به گزارش مشرق، محمدحسین مقیمی امروز در جلسه شورای اداری استان تهران، با اشاره به تغییر ساعت کاری ادارات در استان تهران اظهار داشت: چون در پشت سدها آب کم است، ۴ هزار مگاوات تولید برق از نیروگاههای برق آبی کاسته شده، یعنی به جای ۹ هزار مگاوات ۵ هزار مگاوات تولید شده و از آنجا که این کاهش قابل تأمین نیست و همچنین مصادف با افزایش دما شده طبق مصوبه دولت به چهار استان، ساعت کار میبایست تغییر پیدا کند.
بیشتر بخوانید:
وعده آذری جهرمی درباره شبکه برق
وی بیان کرد: بخشنامه تغییر ساعات کاری در مورد استان تهران نیز داده شد که همه دستگاههای دولتی باید با صرفهجویی در مصرف برق، این ۴ هزار مگاوات کاهش برق را مدیریت کنند تا میزان قطعی برق مشترکان مسکونی و صنایع را به حداقل برسانیم.
استاندار تهران با بیان اینکه بخشنامه ابتدا اینگونه بوده که از ساعت ۱۳ تا ۱۶ حداقل استفاده از سیستمهای خنککننده صورت گیرد افزود: با اصلاح مصوبه دولت در همه استانها استانداران میتواند تصمیم بگیرد که ساعت کار ۱۴ تا ۱۸ عصر در تهران و در شهرستانها که پنجشنبهها ادارات باید شش و نیم تا یک و نیم باشد.
مقیمی گفت: هدف، تغییر ساعت اداری نیست بلکه تلاش داریم تا ساعت پیک مصرف برق را پایین بیاوریم که شنبه و یکشنبه همه دستگاههای اجرایی این امر را محقق کردند و ۴۰۰ مگاوات مصرف برق، ۳۰۰ مگاوات در تهران و ۱۰۰ مگاوات در شهرستانها نیز تقلیل پیدا کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بخشنامه برای همه لازمالاجراست و نیاز به بازرسی نبود ولی ۵۰ اکیپ برای نظارت به ادارات فرستاده شدند و این احتمال نیز وجود دارد با پایان این ضربالاجل در کاهش ساعات کاری ادارات، از اول مردادماه نیز ساعت کاری در تهران ۶:۳۰ باشد.