به گزارش مشرق، مرتضی سلیمی در تشریح آخرین وضعیت ارسال کمکهای هلال احمر ایران برای مسلمانان میانمار اظهار داشت: بارگیری 40 تُن محموله غذایی، دارویی و زیستی انجام شده است و منتظر دریافت مجوزهای پروازی از سوی کشورهای پاکستان، هند و بنگلادش هستیم.
هیچ کشوری حضور فیزیکی در میانمار نخواهد داشت جزء ایران
وی درباره حضور دیگر کشورها برای کمک رسانی به مسلمانان میانمار توضیح داد: دیگر کشورها بیشتر کمکهای خود را ارسال میکنند و حضور فیزیکی نخواهند داشت و این ایران است که درصدد است تا حضور فیزیکی و امدادی داشته باشد.
چگونگی رسیدن مسئولان ایرانی به آوارگان روهینگیایی
رئیس سازمان امداد و نجات درباره چگونگی ورود ایران برای کمک به مسلمانان میانمار و رساندن کمکها به دست آوارگان عنوان کرد: در صورت دریافت مجوزهای لازم برای ارسال محموله نخست ایران برای مسلمانان میانمار، ما در قالب تیم ارزیاب به همراه تنی چند از مسئولان دیگر وارد شهر داکا میشویم و از آنجا و با پیمودن مسیری 150 کیلومتری به سمت محل تجمع آوارگان خواهیم رفت و در آنجا وضعیت استقرار بیمارستان صحرایی و اردوگاهها را بررسی خواهیم کرد.
دریافت کمک غیرنقدی نداریم
سلیمی با اشاره به اینکه محموله نخست کمکهای ایران 40 تُن است و 120 تُن محموله دیگر که جدا از اقلام غذایی، دارویی و زیستی است؛ ملزومات برپایی بیمارستان صحرایی و اردوگاه نیز ارسال خواهد شد، بیان داشت: به دلیل درخواستهای مکرر مردمی برای اهدای کمک به مسلمانان میانمار، جمعیت هلال احمر شماره حساب 99999 واریزی در تمام بانکهای کشور را اعلام کرده است و از اهدای کمکهای غیر نقدی فعلاً پرهیز شود.
بهداشت، غذا و سرپناه؛ بیشترین مشکل مسلمانان روهینگیایی
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: هم اکنون وضعیت بهداشت، غذا و سرپناه آوارگان روهینگیایی وخیم است و بیشتر کمکهای ما نیز متمرکز بر خدمات به این مسلمانان از جمله کودکان آنها است.
بنابراین گزارش، شماره حساب 99999 جمعیت هلال احمر نزد بانکهای ملی، ملت، رفاه، دی، شهر، صادرات، سپه، مسکن و آینده؛ آماده جمع آوری کمکهای نقدی هموطنان برای مردم مسلمان میانمار است.