنم هرجا کار باکیفیتی انجام شود، کار خوبی باشد و اتفاق خوبی برای بازیگری، هر کسی که باشد آن کار را انجام می‌دهد و واقعا این‌که کار خوب در سینما باشد یا تلویزیون درحقیقت تفاوتی ندارد به‌شرطی که کار، کار خوبی باشد و از کیفیت بالایی برخوردار باشد و ارزشمند باشد. باید برایش وقت گذاشت و به‌سراغ آن اتفاق خوب رفت، اما باید بپذیریم که در‌حال‌حاضر سینما نسبت به تلویزیون شرایط بهتری دارد و به‌هر‌حال تلویزیون شرایط خاص خود را دارد که می‌توان گفت شرایط سخت‌تری به‌نسبت سینما دارد. شاید به این دلایل است که برخی بازیگران ترجیح می‌دهند در فضای سینما فعالیت داشته باشند اما برای شخص من همان‌طور که گفتم تنها انجام کار خوب و درست مهم‌ترین بخش قضیه است و اگر کار خوب و پذیرفتنی در سینما یا تلویزیون شکل بگیرد فرقی ندارد که این فیلم خوب در چه مدیومی به سرانجام می‌رسد؛ مهم کیفیت یک کار است و امیدوارم به این اتفاق خوب دست یابیم.

خودم را محصور به بازی در مدیوم سینما نمی‌کنم 

با وجود موفقیت‌های خوب شما در ژانر طنز، آیا حضورتان در ژانر اجتماعی یا حتی ژانرهای دیگر را نیز می‌پسندید یا بیشترین انگیزه شما در سینما، کار در آثار کمدی است؟

علاقه من به هر دو ژانر است و با وجود تجربه بازی در آثار کمدی تجربه نقش‌آفرینی در چنین فیلم‌هایی با موضوع درام را نیز می‌پسندم و دوست دارم که حداقل در طی یک‌سال در هر دو ژانر بتوانم بازی کنم و بیشتر تجربه کنم، کار کمدی را بسیار دوست دارم با وجود این‌که سختی‌های خاص خودش را دارد اما ترجیحم بر این است که هر دو ژانر را در کارنامه کاری خودم داشته باشم.

 آیا «ایستگاه اتمسفر» حداقل درحال‌حاضر به‌عنوان آخرین هنرنمایی شما، می‌تواند تکاملی مقطعی از هنرنمایی و چشم‌انداز هنری شما در سینما باشد؟

برای من در این عرصه هنوز هیچ تکاملی وجود ندارد، در‌حال‌حاضر در ژانرهای کمدی، اجتماعی یا هر ژانر دیگری از سینما که نقش‌آفرینی کنم، تنها تجربه کسب می‌کنم و تا رسیدن به مرحله تکامل در این حوزه راه بسیاری را در پیش دارم من در شرایط حال‌حاضرم در سینما فعلا درحال کسب تجربه و آموخته‌هایم هستم تا حداقل بتوانم دربازی‌های بعدی‌ام مقابل دوربین سینما بهتر و موفق‌تر ظاهر شوم.

 خودم را محصور به بازی در مدیوم سینما نمی‌کنم

شما به‌عنوان بازیگر فیلمی که در بخش چشم‌انداز سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر قرار گرفته است، درخصوص این بخش خارج از مسابقه و این‌که آیا این فیلم می‌توانست در بخش‌های مسابقه این جشنواره نیز حضور داشته باشد یا خیر، بگویید؟

به‌هر‌حال بخش مسابقه و سودای سیمرغ، بخشی است که در آن به داوری‌ها پرداخته می‌شود و تمام تلاش‌ها و فعالیت‌های هنری شما زیرنظر کارشناسان رفته و نمره می‌گیرد و سیمرغ یا جایزه دیگری دارد و این اتفاق سطح بخش سودای سیمرغ را بالاتر می‌برد و همه دوست دارند در این مرحله از آزمایش قرار بگیرند، اما خوب در بخش چشم‌انداز تنها یک اکران صورت می‌پذیرد و ترجیحا بخش سودای سیمرغ بخش بهتری خواهد بود.

منبع: صبا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس