به گزارش مشرق، خوش خلق افزود: مصرف برق روز به روز در حال افزایش است و بر این اساس تصمیم مدیریت بار در کشور و استان تهران اعمال شده است .
وی افزود: کاهش بارندگیها موجب شد نیروگاههای برق آبی که 9500 مگاوات تامین برق کشور را به عهده دارند اکنون با کاهش آب سدها نمیتوانند به این اندازه تولید برق کنند.
خوش خلق با بیان اینکه تغییر اقلیم و افزایش دمای هوا تا 43 درجه در تهران مصرف را افزایش داده است عنوان کرد: یک سوم مصرف کشور سیستمهای سرمایشی است و در کشور تا حدود 58 هزار مگاوات مصرف را پشت سر گذاشتیم.
بیشتر بخوانید:
۲۰ هزار میلیارد هزینه سالیانه افزایش تولید برق
مدیر عامل شرکت برق منطقهای تهران با اشاره به وضعیت برق منطقهای تهران گفت: در برق منطقهای تهران، استانهای البرز و قم را هم پوشش میدهیم و با توجه به ظرفیت نصب شده 12 هزار مگاواتی اکنون پیک مصرف به 10 هزار و 61 مگاوات رسیده که تا مرداد به 10 هزار و 600 مگاوات میرسد و تغییر ساعات کاری در تهران کاهش 300 مگاواتی را داشته است و طی تعطیلات رسمی 10 درصد کاهش مصرف در تهران دیده شده است.
وی با بیان اینکه 25 درصد مشترکان کشور در تهران است و همزمانی گرما در کل کشور مشکلاتی ایجاد میکند تصریح کرد: هر یک درجه افزایش دما 1500 مگاوات افزایش بار مصرف به همراه دارد و افزایش هر یک درجه دما در تهران 150 تا 200 مگاوات افزایش بار به دنبال دارد.