به گزارش مشرق، حسن روحانی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 24 مردادماه) مجلس شورای اسلامی در توضیح برنامه دولت دوازدهم و وزرای پیشنهادی دولت در بخش معرفی وزیر راه به بیان توضیحاتی درباره خرید هواپیما و سیاست های این وزارت خانه در این حوزه پرداخت و گفت: در این کار بزرگ هم آقای دکتر ظریف و آقای دکتر آخوندی کار بسیار بزرگی کردند.
وی افزود: البته آقای دکتر سیف هم در بسیاری از زمینه ها و در این زمینه کمک کرده اند تا این کار بزرگ انجام گرفت؛ انشاالله امیدواریم ایشان با توجه به تخصص ها، تجربه، لیاقت ها و نشاطی که دارد بتوانیم از وجود ایشان استفاده کنیم تا ایشان هم هرچه سریعتر از مسکن مهر خلاص شود.
باتوجه به تعریف و تشکر رئیس جمهور از رئیس کل بانک مرکزی در مراسم رای اعتماد به وزرا و نام بردن از وی در کنار ظریف و آخوندی که در کابینه دوازدهم نیز حضور دارند این احتمال وجود دارد که سیف در کنار سایر مردان اقتصادی معرفی شده به مجلس، در دولت دوازدهم نیز حضور داشته باشد.
گفتنی است، پیش از این ولی الله سیف از ادامه فعالیتش در بانک مرکزی خبر داده و گفته بود یک سال از حکم ریاست کلی اش باقی مانده است. البته سیف، روحانی را تصمیم گیرنده در این مورد اعلام کرده و گفته بود باید دید رئیس جمهور چه تصمیمی می گیرد.
سیف در جلسه سوم شهریور ماه 1392هیئت دولت ایران، با پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی و تأیید مجمع عمومی بانک مرکزی با حکم رئیس جمهور به عنوان رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.
از سال 1339 تاکنون بانک مرکزی 17 رئیسکل را به خود دیده که هرکدام سیاستها و عقاید متفاوتی در خصوص بانکداری و بازار پولی و ارزی داشتند و همین امر موجب شد تا اقتصاد ایران در سالهای مختلف شاهد وقایع متفاوت ارزی و پولی باشد.
ابراهیم کاشانی، علیاصغر پورهمایون، مهدی سمیعی، خداداد فرمانفرمائیان، عبدالعلی جهانشاهی، محمد یگانه، حسنعلی مهران، یوسف خوشکیش، محمدعلی مولوی، علیرضا نوبری، سید محسن نوربخش، مجید قاسمی، سید محمدحسین عادلی، ابراهیم شیبانی، طهماسب مظاهری و محمود بهمنی، رؤسای بانک مرکزی از سال 1339 تا 1392 هستند. و با حکم رئیس جمهور نام ولیالله سیف بهعنوان هجدهمین رئیسکل بانک مرکزی در تاریخ ثبت شد.