به گزارش مشرق، همانطور که پیشبینی میشد کنفدراسیون فوتبال آسیا در ماجرای فوتبال ایران و عربستان بار دیگر رای به بازی در زمین بیطرف داد تا نمایندگان فوتبال ایران برای سومین سال پیاپی مجبور به برگزاری بازی در کشور ثالث باشند. این در حالی است که عربستان و امارات اعلام کردند به قطر نمیروند اما قطریها مقابل زیادهخواهی این دو کشور ایستادند و در نهایت AFC رأی به میزبانی قطر داد.
فدراسیون فوتبال ایران در دو سال گذشته نتوانسته در این کارزار موفق عمل کند و عملاً در مقابل سعودیها و کنفدراسیون فوتبال آسیا بازنده بوده و کاری از پیش نبرده است. این در حالی است که فیفا به صراحت تاکید کرده مسائل سیاسی، مذهبی و نژادپرستانه جایی در فوتبال ندارد. با این حال فدراسیون فوتبال ایران نه تنها در این باره خوب و قوی عمل نکرده، بلکه از در میان گذاشتن این موضوع با فیفا نیز خودداری کرده است. فدراسیون ایران در این شرایط میتواند به راحتی اقدام AFC را به فیفا گزارش دهد اما مشخص نیست چرا چنین کاری نمیکند.
در چنین شرایطی به نظر میرسد ارگانها و نهادهای دیگر باید وارد گود شوند. یکی از این نهادها کمیته ملی المپیک است. در منشور المپیک آمده که سیاست جدا از ورزش است و در این شرایط کمیته ملی المپیک میتواند در این قضیه ورود کرده و موضوع را به اطلاع کمیته بینالمللی المپیک (IOC) برساند. فوتبال هم یکی از رشتههایی است که در المپیک حضور دارد و به همین دلیل این کمیته میتواند موضوع دخالت سیاست در فوتبال از سوی عربستانیها را پیگیری کند.
با حضور رضا صالحیامیری در کمیته ملی المپیک و اینکه فدراسیون فوتبال تاکنون در این پرونده ناموفق بوده این انتظار میرود که کمیته ملی المپیک تلاش خود را برای این کار انجام دهد و حتی مدیریت پرونده بازیهای نمایندگان ایران و عربستان را برعهده بگیرد.