به گزارش مشرق، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص لبنیات سنتی گفت: مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، این وزارتخانه توصیه میکند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از ۲.۵ درصد چربی استفاده کنند و چون چربی محصولات لبنی سنتی، حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماریهای قلبی عروقی میشود، توصیه نمیشود.
بیشتر بخوانید:
این شیرها تقلبی هستند!
وی افزود: لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تایید وزارت بهداشت نیست و متاسفانه به علت مصرف این نوع لبنیات در 2 سال اخیر با افزایش موارد تب مالت در کشور مواجه شده ایم.
عبداللهی با بیان اینکه توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که لبنیات سنتی غیر پاستوریزه و فلهای استفاده نکنند، بیان کرد: مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد، در واقع افزایش موارد تب مالت در کشور، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف لبنیات فلهای و سنتی دارد و توصیه ما به مردم این است که شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند.
شیر و لبنیات پرچرب توصیه نمی شود
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: در مورد لبنیات پاستوریزه هم توصیه میشود که شیر و لبنیات پرچرب استفاده نشود و حتی اگر کارخانهها محصولات لبنی پاستوریزه پر چرب تولید کنند، توصیه وزارت بهداشت مصرف این نوع لبنیات نیست.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در جهت ساماندهی، بر لبنیات فروشیهای سنتی نظارت دارد، تصریح کرد: به علت تمایل مردم به مصرف کالاهای سنتی و این باور که لبنیات سنتی سالمتر است، تقاضا برای خرید این محصولات همچنان وجود دارد، درحالی که مردم باید بدانند این محصولات ممکن است تب مالت ایجاد کند و از طرفی بسیار پرچرب است و حتی گزارشاتی رسیده که برخی از آنها در محصولات خود از پالم استفاده میکنند.