به گزارش مشرق، بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از شب گذشته در مصلی امام خمینی (ره) در حالی کار خود را آغاز کرد که بخش هایی از نمایشگاه بین المللی کتاب هنوز برجای مانده و دست اندرکاران سخت مشغول آماده سازی و انجام امور مربوطه هستند.
بیشتر بخوانید:
گزارشی از روند نزولی نمایشگاه قرآن
با توجه به فراخوان حضور و مراسم افتتاحیه ای که روز گذشته برگزار شده بود توقع می رفت تا حداقل تمامی غرفه ها آماده باشد و همچنین مسئولان نیز با بازدید در اولین روز اهمیت خود را به عظیم ترین نمایشگاه قرآنی در سطح کشور نشان دهند که علی رغم آن در روز اول ما شاهد غرفه هایی نیمه آماده و عدم بازدید مسئولان قرآنی بوده ایم که تکمیل آن در روزهای آتی برپایی این نمایشگاه یقینا رقم خواهد خورد.
در این میان تنها غرفه موسسات و تشکل های مردمی از انسجام داشته و مورد توجه بازدید کنندگان روز نخست بود که آن را می توان معطوف به آمادگی غرفه ها و حضور مدیران قرآنی و ارائه طرح و برنامه های موسسات دانست.
همچنین طراحی فضا و بخش های مختلف با دکور های جذاب و چشم نواز از ویژگی های بارز این دوره از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم است که می توان از آن نام برد. در این بین بخش رسانه و فضای مجازی از چشم نوازی خاصی بهره برده و همچنین پررنگ کردن اهمیت حضور رسانه های مطرح برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی قرآن با عنوان « پاوین رسانه ها» وجه تمایز این دوره با ادوار گذشته است.
در بخش ورودی شبستان نیز فضای هنری شامل تابلوهایی از هنرمندان در چندین رشته خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، معرق ، منبت در معرض تماشای بازدید کنندگان قرار داده شده و در قسمتی دیگر هنرمندان بنام هررشته بصورت کارگاهی مشغول به انجام فعالیت های هنری خود بودند.
بخش بینالملل نمایشگاه از جمله بخشهایی است که هیاهوهای زیادی را در پی داشته است زیرا سال گذشته مسئولان خبر از برپایی آن دادند و قرار بود از اواسط نمایشگاه این بخش برپا شود اما نمایشگاه بیستوپنجم بدون بخش بینالملل برگزار شد و امسال بسیاری از اصحاب رسانه و اهالی قرآن پیگیر آن هستند. البته معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برپایی این بخش با حضور نمایندگان هفت کشور خبر داده که در روز نخست این بخش مشاهده نشد.