کد خبر 847651
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۳
تظاهرات به برنامه ‏ضدمهاجرتی ترامپ

حدود 250 میلیون نفر در سراسر جهان مهاجر بین المللی هستند که نیمی از این افراد را زنان و دختران تشکیل می دهند. هم چنین آمار زنانی که به تنهایی وبه عنوان سرپرست خانوار مهاجرت می نمایند، روبه افزایش است.

به گزارش مشرق، صندوق جمعیت سازمان ملل متحد همزمان با برگزاری پنجاه و یکمین نشست کمیسیون جمعیت و توسعه در نیویورک از تاریخ 9 تا 13 آوریل، به بررسی چالش های زنان و دختران در جریان مهاجرت پرداخته است.

1. نیمی از مهاجران بین المللی زن هستند.

حدود 250 میلیون نفر در سراسر جهان مهاجر بین المللی هستند که نیمی از این افراد را زنان و دختران تشکیل می دهند. هم چنین آمار زنانی که به تنهایی و به عنوان سرپرست خانوار مهاجرت می نمایند، رو به افزایش است. این روند موقعیتی کلیدی را برای استقلال اقتصادی و توانمندسازی آنان فراهم می سازد.

2. زنان مهاجر با خطراتی هم چون استثمار جنسی، قاچاق و خشونت مواجه هستند.

براساس گزارش سال 2016 دفتر سازمان ملل متحد برای فساد و مواد مخدر، 71درصد قربانیان قاچاق انسان را زنان تشکیل می دهند. هم چنین خانواده هایی که تحت فشار مهاجرت قرارداند، اقداماتی انجام می دهند که رفاه زنان و دختران را به خطر می اندازد. براساس بررسی صورت گرفته توسط صندوق جمعیت، آمار ازدواج کودک در میان پناهندگان سوری به طرز هشدار دهنده ای بالاست.

بیشتر بخوانید:

یهودیان عراقی در راه بازگشت؛ ظلم صهیونیست‌ها به مهاجران یا نقشه جدید برای شمال عراق؟ +عکس

چند نکته در مورد مهاجرت کودکان

3. زنان دو برابر بیشتر مورد تبعیض واقع می شوند: به عنوان زن و مهاجر.

در مهاجرت با مقیاس بالا، بیگانه هراسی و نژادپرستی از نگرانی های اصلی است و احساسات ضد مهاجر در بسیاری از کشورها رو به افزایش است. در چنین شرایطی زنان و دختران علاوه بر تحمل تبعیض به دلیل مهاجر بودن به دلیل جنسیت نیز مورد تبعیض واقع می شوند. این تبعیض می تواند به صورت آزار جنسی در محیط کار، هنگام جستجوی مسکن، استفاده از وسایل نقلیه عمومی و دسترسی به آموزش و خدمات درمانی باشد.

4. زنان باردار هنگام مهاجرت با چالش های بسیاری روبرو هستند.

زنان در هنگام جابجایی به خدمات درمانی و مراقبت های زایمان ایمن دسترسی ندارند و عدم وجود این مراقبت ها یکی از دلایل اصلی مرگ، بیماری و ناتوانی زنان مهاجر است.

5. زنان در طول جابجایی و در مقصد نهایی خود با مشکلات بیشتری در خصوص سلامتی خود مواجه هستند.

زنان حتی پس از استقرار در مقصد نهایی خود نیز با موانعی برای مراقبت درمانی به ویژه مراقبت های زایمان مواجه هستند. شلوغی مراکز درمانی، هزینه و چالش های رفت و آمد از جمله این موانع هستند.

منبع: مطالعات حقوق بشر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس