به گزارش مشرق، در دومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری که عصر امروز(جمعه 15اردیبهشت) با حضور 6 کاندیدا برگزار شد، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور در حین مناظره سخن خصوصی و منتشر نشدهای از رهبر معظم انقلاب نقل و مدعی شد: "رهبری در جلسه سران سه قوه فرمودند این آقای جهانگیری چپ بود، حالا اصلاحطلب است. من از روز اول ایشان را با صداقت می شناسم"
جهانگیری امروز برای دفاع از خود مجبور شد جملهای منتشر نشده از رهبر انقلاب را بر زبان بیاورد. اینکه وی تا چه حد مجاز بوده تا این جمله را نقل کند جای خود! اما اگر سایر نامزدها این کار را میکردند چه واکنشی در پی داشت؟ آیا کاندیداها مجاز هستند برای اثبات خود بجای ارائه برنامه و دفاع از عملکرد و رویارویی منطقی در مبارزات انتخاباتی، با خرجکردن از بزرگان نظام کسب اعتبار کنند؟
رهبر معظم انقلاب تاکنون از سایر کاندیداهای انتخابات 96 نه در محافل خصوصی بلکه بطور علنی تجلیل کرده و نام بردهاند. برای مثال امام خامنهای درباره محمد باقر قالیباف شهردار تهران با بیان اینکه اقدامات شهرداری در بخشهای مختلف همچون تمیزی شهر، فضای سبز و بوستانها، ساخت بزرگراهها و پل ها، گسترش مترو، و ایجاد فضاهای ورزشی، کاملاً برجسته و خوب بوده است، رمز این موفقیتها را "مدیریت جهادی" دانستند.
یا معظم له در حکمی به حجتالاسلام رئیسی برای تصدی تولیت آستان قدس رضوی وی را شخصیتی "برخوردار از صلاح و امانت و کارآزموده در مدیریتهای کلان" نام بردند.
ایشان درباره مصطفی میرسلیم دیگر کاندیدای انتخابات نیز در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ 1375/09/20 فرمودند: "آقای «میرسلیم» هم میدانند که من ایشان را حقیقتاً یک عنصر فرهنگی و فهیم و با اخلاص و اهل کار میدانم." نظیر این تعابیر درباره سایرین از سوی رهبر انقلاب نیز نقل شده اما هیچیک تاکنون در مناظرهها برای اثبات خود از جایگاه ایشان خرج نکردهاند.
بنظر میرسد نامزدهای انتخابات بهجای آنکه بخواهند با نقل خاطره و اقوال بزرگان نظام برای خود اعتبار کسب کنند، به ارائه برنامهها و دفاع از عملکرد خود بپردازند. زیرا اگر بنا به نقلقول باشد دست سایر کاندیداها برای این کار از جهانگیری بازتر است.