کد خبر 767649
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
نان جو

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: فیبر موجود در نان جو سبوسدار برای کاهش قند خون، فشار خون، کلسترول و تری گلیسرید مفید است و می‌تواند باعث افزایش HDL شود.

به گزارش مشرق، محمدعلی زارعیان درباره نان جو و خواص متعدد آن اظهار کرد: فیبر موجود در نان جو سبوسدار برای کاهش قند خون، فشار خون، کلسترول و تری گلیسرید مفید است و می‌تواند باعث افزایش HDL شود.

وی افزود: مصرف سوپ جو بدون رشته حاوی مقداری زیره باعث افزایش شیر مادر در دوران شیردهی خواهد شد همچنین نان جو با تاخیر در تخلیه معده باعث توازن قند خون، تعادل ترشح انسولین و افزایش احساس سیری می‌شود و برای کاهش اشتها و کاهش وزن مفید است.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: مطالعات نشان داده، رژیم غذایی با قندهای ساده و چربی پایین نیز در افزایش چربی خون (تری گلیسرید) نقش مؤثری دارد.

زارعیان خاطرنشان کرد: افزایش مصرف غذاهای لطیف و خون‌ساز مثل زرده تخم مرغ عسلی، آبگوشت گوسفند بی چربی، شیره انگور و مربای هویج در روزهای نزدیک به قاعدگی و روزهای خونریزی برای حفظ سلامت زنان ضروری است. 

وی متذکر شد: افرادی که در سنین کودکی تحرک و ورزش کافی ندارند, در سنین نوجوانی و جوانی به احتمال بیشتری با مشکلات روانی مثل اضطراب و افسردگی روبه‌رو خواهند شد همچنین افرادی که به سن میانسالی می‌رسند باید مصرف غذاهای مولد سودا مثل غذاهای حاوی گوشت گاو یا عدس یا کلم را تا حد امکان کاهش دهند تا از بیماری‌های سوداوی در امان بمانند.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: مصرف مداوم آبمیوه‌ها خصوصاً آبمیوه‌های حاوی قند بالا از عوامل بروز اسهال مزمن در کودکان هستند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس