به گزارش مشرق، جبار کوچکینژاد در رابطه با بودجه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش در سال ۹۷ اظهار کرد: بودجه آموزش و پرورش به صورت استانی تعریف شده است و هر یک از سازمانهای وابسته به آموزش و پرورش نیز زیرمجموعه این وزارتخانه بودجهای دارند.
وی افزود: با توجه به بودجه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش در سال ۹۷ میتوان گفت، که تحولی در آموزش و پرورش ایجاد نخواهد شد، از سوی دیگر دولت معتقد است که آموزش و پرورش گران اداره میشود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت رو به کاهش است و به حدود ۱۰ درصد رسیده که این سهم در سال ۹۷ به ۹ درصد خواهد رسید.
کوچکینژاد با اشاره به این که آموزش و پرورش نیازمند تحول در رتبهبندی است و از سوی دیگر معلمان خواستار افزایش حقوق هستند خاطر نشان کرد: با بودجه سال ۹۷ اتفاق خاصی در این زمینهها نمیافتد.
وی در رابطه با استانی شدن بودجه آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: استانی شدن بودجه به نفع مناطق محروم است. از سوی دیگر آموزش و پرورش میتواند بررسی کند در کدام مناطق بودجه به خوبی هزینه میشود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: بودجه مربوط به تخریب و نوسازی مدارس در سال ۹۷ کاهش محسوسی داشته است و در سال ۹۶ نیز اعتبارات مربوط به این مقوله به خوبی اختصاص نیافت و این نشاندهنده کم توجه دولت به بحث مدارس فرسوده است.