کد خبر 787605
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۴:۳۰
نمک

مشاور و متخصص طب اسلامی سنتی با انتقاد از ترویح حذف مصرف نمک گفت: مصرف‌ نمک قبل و بعد از غذا بسیاری از مشکلات را حل می‌کند.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین رمضان الهی‌فر با اشاره به روز جهانی غذا و تاکید و توصیه اسلام بر رعایت مسائل مربوز به مزاج در خوردن غذاها اظهار داشت: در طب٬ ۶ بخش ضروری برای حفظ سلامتی داریم که یکی از آن‌ها خوردن و آشامیدن است. اگر همین مسئله رعایت شود٬ از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌شود و با اصلاح آن نیز٬ خود بیماری درمان می‌گردد.

وی افزود: به گفته بزرگانی همچون ابن‌سینا و حکیم جرجانی٬ طبیب حاذق کسی است که با خوردن و آشامیدن بیمار را درمان کند. بدخوری٬ باهم‌خوری٬ بی‌موقع‌خوری٬ ریزه‌خواری٬ استفاده از فست‌فود و مواد ‌نگه‌دارنده که در جامعه رایج شده است٬ مانع از استفاده صحیح از غذای سالم می‌شود.

الهی‌فر تصریح کرد: خوردن و آشامیدن با زندگی روزمره مردم سروکار دارد و خودش یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی است که با آن بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

مشاور و متخصص طب اسلامی در ادامه افزود: اگر به عنوان یک مسلمان بخواهیم به سنت اهل‌بیت عمل کنیم٬ نتیجه آن حفظ سلامتی است. امام علی‌(ع) در سفارشی به امام حسن (ع) چهار مورد را ذکر کردند که انسان را از طبیب بی‌نیاز می‌کند. اینکه تا گرسنه نشدی غذا نخوری٬ قبل از سیر شدن از غذا دست بکشی٬ غذا را خوب بجوی و قبل از خواب اجابت مزاج داشته باشی.

وی با اشاره به فاصله سبک زندگی مردم با دستورات دین گفت: کسی با افراط و تفریط موافق نیست ولی مشاهده می‌شود که الان در مصرف نمک گفته می‌شود باید از سفره‌ها حذف شود! این ترویج اشتباه است٬ چرا که نمک قبل و بعد از غذا بسیاری از مشکلات را حل می‌کند.

الهی فر افزود: بیش‌ترین مراجعات مردم خراسان‌شمالی٬ ناشی از مشکلات گوارشی  درد مفاصل و بیماری‌های مربوط به اعصاب و روان است که عامل آن‌ها تغییر سبک زندگی است. مصرف دارو٬ هزینه‌های زیادی را بر خانواده‌ها تحمیل کرده است که متأسفانه بیش‌تر شامل مستضعفین می‌گردد و بسیاری از بیماری‌ها گریبان افراد زیر ۳۰ سال را گرفته است. با این وجود رعایت اصول تغذیه سالم می‌تواند این بیماری‌ها را به حداقل برساند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برای رسیدن به اهداف انسانی باید جسم سالم باشد و این سلامت جسم منجر به سلامتی روح می‌گردد و این دو با یکدیگر ارتباط مستقیم دارد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    21 5
    درست می گوید. حذف نمک از سفره خیانتی است که نتیجه آن افزایش بیماری کبد چرب و نتایج تلخ آن است. آری. نباید در مصرف نمک افراط کرد و نیازی هم به ریختن نمک در غذاها به هنگام پختن غذا نیست.
    • IR ۱۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
      3 0
      نمک تو غذا به حد کافی هست.همون نونی که میخوری توش کلی نمک داره.
  • IR ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    15 4
    از قدیم هم گفتن برکت سفره نمکه. معلوم نیست چه سیاستهای شومی پشت پرده تغییر فرهنگ غذایی مردمه
    • IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
      8 3
      آباد کردن گورستانها سیاستی است که دنبال می شود
    • ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
      1 0
      نه که حالا گورستانها برهوت شده ؟!!!!
  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    11 10
    اي حاجي ابن سينا اين همه گفتي ولي مطلب اصلي خوردن و نخوردن نمك چه تاثيري بر بدن قبل و بعد از غذا را دارد را نگفتي شايد به خاطر مردم خراسان بود كه يادت رفت اول از كسي بپرس و بنويس بعد بده چاپ كنند خوبيت نداره ميگن سوادنداري يا حواس پرتي حاجي
    • IR ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
      0 0
      مطلب اصلی ایشان بحث نمک نبود ، تا وارد جزئیات شود ، عنوان مال ایشان نیست ، بلکه انتزاعی قابل توجه منعکس کننده بوده ...
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    3 5
    درباره نکن چیزی نگغته که.... رفته درباره خراسان حرف زده
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    5 0
    نمک چی شد بالاخره؟
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    6 0
    نمک قبل و بعد از غذا خوبه اما ایشون چیزی نگفته
  • علی IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    5 4
    نمک خیلی خوبه ولی شرط آن اینه که نمک دریا باشه نه کلرید سدیم که کارخانه های پتروشیمی درست میکنند
  • IR ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
    0 1
    این نمک اون نمک سر سفره نیست!این شمشیر بدون غلافه!نمک قدیم خوشمزه بود این فقط شوره..! الآن همه به بیماریهای گوارشی,درد مفاصل ,بیماریهای اعصاب وروان مبتلا هستند!برای پیشگیری و حتی بیشتر درمانها فقط طب اسلامی ,باقیش دوتا مریضی ام بهت اضافه میکنه.!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس