به گزارش مشرق، عبدالحسین رحیمی در سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران درباره ساماندهی مراکز ذبح دام در شهر تهران در روزهای عید قربان و عرفه، اظهار داشت: سازمان مکلف شده است به واسطه حفظ سلامت مردم و نگهداشت شهر در ایام مذهبی نسبت به ایجاد کشتارگاه و قربانگاه اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه اگر عرضه غیرمجاز دام در کلانشهر تهران مدیریت نشود فاجعهبار خواهد بود، افزود: به دلیل تب کریمه کنگو و بیماریهای مشترک دام و انسان مراقبتهای ویژهتری در این دوره صورت گرفته است.
رحیمی بیان داشت: سالانه 16 تا 19 جایگاه عرضه دام در روزهای عید قربان و روز عرفه احداث میشود که امسال این جایگاهها به 25 رسیده است.
وی با اشاره به اینکه سه جایگاه ثابت در مناطق 15، 4 و 18 تهران در طول سال نسبت به عرضه دام از 8 صبح تا 8 شب اقدام میکنند، گفت: در روزهای عید قربان و عرفه 22 جایگاه عرضه دام در هر منطقه ایجاد شده است.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهر تهران، گفت: در 10 سال گذشته هر سال 23 هزار رأس دام عرضه میشد که 10 تا 11 هزار دام آن کشتار میشد.
رحیمی بیان داشت: در این 2 روز 1237 نفر درگیر موضوع ذبح شرعی دامها خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه دامها توسط دامپزشکان مورد بازبینی قرار میگیرند، گفت: در صورتی که دامی ذبح شود و لاشه آن آلوده باشد پول آن را به مشتری عودت داده خواهد شد.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهر تهران با تأکید بر اینکه کشتار در جایگاههای عرضه دام به صورت رایگان انجام میشود، گفت: ایجاد جایگاهها یک میلیارد تومان هزینه و 120 میلیون تومان درآمدزایی دارد.
رحیمی افزود: در جایگاههای عرضه دام نمایندگان خیریهها نیز حضور دارند که مراجعهکنندگان میتوانند نذورات خود را به این خیریهها ارائه دهند.