به گزارش مشرق، احمد میدری گفت: هرچند که شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل به دلیل در دست نبودن شمارههای تماس آنها سخت است اما در وزارت رفاه به دنبال راههایی برای شناسایی و بازگرداندن آنها به تحصیل هستیم.
وی ادامه داد: یکی از برنامههایی که وزارت رفاه دنبال میکند، شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل است، به همین منظور طی ماههای اخیر چندین جلسه شورای ساماندهی و شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل را برگزار کردهایم تا بر اساس آن با کمک نهادهای حمایتی دیگر بتوانیم در شناسایی این کودکان و کمک به آنها قدمهایی برداریم.
معاون رفاه اجتماعی وزارت رفاه گفت: اگر کودکی از تغذیه و رفتن به مدرسه محروم باشد یعنی فقیر است؛ اگر کودکی معلول باشد و نتواند به مدرسه برود باز هم فقیر است و امیدوارم برای بازگشت کودکان دوره ابتدایی به مدرسه سیاستگذاری و توجه خاص شود.
وی تصریح کرد: تاکنون ۱۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در کل کشور در مقطع ابتدایی شناسایی شده است که از این تعداد ۵۵ هزار و ۶۵ کودک تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند به گونهای ۳۶ هزار و ۱۶ کودک تحت پوشش بهزیستی، ۲۵ هزار و ۳۳۲ کودک تحت پوشش کمیته امداد و ۸ هزار و ۲۷۷ کودک تحت پوشش هر دو نهاد است.
میدری افزود: در پیگیریهای انجام شده، سرپرست ۷ هزار و ۲۱۷ کودک اعلام کردند کودکانشان به دلیل معلولیت و ۸ هزار و ۱۵ کودک به دلیل فقر به مدرسه نمیروند.