به گزارش مشرق به نقل از هافینگتنپست، در حالیکه ماه اوت به دلیل تعطیلی معمولا ماه کم فعالیتی در سیاست جهان است، اما برای ایران کاملا برعکس بود و طیف گستردهای از تحولات پیرامون این کشور اتفاق افتاد.
در تازهترین این تحولات، روز گذشته (شنبه ۲۱ مرداد) گروهی از سناتورهای ارشد آمریکایی به تیرانا، پایتخت آلبانی، رفتند تا با سرکرده گروهک تروریستی منافقین دیدار کنند.
«روی بلانت»، نائب رئیس فراکسیون جمهوریخواهان در سنا، رهبری این هیئت آمریکایی را بر عهده داشت. «جان کورنینگ»، دومین مقام عالی رتبه حزب جمهوریخواه در سنا و «تام تیلیس»، یکی از اعضای کمیتههای نیروهای مسلح، قضائی، بانکداری، مسکن، امور شهری و امور مربوط به کهنه سربازان سنا نیز در این سفر بلانت را همراهی کردند.
گروهک تروریستی منافقین به سرکردگی «مریم رجوی» در پایان این دیدار، بیانیهای صادر و اعلام کرد هیئت آمریکایی به مناسبت تغییر مکان امن و موفقیتآمیز اعضای این گروهک از کمپ لیبرتی در عراق به آلبانی به اعضای این گروه تبریک گفت.
سناتورهای آمریکایی همچنین برای تلاشهای گروهک تروریستی منافقین (که پرونده سیاهی در قتل عام شهروندان ایرانی در سالهای اولیه انقلاب دارد) در رابطه با آنچه ایجاد دموکراسی و حقوق بشر در ایران خواندند، آرزوی موفقیت کردند!
مریم رجوی نیز به نوبه خود از تلاش خستگیناپذیر سنای آمریکا، به ویژه سناتور بلانت، در حمایت از صدها عضو گروهک منافقین در عراق و انتقال ایمن آنها به آلبانی تشکر کرد.
سناتور بلانت یکی از چندین مقام ارشد آمریکایی بود که ژوئیه ۲۰۱۴ در سنای آمریکا، ایران را به ایفای نقشی مخرب در عراق متهم کرد. سناتور بلانت مدعی بود ایران بخشی از مشکل بغداد و کل کشور عراق است. وی همراه با تعدادی دیگر از سناتورها خواستار نقل مکان منافقین از عراق و استقرار آنها در مکانی امن شد.
سناتور «جان مککین» رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا که هماینک به دلیل ابتلا به سرطان مغز در استراحت به سر میبرد نیز اوایل آوریل در آلبانی با سرکردگان گروهک تروریستی منافقین دیدار و از آنها اعلام حمایت کرده بود.
دیدار روز گذشته سناتورهای آمریکایی با گروهک منافقین پس از آن صورت گرفت که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، تحریمهای جدیدی را علیه ایران وضع کرد. ترامپ مدعی شد تحریمهای جدید به دلیل آزمایشات موشکی ایران، حمایت این کشور از تروریسم و نقض حقوق بشر از سوی تهران، اعمال شدهاند.
در دیدارهایی که مقامات آمریکایی با اعضای گروهک تروریستی منافقین برگزار میکنند، همواره درباره براندازی حکومت در ایران صحبت میشود. در حالیکه برخی از سیاستمداران آمریکایی طرفدار این رویکرد هستند، بسیاری دیگر معتقدند این کار نباید از طریق راهحل نظامی صورت گیرد.