کد خبر 879720
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۰
رمضانعلی سبحانی‌فر

عضو کارگروه فیلترینگ گفت: ۲۰۰ هزار گوشی توقیفی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده‌اند در انتظار تعیین نحوه شرایط عرضه در بازار هستند تا بار دیگر با ارز آزاد به فروش نروند.

به گزارش مشرق، رمضانعلی سبحانی‌فر عضو کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در جمع خبرنگاران در نمایشگاه الکامپ اظهار داشت: ۲۰۰ هزار گوشی تلفن همراه که از شرکت‌های واردکننده متخلف ضبط شده یا در گمرک مانده بوده است در انتظار تصمیم‌گیری برای عرضه در بازار است.

وی گفت: وزارت صنعت و وزارت ارتباطات و سازمان تعزیرات در حال بررسی شرایط نحوه عرضه این گوشی‌ها به بازار هستند تا پس از عرضه به بازار بار دیگر با ارز آزاد به فروش نروند.

* فیلتر اینستاگرام مطرح نیست؛ رفع فیلتر توئیتر منتفی شد

دبیر کمیته مخابرات مجلس اظهار داشت: موضوع فیلتر شبکه اجتماعی اینستاگرم که اخیراً مطرح شده بود در کارگروه فیلترینگ مطرح نشده است و چنین موضوعی مطرح نیست.

وی همچنین درباره سرانجام پیشنهاد رفع فیلتر توئیتر گفت: این درخواست به امضای ۶ وزیر و دو نماینده مجلس عضو کارگروه فیلترینگ رسیده بود با پاسخ منفی دادستانی منتفی شد و دیگر ادامه پیدا نمی‌کند.

وی گفت: فیلتر توئیتر یک بار با رأی دادگاه و یک بار با مصوبه کارگروه فیلترینگ انجام شده و نظر دادستانی این بود که رأی دادگاه دارد و دیگر قابل طرح نیست.

وی ادامه داد: ما وظیفه داشتیم درخواست بدهیم و نامه را امضاء کنیم اما پاسخ دادستانی این بود و دیگر موضوع را ادامه نمی‌دهیم.

* کارگروه فیلترینگ یک دادگاه کاملا منصفانه است

همچنین در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای برای تغییر ساختار کارگروه فیلترینگ و تغییر دبیر کارگروه وجود دارد،‌گفت: کارگروه فیلترینگ یک دادگاه کاملاً منصفانه است و این طور نیست که نظرات یک نفر به کارگروه تحمیل شود بلکه موضوعات با رأی‌گیری تصویب می‌شوند و هر نفر فقط یک رأی دارد.

* بانک مرکزی ادامه فعالیت USSD‌ها را پذیرفت

وی همچنین از تعیین تکلیف کدهای کوتاه دستوری USSD خبر داد و گفت: بانک مرکزی ادامه فعالیت کدهای USSD را پذیرفته و قرار شده این کدها همچنان فعال باشند و از این رو نیازی به ورود مجلس به این موضوع نیست.

وی همچنین با بیان اینکه تنها ۲۰ درصد خدمات دولت در مرکز تبادل اطلاعات دولت به اشتراک گذاشته شده‌اند گفت:‌نیروی انتظامی با ۱۸ درصد استعلامات، قوه قضائیه با ۳۰ درصد استعلامات و سازمان امور مالیاتی بزرگ‌ترین دستگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات به مردم هستند که اما جزیره‌ای عمل می‌کنند و به مرکز تبادل اطلاعات دولت متصل نشده‌اند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس