به گزارش مشرق، بعد از حمایت سینماییها از دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، این بار نوبت به اهالی سینما رسیده تا درخواستهایشان را از نامزد پیروز انتخابات مطرح کنند؛ درخواستهایی که دایره بزرگی را از خواستههای صنفی تا نگاههای ویژه رانتی دربر میگیرد. البته دولت در سالهای گذشته نشان داده در رابطه با هنرمندان سینما، کاملاً محتاط عمل میکند و در قبال حمایتهای زبانی، حاضر است به راحتی فیلمهایی را که میتواند مسئله ایجاد کند، توقیف کند.
زمانی که درویش این سخنان را میگفت علیجنتی، وزیر ارشاد بود و حجتالله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی و اکنون در ماههای آخر عمر دولت دوازدهم سیدرضا صالحیامیری بر مسند وزارت تکیه زده و حیدریان هم مسئولیت سازمان سینمایی را عهدهدار شده است؛ ترکیبی که احتمالاً در دولت دوازدهم نیز باقی خواهد ماند! خواست برای مساعدت به فیلمهای توقیفی میتواند اولین درخواست رانتی از نامزد پیروز انتخابات باشد. آیا روحانی از مردان فرهنگیاش میخواهد لطف انتخاباتی هنرمندان را با کمک به رفع توقیف برخی از فیلمها جبران کنند؟!
مشکل بیمه هنرمندان سینما و تأمین حداقلهای معاش از سوی چند هزار عضو خانه سینما، در حالی مطرح شده که صالحیامیری از واگذاری فرهنگی و هنری به صنوف هنری از جمله سینما خبر داده است. در طرح وزیر ارشاد خانه سینما نقش محوری در مدیریت امور سینمایی خواهد داشت. اگر دولت میخواهد کمکی به بهبود وضعیت سینما داشته باشد در مرحله اول و پیش از جواب دادن به درخواستهای رانتی، سراغی از هنرمندانی بگیرد که بار اصلی سینما را به دوش میکشند و از درآمدهای میلیاردی برخی از ستارهها بیبهرهاند. عمل به خواستههای مطرح شده در نامه اهالی سینما برای رسیدن به حقوق اولیهای مانند بیمه درمان و بازنشستگی است.