به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کنگره، یک منبع آگاه به رویترز خبر داد که این اقدام ممکن است در آینده نزدیک صورت گیرد. شورای حقوق بشر از دوشنبه یک جلسه سه هفتهای را در ژنو آغاز خواهد کرد.
منابع دیگر به رویترز خبر دادند که خروج آمریکا از این شورا جای تردید ندارد، بلکه سوال اصلی زمان عملی شدن این موضوع است.
بیشتر بخوانید:
تلاش ناکام آمریکا برای خارج کردن تلآویو از دستور کار شورای حقوق بشر
نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل بارها بر سر تصمیماتی که این شورا علیه رژیم صهیونیستی گرفته و برای این رژیم حیاتی بوده درگیر شده است. اخیرا آمریکا و استرالیا تنها کشورهایی بودند که با پیشنهاد انجام تحقیقات از رژیم صهیونیستی به دلیل امکان استفاده از زور در غره مخالفت کردند.
نیکی هیلی این شورا را به دلیل آنچه خود "تعصب دیرینه علیه اسرائیل" نامیده مورد انتقاد قرار داده و سال گذشته تهدید کرد که آمریکا از این شورا خارج خواهد شد.
وی سال گذشته در واشنگتن پست مدعی شد: زمانی که شورای حقوق بشر بیش از 70 قطعنامه علیه اسرائیل – کشوری با این پیشینه قوی حقوق بشر – صادر میکند و در مقابل تنها 7 قطعنامه علیه ایران – کشوری با این سابقه ژرف در نقض حقوق بشر - صادر میشود، شما متوجه میشوید که در اینجا واقعا ایراداتی وجود دارد.
هیلی همچنین خواستار اصلاحاتی در بدنه این شورا شد. از جمله این اصلاحات اخراج اعضایی است که دارای سوابق ضعیف در زمینه رعایت مسائل حقوق بشری هستند. هیلی به طور خاص بر روی اخراج ونزوئلا، چین و عربستان سعودی تاکید داشت.