به گزارش مشرق، دادستان کل کشور در پاسخ به این سوال که اخیرأ شش وزیر و دو نماینده مجلس و عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای محرمانه در نامهای خواستار رفع فیلتر از توییتر شده و اعلام کردند آیا این درخواست مورد قبول واقع می شود، گفت: دیروز با دو نامه مواجه بودیم که تعدادی از وزاری عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارایه کردند.یک نامه جهت رفع فیلتر از توییتر و طرح در کارگروه بود و نامه دوم هم با شش امضا در رابطه با رفع فیلتر از دو سامانه دیگر بود.
بیشتر بخوانید:
درخواست ۸ عضو کمیته فیلترینگ برای رفع فیلتر توییتر+ متن نامه
وی افزود: این دوسامانه قبلا در کمیته مطرح و فیلتر شده بود اما توئیتر به موجب دستور قضایی فیلتر شده و به همین جهت قابلیت طرح در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه را ندارد و لذا مطرح نخواهیم کرد.
منتظری افزود: مادام که شرایط توییتر مثل گذشته باشد ، دستور قضایی به استحکام خود باقی است.
وی در خصوص رفع فیلتر دو سامانه دیگر مورد درخواست از سوی وزرا گفت: به لحاظ اینکه قابل طرح است در نوبت گذاشته و بررسی می کنیم. حدود یک سال است که وزرای عضو کارگروه را برای آمدن به جلسه دعوت می کردیم اما نمی امدند در حالی که جز وظایف قانونی شان بود. اکنون که درخواست خودشان مطرح است، قطعا آماده حضور در جلسه هستند اما ما هم موضوع را در نوبت می گذاریم تا به کارهای یک سال گذشته میپردازیم تا انشالله نوبت طرح این دو موضوع شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی براینکه اخیرأ یک لیست صد نفره از مدیران ارشد دوتابعیتی به دادستانی ارسال شده است، در صورت تایید ارسال تصمیم دادستانی در این رابطه چیست؟؛ گفت:هنوز این لیست به دست ما نرسیده است.