به گزارش مشرق، طبق یافته های اخیر، افرادی که دوست دارند اواسط شب خوراکی بخورند در معرض ریسک ابتلا به انواع بیماریهای قلبی و دیابت هستند چراکه این عادت موجب اختلال در عملکرد ساعت بیولوژیکی بدن میشود.
به گفته محققان دانشگاه نیومکزیکو، این عادت منجر به افزایش چربی خون و مشکلات قلبی می شود چراکه بدن از چرخه ۲۴ ساعتی هماهنگ بدن خارج میشود.
رود بیوجس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «توجه به ساعت بیولوژیکی بدن بسیار حائز اهمیت است. از اینرو باید به خواب شبانه و بیداری روزانه توجه کرد. چراکه عاداتی نظیر کارهای شیفتی، بیدار ماندن تا دیروقت و نیمه شب غذاخوردن همگی به سلامت اسیب میرسانند.»
محققان موش هایی را که در معرض این مشکل قرار داشتند بررسی کردند. آنها در طول آغاز فاز استراحت (روز) و آغاز فاز فعالیت (شب) به موش ها غذا میدادند.
نتایج نشان داد بعد از تغذیه موش ها در ابتدای دوره استراحت، میزان چربی خون در مقایسه با زمان تغذیه در آغاز فاز فعالیت به شکل چشمگیری افزایش مییافت.
وجود میزان بالای چربی خون نشان می دهد غذا خوردن در نیمه شب نه تنها بر متابولیسم تاثیر می گذارد بلکه احتمال بیماری های قلبی و دیابت را نیز افزایش میدهد.