به گزارش مشرق، مأمور راهور کرج خودروی فردی را به دلیل تخلف رانندگی توقیف میکند. در این بین فرد متخلف با یکی از خویشاوندانش به نام «ر- ش» تماس میگیرد و از او کمک میخواهد. نامبرده نیز در گفتوگوی تلفنی با مأمور راهور، خود را قاضی دادسرای نظامی استان البرز معرفی و از وی میخواهد تا خودروی خویشاوندش را آزاد و یادآوری میکند که میتواند روی کمک او در مواقع اضطراری حساب باز کند.
چندی از این ماجرا نمیگذرد که شخصی علیه یکی از دوستان مأمور مذکور به دادسرای نظامی البرز شکایت میکند. این مأمور که فکر میکرد با قاضی دادسرای نظامی البرز آشنا شده، شماره تلفن قاضی قلابی را به همکارِ در مخمصه افتادهاش میدهد. این شخص نیز دست به دامان «ر- ش» میشود.
قاضی قلابی به کلاهبرداری از مأمور بسنده نکرده و در تماس تلفنی از شاکی هم درخواست پول کرده و از وی نیز کلاهبرداری میکند.
به دنبال شکایت مأمور راهور، متهم توسط حفاظتواطلاعات سازمان قضایی نیروهای مسلح با همکاری حفاناجای غرب استان تهران در شهرک اندیشه شهریار شناسایی و دستگیر میشود.
در بازرسی از منزل وی چند دستگاه گوشی تلفن همراه و تعدادی سیمکارت و دو جلد سررسید کشف میشود که با بررسی سررسیدها، انبوهی از شماره پروندههای قضایی به همراه نام شعب دادسرا و دادگاه در شهرهای گوناگون کشور به دست میآید و در بررسی پیشینه وی نیز با سوابق کیفری متعددی در ارتباط با کلاهبرداری و جعل برخورد میشود.
با کمک این سرنخها، ابعاد دیگری از کلاهبرداریهای متهم فاش میشود. ماجرا از این قرار بوده که نامبرده با عنوان قاضی دادگستری طی تماس تلفنی با اجرای احکام زندانهای گوناگون، اطلاعاتی درباره پروندهها، از جمله شماره تلفن متهمان را دریافت میکرده، آنگاه با متهمان تماس گرفته و با وعده مختومه شدن پرونده یا تخفیف در مجازات، از آنان کلاهبرداری کرده است.
گفتنی است بخشی از پرونده متهمان با قرار عدم صلاحیت به دادسرای عمومی ارسال شد.