به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت با انتشار این مطلب به قلم «الکس فیشمان» تحلیلگر مسایل نظامی اسرائیل به نقل از منابع امنیتی بلندپایه تلآویو فاش کرد که پرخاشگریهای جدید اویگدور لیبرمن وزیر امنیت اسرائیل به قدرت موشکی دقیق ایران بازمیگردد.
بیشتر بخوانید:
تقابل عربستان با ایران به کدام سو میرود؟
حماس: راهپیمایی بازگشت ادامه می یابد
این تحلیلگر به نقل از منابع اسرائیلی اضافه کرد: موشکهای ایرانی از نوع شهاب تهدیدی جدید برای اسرائیل است. برد این موشکها ۱۶۵۰ و ۱۹۵۰ کیلومتر است که در خاک ایران به سمت اسرائیل هدفگیری شدهاند.
علاوه بر این ایرانیها اقدام به ساخت موشکهای با دقت بالا از نوع «عماد» کردهاند. این میزان از موشکها که دراختیار ایران است، تغییردهنده توازن قوای منطقه است و ایران با این موشکها قادر است موسسات اصلی در تلآویو همانند کنست (پارلمان) و مقر وزارت امنیت، تاسیسات نظامی، فرودگاهها و ایستگاههای تولید برق را هدف حمله قرار دهد.
سامانه دفاعی پیشرفته اسرائیل هرگز قادر به حمایت صددرصد این رژیم نیست و باید درنظر داشت که اگر یک موشک ازمیان ده موشک از این سامانه عبور کند قادر خواهد بود یکی از زیربناهای راهبردی اسرائیل را هدف قرار دهد و تولید این نوع موشکها تغییری اساسی در وضعیت استراتژیک اسرائیل بوجود میآورد و آزادی عمل این رژیم را در جبهه شمالی محدود میکند.
از زمان پایان جنگ دوم اسرائیل با لبنان در سال ۲۰۰۶، اسرائیل دیگر لبنان را هدف حمله قرار نداده و این به دلیل بیم از شلیک شدن موشکهای حزبالله و وخیم شدن اوضاع جنگ میان دو طرف بوده است.
ایران موشک خرمشهر با برد ۲۰۰۰ کیلومتر آزمایش کرد و موشکهای دقیقی با برد متوسط را در سوریه و لبنان مستقر کرده است. کمیت این موشکها به شکل جدی اسرائیل را تهدید خواهد کرد و رویارویی با این موشکها برای ارتش این رژیم سخت خواهد شد.
در همین حال شبکه ۲۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به تهدید موشکی ایران گزارش داد: این کشور موشکهایی در اختیار دارد که قادر به هدف قرار دادن تلآویو در کمتر از ۷ دقیقه هستند.
طبق گزارش یدیعوت، شموئیل مئیر پژوهشگر و افسر سابق در یگان پژوهشهای راهبردی در شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل (آمان) نیز گفت: اقدام سال گذشته ایران در شلیک مستقیم موشک به مواضع گروههای تروریستی در سوریه،پیشرفت فوقالعاده چشمگیری بود.
مئیر در مقاله خود که در روزنامه عبری هاآرتص منتشر شد، نوشت: شلیک موشک مذکور معادله استراتژیک جدیدی بوجود آورد و مسئله موشکی این کشور از نقطه آزمایش به عرصه قدرت نظامی رسید و ایران مرحله اولیه عملیاتی را با شلیک این موشک به سوریه طی کرد.