به گزارش مشرق، در بند الف تبصره ۱۸ لایحه بودجه ۹۷ کل کشور تاکید شده که با افزایش قیمت حاملهای انرژی در سال اینده ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد ایجاد و صرف اشتغال شود.
بر اساس برنامه دولت قرار است، طیق این تبصره بنزین ۱۵۰۰ تومان و گازوئیل ۴۰۰ تومان شود.
این در حالی است که در جلسه عصر دیروز کمیسیون انرژی مجلس با این موضوع مخالفت شد و اعضای این کمیسیون با هرگونه افزایش قیمت حاملهای انرژی و سوخت در تبصره ۱۸ لایحه بودجه سال ۹۷ مخالفت کردند.
فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه کمیسیون انرژی بحث و بررسی مختلفی در این خصوص داشت، تصریح کرد: نظرات دستگاهها مرتبط و اجرایی درباره تبصره ۱۸ اخذ شد و در نهایت اعضای کمیسیون انرژی به افزایش قیمت حاملهای انرژی رأی منفی دادند و تبصره ۱۸ لایحه بودجه سال ۹۷ حذف شد.
شرفی عضو دیگر کمیسیون انرژی مجلس درباره دلایل مخالفت نمایندگان با این تبصره، تصریح کرد:هدف از افزایش قیمت حاملهای انرژی این بود که درآمدهای حاصل از افزایش قیمت در بخش تولید هزینه شود اما تا کنون این اتفاق نیفتاده است.
نماینده مردم آبادان در مجلس با بیان اینکه افزایش قیمت حاملهای انرژی بر سایر مولفههای اقتصادی اثر میگذارد، تصریح کرد:همچنین نمایندگان معتقد بودند که با توجه به شرایط فعلی اقتصاد افزایش قیمت بنزین و گازئیل مردم را تحت فشار قرار میدهد.
شرفی تصریح کرد: نمایندگان همچنین معتقد بودند که شرایط اقتصادی به گونهای نیست که هزینههای دولت را از جیب مردم تامین کنیم.