به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق به نقل از یزد رسا، حجت الاسلام مظفر سالاری نویسنده و پژوهشگر برجسته یزد در مراسم رونمایی از کتاب عمار حلب اظهار کرد: مطالعه کتاب «عمار حلب» برای من توفیق بزرگی بود و خدا رو شکر در شهر یزد نویسندگان ارزش مداری برای تهیه این آثار ارزشمند هستند.
سالاری با اشاره به حدیث «هر کس تاریخ یک مومنی را به نگارش در بیاورد به تحقیق که او را زنده کرده است» افزود: از درگذشت مرحوم آشیخ غلامرضا فقیه خراسانی یزدی قریب شصت سال می گذرد و اگر کسی جوانان امروز را با منش ایشان آشنا کند و ایشان را به عنوان یک الگو برای مردم معرفی کند گویا آشیخ غلامرضا را زنده کرده است پس ارزش کار نویسنده در حرف خلاصه نمی شود
نویسنده کتاب رویای نیمه شب با بیان اینکه «عمار حلب» بسیار کتاب ارزشمند و پر مایه ای است خاطرنشان کرد: گاهی یک کتاب، یک رمان یا یک فیلم مطالعه و دیده می شود اما چیزی دستمان را نمی گیرد اما کتاب عمار حلب چون در خصوص زندگی یک شهید است پس از مطالعه در وجود فرد شروع به جریان و زندگی می کند.
سالاری با بیان اینکه نویسنده در نگارش کتاب عمار حلب از زبان گیرا و جذابی استفاده کرده است تصریح کرد: یکی از تمرین هایی که نویسندگان باید دائما انجام دهند تمرین بر روی زبان است و همیشه نویسندگان بزرگ سهم بزرگی ار تلاششان برای زبان صرف می کنند و خوشبختانه در این کتاب گویا خود شهید روایتگر وقایع است و در واقع زبان ساده و امروزی این کتاب بسیار در خواننده اثر می گذارد.
نویسنده برجسته یزدی گفت: امیدواریم بعدها این کتاب سرمایه بزرگی برای آیندگان باشد و شهید محمد خانی به واسطه تلاش نویسنده سرمایه ای برای آیندگان خواهد بود و به نظر من از آنجا که در کارهای خودایی شهدا دست ما را می گیرند، جذبه خود شهید بزرگوار بوده که این کار صورت گرفته است.
وی ابزار کرد: نکته جالب اینکه با توجه به محتوای پر ملات عمار حلب، این کتاب پتانسیل صدها داستان و رمان را در دل خود دارد بطوریکه بندی نیست که در این کتاب مطالعه شود و پتانسیل یک داستان عمیق در آن نباشد.
سالاری با بیان اینکه شهید محمد حسین محمد خانی الگویی برای سبک زندگی دینی است ادامه داد: امروز چالش بزرگ کشور در برابر فرهنگ مهاجم غرب موضوع سبک زندگی است چراکه سبک زندگی مردم ما بر اساس خدا باوری، آخرت محوری و مهار زدن به غرایز و هوای نفسانی است که در سراسر این کتاب و زندگی شهید محمد خانی این سبک زندگی دیده می شود و در مقابل فرهنگ غرب سبک زندگی ها بر اساس خود محوری، فراموش کردن آخرت، دنیا گرایی و آزاد گذاشتن هوای نفس و غرایز به عنوان آزادی بنا نهاده شده اند.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات اخیر گفت: به نظر من در انتخابات اخیر کاملا این دو نوع گرایش به چشم می خورد سبک زندگی دینی و سبک زندگی غربی بطوری که کسانی که برای بدست اوردن رای از هیچ کاری رویگردان نبودند و در مقابل برخی افراد خدا محور بودند و با توکل بر خدا پا به میدان گذاشتند.
پژوهشگر موفق یزد در پایان با اشاره به قرارداد منحوس 2030 افزود: علیرغم اینکه در این سند موادر بسیاری مخالف و مغایر با مسائل دینی و شرعی است اما با کمال تاسف این سند امضا شد و نتیجه ای جز اجرای پنهانی این سند هم حاصل نشد.
وی ادامه داد: مانند این موضوع در بانکداری کشور هم مشاهده می شود به طوری که ابلاغیه ها و آیین نامه ها بر اساس قیود اسلامی تصویب و تنظیم شده است ولی متاسفانه اجرا نمی شود و به بانکداری ربوی برگشته ایم.