رئیس اتاق اصناف با اشاره به آغاز ساماندهی اصناف از سال 72 گفت: مشکلاتی همیشه بر سر راه ساماندهی و سازماندهی اصناف بود و در برنامه پنجم توسعه دولت مکلف به این کار شد که چون تصویب قانون در شش ماه آخر دولت وقت انجام گرفت در مقام اجرا کاری نشد و میتوان گفت ارادهای خیلی قوی هم برای اجرای آن نبوده است.
فاضلی گفت: اتاق اصناف در بحث آمار و شناسایی بنگاههای فاقد مجوز به دولت کمک میکند.
بیشتر بخوانید:
گرانی ۱۰ تا ۲۰ درصدی برنج و روغن ظرف 1ماه
چرا اصناف برچسب قیمت نصب نمیکنند؟
رئیس اتاق اصناف افزود: بهشرط فراهم شدن تسهیلات حمایتی و اصلاح قانون اصناف در جهت حمایت از بنگاهها و پایین آمدن نرخ تسهیلات بانکی میتوان با اراده ملی و مشارکت دولت، مجلس، نهادههای مختلف و حتی نیروی انتظامی طی یک سال همه بنگاههای فاقد مجوز را سازماندهی یا ساماندهی کرد.
فاضلی گفت: اصلاح قانون نظام صنفی نهایی شده و بعد از نظرخواهی از استانها به مجلس ارائه میشود که امید داریم مجلس و کمیسیون مربوطه وقت بیشتری برای بررسی و تصویب آن لحاظ کند.
رئیس اتاق اصناف افزود: در این اصلاحیه، بحث حذف قوانین متعارض هم دیده شده که موارد متعارض مشخص شده است که اصلاح آن بهعهده مجلس و نمایندگان محترم است.
فاضلی همچنین گفت: بنگاههای کوچک و متوسط که حدود 3 میلیون بنگاه میشود 6 میلیون و 500 هزار شغل ایجاد کرده است که خیلی مهم است و باید مد نظر قرار بگیرد.
رئیس اتاق اصناف با اشاره به ضربه سنگین قانون مالیات بر ارزش افزوده به بنگاههای کوچک و متوسط طی 5 اجرای آزمایشی آن گفت: مشکلات اقتصاد ما و اینکه آسیبپذیر است برمیگردد به مشارکت نکردن مردم در اقتصاد، اقتصاد باید مردمی باشد و به مردم برگردد.