بردلی لاوری

نافرمانی از یک یاخته آغاز می‌شود و کم کم به همسایه‌ها سرایت می‌کند، توده‌ای می‌شود خطرناک و آماده انتشار، کار که به انتشار برسد فقط دو یک راه درمان باقی می‌ماند، امید.

سرویس ورزش مشرق - سرطان، همچنان سایه سیاه و خطرناکش را در نقاط مختلف جهان روی سر مردم گسترانیده و شاید از این که بشر در اوج تکنولوژی و قدرت، در قله بیوتکنولوژی و ژنتیک در حال فتح کرات دیگر به سر می‌برد و هنوز در درمانش عاجز به نظر می‌رسد، لبخندی به نشانه ظفر بر لب دارد و همچنان می‌تازد.

این بیماری خطرناک وقتی به موقع تشخیص داده می‌شود همان قدر قابل درمان و کنترل شده است که یک سرماخوردگی ساده و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در زمینه غربالگری و چکاپ به موقع در سراسر دنیا به بهانه‌های مختلف صورت می‌گیرد. فوتبال در میان ورزش‌ها گوناگون پررنگ‌ترین نقش را در این فرایند اطلاع رسانی دارد و ستارگان دنیای فوتبال به وظیفه انسانی و جهانی خود در این خصوص واقف هستند.

در میان بسیاری از اتفاقات خوب از قبل، سر زدن به کودکان بیمار و کمک‌های مالی از سوی ابرستارگان دنیای فوتبال، گاهی هم یک خبر تاسف انگیز، سکوت و غم را به دنیای فوتبال تزریق می‌کند. به قول بارتومئو، مدیرعامل باشگاه بارسلونا ساعتی پس از شندین خبر فوت یوهان کرایف بر اثر ابتلا به سرطان: گاهی باید فقط سکوت کرد و چشم‌ها بست.

انسان هرگاه به جنگ با طبیعت پرداخته شکست خورده، شکستی تلخ و جبران ناپذیر. سرطان نیز محصول دخالت انسان در طبیعت است، آدمی به این امید در کار طبیعت دخالت کرد که آن را به سود خودش رام کند اما از فاجعه تخریب ژنوم مخلوقات بی خبر بود و حالا شاید دیگر برای جبران دخالت‌های گاه و بیگاه در طبیعت دیر شده باشد.

اتفاق تلخ دیگری که در این زمینه دنیای فوتبال را در سکوتی غم انگیز فرو برد، مرگ نماد مبارزه و امید و خداحافظی کودکی ۶ ساله با دنیای ما بود. بردلی لاوری کودک ۶ ساله‌ای که گاه در پی شیمی‌درمانی‌های دردآور و کسل کننده با سری تراشیده در آغوش بزرگان دنیای فوتبال دیده می‌شد و گاه با سری پر از موهای تازه روییده اما چشمانش همیشه گودافتاده بود و خسته.

در چند ماه گذشته بردلی به نمادی برای مبارزه با سرطان و امید به زندگی تبدیل شده بود. ژرمین دفو دوست صمیمی او بود بارها به منزل او می‌رفت و حتی هزینه درمانش را به پدر و مادرش در چند نوبت تقدیم کرد. گواردیولا از مربیانی بود که بردلی را بسیار دوست داشت و حتی در یک کنفرانس خبری به جای پاسخ دادن به سوال خبرنگاران از همه خواست فهرست اسباب بازی‌های محبوب بردلی را در روزنامه خود چاپ کنند.

بردلی لاوری، هوادار ۶ ساله ساندرلند بود که در سال ۲۰۱۳ مشخص شد دچار بیماری سرطان است. بیش از ۷۰۰ هزار پوند برای درمان این کودک از سوی باشگاه ها و هواداران در انگلستان جمع شد و باشگاه اورتون ۲۰۰ هزار پوند را برای مادر این کودک فرستاد. این درمان ها تنها باعث شده بود وقت بیشتری برای زندگی کردن به بردلی داده شود و والدین او در چند هفته گذشته به واسطه قطع امید پزشکان منتظر فوت او بودند.

بردلی آرزو داشت به آدرس منزل آنها کارت کریسمس ارسال شود و کمپین ارسال کارت کریسمس به خانه بردلی در انگلیس به راه افتاد و بیش از ۱۴ هزار کارت تبریک کریسمس راه منتهی به درب ورودی خانه آنها را بست.

در جریان دیدار ساندرلند مقابل چلسی ، بردلی در بین بازیکنان و در زمین حاضر بود و پس از این دیدار، موقع گرم کردن، یک پنالتی به سمت دروازه زد و گل بردلی به عنوان گل برتر ماه انگلستان انتخاب شد. خبر درگذشت بردلی که با بیماری سرطان مبارزه می کرد دنیای فوتبال را تحت تاثیر خود قرار داد، به صورتی که مادرش با توصیف پسری شجاع برای فرزندش این خبر را در شبکه های اجتماعی منتشر کرد تا ستاره های دنیای فوتبال همدردی خود را با خانواده اش ابراز کنند.

جرارد پیکه، گواردیولا، رائول گونسالس، ایکر کاسیاس، استیون جرارد، لمپارد و سر آلکس فرگوسن در صفحات اجتماعی خود با والدین بردلی همدردی کردند. شاید بهترین پیغام را پزشک مخصوص بردلی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: نمی‌دانم چقدر به زندگی من باقی مانده اما تا آخرین لحظه زندگی خود یک بردلی خواهم بود!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 9
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ايراني IR ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    27 11
    ميخوام بگم شماها مسلمانيد...فقط همين
  • IR ۰۷:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    8 7
    یک بردلی بودن دقیقا یعنی یک چه چیز بودن؟!
  • آرمان ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    19 7
    من نمی فهمم این طفل معصوم جز اینکه سرطان ناخواسته به جانش افتاد ( مثل میلیونها نفر دیگر) چه کار دیگری کرده؟ ولی همین آقایان سوپر استارها، یک کلمه تا بحال در مورد هزاران آفریقایی بیچاره ای که هر روز در مدیترانه غرق میشوند یا کودکان سوری نگفته اند!!
    • IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
      13 2
      بالاخره مردم ساده لوح باید با موجهای ساختگی سرگرم بشن تا زخم اصلی و کاری رو حس نکنن
    • IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
      13 21
      از کجا میدونی کمک نکردن ؟ از کجا میدونی ستارگان فوتبال مثل رونالدو و مسی به محرومان افریقا کمک نکردن ! چون خبرش رو سایتها نمی زنند یعنی کمک نمی کنند ؟ چرا فکر میکنید همه کمک ها و انسان دوستی ها باید رسانه ای بشه ؟
  • IR ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    5 2
    راست میگه ..از کجا میدونی؟
  • نصیر IR ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    4 0
    به مرگ فکر کنید روزی یک دقیقه
    • IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
      2 0
      من میگم 1/5 دقیقه
  • IR ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    11 1
    چهارتا عکس هم از یمن و خود ایران ببینید، دیگه اینجوری اشک تمساح نمیریزید.
  • سعید IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    2 5
    جالبه بعضیا چون خودشو.ن بدند فکر می کنند بقیه هم بدند!!!کشوری که پیشرفته است در همه جهات حتی اخلاق پیشرفته است و کشوری که عقب مانده است مانند افریقا در همه جهات حتی اخلاق عقب مانده است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس