آخوندی

طی ابلاغیه ای از سوی وزیر راه و شهرسازی مداخله کارمندان ۹ دستگاه دولتی از جمله وزارتخانه راه، نیرو، نفت، کشور و مناطق آزاد در ارائه خدمات مهندسی ممنوع شد.

به گزارش مشرق،  در ابلاغیه عباس آخوندی آمده است؛

جهت ارتقای سلامت اداری، رعایت اخلاق حرفه‌ای و حفظ حقوق شهروندی به استناد ماده 123 آیین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب سال 1375 و نظر به بند 5 ماده 2 مکرر آیین نامه مذکور اصلاحی سال 1394 که مقرر می‌دارد "کلیه اشخاص در ارایه خدمات مهندسی ساختمان باید از تکفل همزمان اموری که زمینه و موجبات نمایندگی یا قبول منافع متعارض را فراهم می آورد اجتناب نمایند"، کلیه دارندگان پروانه اشتغال به کار در هر رشته اعم از اصلی یا مرتبط و در هر پایه که همزمان تحت هر عنوان در دستگاه‌ها و نهادهای نامبرده در جدول پیوست این دستورالعمل مطابق قانون مدیریت خدمات کشوری هرگونه رابطه استخدامی دارند و یا محل خدمت آنان در این دستگاه‌هاست تا زمانی که رابطه استخدامی آنان پابرجاست نباید از پروانه اشتغال به کار در هیچ یک از صلاحیت‌های مندرج در ظهر پروانه خود و امتیازهای ناشی از آن استفاده کنند.

کلیه اشخاص مشمول این دستورالعمل باید حداکثر تا تاریخ 1397.1.1 نسبت به تودیع پروانه اشتغال به کار خویش با سازمان نظام مهندسی یا کاردانی ساختمان استان محل عضویت خود اقدام نمایند. هر زمان که رابطه استخدامی این اشخاص در دستگاه‌های مزبور با گواهی مکتوب دستگاه مربوط قطع گردد، مجددا پروانه اشتغال به کار به ایشان بازگردانده خواهد شد. هیات‌مدیره‌های سازمان‌های نظام مهندسی و یا کاردانی ساختمان استان‌ها موظفند تدابیر اجرایی لازم برای دریافت و محافظت از پروانه‌های اشتغال تودیعی اتخاذ نمایند.

اعضای هیات‌مدیره، بازرسان، شورای‌انتظامی و هیات‌رئیسه گروه‌های تخصصی سازمان‌های نظام مهندسی  یا کاردانی ساختمان استان‌ها تا پایان تصدی در دوره جاری می‌توانند صرفا به تصدی مسئولیت‌های فوق ادامه دهند. در انتخابات و انتخاب ارکان فوق از دوره آتی به بعد رعایت موضوع این دستورالعمل الزامی است.

عدم رعایت مفاد این دستورالعمل، تخلف انتظامی محسوب و مطابق آیین‌نامه اجرایی این قانون با متخلفان از آن رفتار خواهد شد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۶:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۶
    0 6
    خدا خیرت بده
  • saeed IR ۱۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
    1 2
    ارائه چند موضوع: 1- اگر براي بهبود وضع اشتغال بوده (که نبوده) پس چرا شامل مهندسيني که شرکتهاي پيمانکاري و يا کارهاي پيمانکاري دارند و يا مهندسيني که در شرکتهاي خصوصي (مثل سوله سازي، شرکتهاي طراحي نظارت و ..) مشغولند را شامل نمي شود. 2- اگر براي جلوگيري از فساد بوده (که نبوده) که پروژه ها از طريق سيستم ارجاع کار نظارت به مهندسين ابلاغ ميشه و مهندس هم بايد بازديد مستمر (نه لحظه به لحظه) از پروژه داشته باشه و گزارشات بازديد رو به شهرداري و نظام ارائه بده. اگه بررسي گزارش ها توي اين دو سازمان انجام نميشه که مهندس مقصر نيست.من نميدونم فساد اين طرح ارجاع براي کارمند از کجا وارد ماجرا ميشه؟؟!!!! 3- بي شک مهندسين ديگه که وقت آزادتري هم دارند شغلي در کنار کار نظام خودشون دارند. اما کارمندي که وقتي مياد خونه ميشه ساعت 3-4 بعدازظهر ميتونه؟ تازه اين کارمند پلهاي پشت سرش رو هم خراب کرده (مثل سوابق بيمه اي پيوسته اي که ميتونست فراهم کنه و يا تجربه کاري و موقعيت شغلي بهتري که ميتونست براي خودش فراهم کنه) 4- اينکه چون يه عده بيکارند پس يه کارمند بايد چوبش رو بخوره که دواي درد نيست. هست؟ ****** آقا من هشدار ميدم. اينکار جز چند دسته کردن نظام و در نهايت تضعيف نظام و حذف و يا ادغام اون با يه سازمان ديگه(مثل شهرداري) و انجام تمامي روند ساخت در قالب شرکتهاي خصوصي مرتبط با اينکار چیزی نیست. حالا ببينيد کي اين حرف رو زدم. ******* همکاران عزيز بايد اتحاد داشت و جلو اين قبيل تصميمات من درآوردي رو گرفت.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس