به گزارش مشرق، کمپانی چینی سازنده برلیانس در طراحی H۳۲۰ تا حد قابل توجهی از BMW سری ۱ الهام گرفته که البته با کمی دقت متوجه رد پای برخی خودروهای اروپایی دیگر هم در ظاهر این خودرو می شویم .
برلیانس H۳۲۰ از سال ۱۳۹۴ در کشور تولید می شود و در کلاس خودرو های هاچ بک قرار می گیرد اما باتوجه به اندازه و امکانات خود احتمالا از گزینه های انتخابی بانوان و جوانان خواهد بود و براساس اظهارات کارخانه ماشین سازی برلیانس طراحی این خودرو در موسسه طراحی پینین فارینا با هدف جلب اکثریت سلایق افراد طراحی شده است.
در بخش فنی برلیانس H۳۲۰ مجهز به یک پیشرانه چهار سیلندری با آرایش خطی به حجم ۱۴۹۸ سی سی به همراه یک گیربکس ۴ سرعته تیپ ترونیک بوده که سبب می شود تا قدرت خروجی ۱۰۳ اسب بخار و گشتاور ۱۳۸ نیوتن متر را تولید کند همچنین شتاب اولیه صفر تا ۱۰۰ این خودرو ۱۱.۹ ثانیه است؛ استاندارد آلایندگی این خودرو یورو ۴ است و مصرف سوخت ترکیبی ۶.۴ لیتر در هر صد کیلومتر دارد.
برای افزایش ایمنی خودرو در درون درهای ماشین از گارد های محافظ کابین استفاده شده و علاوه بر این برای سرنشینان جلو از ۲ ایربگ بهره گرفته شده هم چنین از دیگر نکات ایمنی برلیانس H۳۲۰ ترمزهای مجهز شده این خودرو به سیستم های ABS و EBD است که البته این امر از اولویت های هر خودرویی است و نباید از آن به عنوان ویژگی های جذاب خودرو یاد کرد.
از دیگرامکانات این خودرو می توان از سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سانروف ، سیستم صوتی چند منظوره با ۸ بلندگو ، آینه های برقی ، صندلی های قابل تنظیم در جهت های مختلف و ... اشاره کرد.
از سوی دیگر برلیانس C۳ بر پایه هاچ بک خانواده سری ۳۰۰ برلیانس شکل گرفته و با تغییراتی در ظاهر، کابین و سیستم تعلیق حال و هوای اسپرت تری به خود گرفته است.
تفاوت های برلیانس C۳ با H۳۲۰
آنچه تفاوت بین برلیانس C۳ با H۳۲۰ را رقم می زند، اضافه شدن برخی آپشن ها و تزئینات و البته ۵ سانتی متر افزایش ارتفاع کلی (۲ سانت ارتفاع بیشتر کف تا زمین) است که با تقویت سیستم تعلیق و فنربندی همراه بوده همچنین طرح رینگ ها نیز در راستای تحولات ظاهری تغییر کرده تا کاملا با سبک و سیاق ظاهری C۳ هماهنگ باشد.
برخی تغییرات و امکانات برلیانس C۳ عبارت اند از : سیستم ورود و خروج بدون کلید، استارتر بدون سوئیچ، مانیتور، تنظیم سیستم صوتی روی فرمان، چرم دور فرمان، رینگ جدید، سپر جلو و زیر سپری عقب ، جلو پنجره، طرح باربند، دو رنگ بودن سقف و فرمان کمکی برقی با سنسور سرعت.
پیشرانه ی این کراس اوور جمع و جور همان موتور ۱۴۹۸ سی سی BM۱۵L سری ۳۰۰ برلیانس است که با تکنولوژی میتسوبیشی ساخته شده و در دور ۵۸۰۰ می تواند ۱۰۳ اسب بخار قدرت تولید کند و گشتاور ۱۳۸ نیوتن متری را نیز در دور ۳۸۰۰ در اختیار راننده قرار دهد همچنین گیربکس این خودرو ۴ سرعته اتوماتیک بوده که با تکنولوژی هیوندای پاورتک ساخته شده است.
استاندارد آلایندگی برلیانس C۳ یورو۵ بوده و طبق اعلام کمپانی مصرف ترکیبی این خودرو حدود ۷.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و رقبای این خودرو دانگ فنگ H۳۰ کراس، لیفان X۵۰ و رنو ساندرو استپ وی خواهد بود.