به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
در حالی که طیفی از اصلاحطلبان، تجمع اعتراضی در مشهد و چند شهر دیگر را به رقبای سیاسی نسبت میدهند، برخی رسانههای حامی دولت و جریان فتنه از اقدام به تشنجآفرینی و تبدیل اعتراض معیشتی مذکور به ناآرامی سیاسی استقبال کردند.
اسحاق جهانگیری معاون اول روحانی دیروز با متهم کردن منتقدان دولت گفت «مسائل اقتصادی را بهانه کردهاند که به نظر میآید پشت این قضیه مسئله دیگری باشد. کسانی که بانی این قضایا در کشور هستند دود آن به چشم خودشان خواهد رفت؛ آنها فکر میکنند که با این کار به دولت آسیب میزنند. وقتی که جریان اجتماعی و حرکت سیاسی در خیابان اتفاق افتاد حتما کسانی که آن را شروع کردهاند ادامه دهنده و کنترل کننده پایان آن نخواهند بود و دیگرانی خواهند بود که بر آن جریان سوار خواهند شد.»
حمیدرضا جلاییپور عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت و از فعالان فتنه ۸۸ نیز مدعی شد تجمع اعتراضی در مشهد، از سوی جریان حزباللهی علیه دولت سازماندهی شده به نحوی فیلمبرداری شده که مورد پسند سایت بیبیسی نیز قرار گیرد. وی ادعا کرد این تجمع اعتراضی از سوی ستاد کاندیداهای شکست خورده سازماندهی شده بود اما دو سایت - کانال «آمدنیوز» و «کلمه» از تجمع دیروز و پریروز در چند شهر استقبال کردند و کوشیدند برخی اعتراضات معیشتی و اقتصادی را مصادره به مطلوب کنند. سایت و کانال کلمه توسط امیر ارجمند (مشاور فراری میر حسین موسوی) و برخی از عناصر فراری گروهک ملی مذهبی و حزب مشارکت که در فتنه ۸۸ نقشآفرین بودند، اداره میشود و در کنار آمدنیوز، نقش ویژهای در حمایت از روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایفا میکرد. در حقیقت جریان حامی فتنه سایت کلمه مدعی شد «از آنجا که بنا نیست مردم مطابق میل حاکمان فقط ستایشگرانی باشند که فریادهای اعتراضشان را صرفا در ایام انتخابات به گوش مسئولان برسانند، تجمع کرده و معترضانه از وضع معیشت خود و بیتدبیریها انتقاد کردند».
با این اوصاف میتوان گفت؛ سخنان معاون اول رئیس جمهور فرار به جلوست چرا که دولت به هشدار رهبری مبنی بر اینکه فتنه خط قرمز نظام است و دولتمردان باید با فتنهگران مرزبندی صریح داشته باشند، اهتمام نکردند.
آیا دولت پس از چند سال عدم مرزبندی و همپوشانی با جریان فتنه، اکنون با تحرکات نیابتی این طیف وطنفروش بیدار خواهد شد؟
یا میخواهد صحنهگردانی «موتلف نمایان خائن» را پای رقبای دولت بنویسد؟
آقای جهانگیری و دیگر دولتمردان اکنون مجبورند برای حیثیت خود نیز که شده با فتنهگران و تحرکات جدید آنها مرزبندی کنند. در غیر این صورت، طبیعی است که به بازی در زمین دشمن متهم شوند. طیف افراطیون مدعی اصلاحات (اطرافیان خاتمی) که سازمان دهنده فتنه ۸۸ بودند، دولت روحانی را بارها رحم اجارهای خواندهاند.
آیا آنها آماده اند چنین دولتی را پای فتنه خود قربانی کنند؟
چرا خاتمی این روزها ساکت است؟ و چرا جهانگیری، خاتمی و مشارکتیها را به چالش نمیکشد؟!
یادآور میشود ریشه اعتراضات مردمی، مشکلات اقتصادی است که از سوی دولت مورد کمتوجهی قرار گرفته است اما محافل ضد انقلاب میکوشند این اعتراض به حق را علیه نظام مصادره به مطلوب کنند؛ چنان که رضا ربع پهلوی و بیوه سرکرده سازمان تروریستی منافقین، اخیراً آفتابی شده و خواستار تغییر جهت اعتراض اقتصادی به ناآرامی و آشوب سیاسی شدند. برخی عناصر نفوذی و مأموریتدار گروهکها سعی در به انحراف کشاندن تجمعات اخیر داشتند که بعضی از آنها دستگیر شدند. این عناصر شعار دیکته شده وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در سال ۸۸ (نه غزه نه لبنان) را تکرار میکردند.
در همین حال تام کاتن سناتور جمهوریخواه خواستار حمایت از معترضان به جمهوری اسلامی شد و ادعا کرد معترضان آمادهاند جانشان را در اعتراض به جمهوری اسلامی فدا کنند(!) وی مدعی شد میلیاردها دلار از پول مردم ایران، صرف فعالیتهای تهاجمی در سوریه و لبنان و عراق و یمن میشود.