به گزارش مشرق، ران پال در يکي از سخنرانيهاي اخير خود گفت: "اگر چه ابدا هيچ مدرکي دال بر غني سازي اورانيوم توسط ايرانيها وجود ندارد، آنها خود را آماده مورد حمله قرار گرفته شدن ميکنند و به صورت قابل درکي اقدامات لازم را براي مقابله با تهديدها انجام ميدهند."
واشنگتن و رژيم تل آويو با دستاويز قرار دادن اين اتهام که برنامه هستهاي ايران ممکن است بعد پنهاني نظامي داشته باشد، مکررا تهران را با "گزينه" حمله نظامي تهديد کردهاند.
ژنرال مارتين دمپسي رئيس ستاد مشترک ارتش امريکا، هفته گذشته گفت که ارتش اين کشور آماده است که در صورت لزوم به کشور ايران حمله کند.
اظهارات جنگ طلبانه دمپسي مدت کوتاهي بعد از سخنان خصمانه لئون پانتا وزير دفاع امريکا بيان شد. پانتا گفته است که در مورد برنامه هستهاي ايران، "هيچ گزينهاي از دستور کار خارج نشده است."
پال همچنين خاطر نشان کرد که موضع ضد امريکايي ايران ريشه در دخالتهاي واشنگتن در امور داخلي اين کشور دارد.
وي با اشاره به کودتاي سال ۱۹۵۳ عليه محمد مصدق نخست وزير وقت ايران، تاکيد کرد که امريکا با توسل به زور يک ديکتاتور بيرحم را جايگزين مصدق کرد تا امنيت منافع خود از جمله سودهاي نفتي را تامين کند.
نامزد جمهوري خواه رياست جمهوري امريکا در ادامه با انتقاد از تحريمهاي امريکا عليه جمهوري اسلامي، اين تحريمها را "اقدامات جنگي" که راه را براي يک درگيري حقيقي در خاورميانه هموار ميکند، توصيف کرد.
وي در مقالهاي تحت عنوان حماقت تحريمها نوشت: "تحريمها قدم اول در جنگهاي ما عليه عراق و ليبي بودند و اکنون تحريمهاي برنامه ريزي شده عليه سوريه و ايران نيز در همان مسير مخرب قرار دارند."
باراک اوباما رئيس جمهور امريکا ۳۱ دسامبر در اقدامي به منظور مجازات شرکتها و بانکهاي خارجي که با بانک مرکزي ايران رابطه تجاري دارند، طرح تحريم اين بانک را امضا کرد.
امريکا پيشتر بانکهاي خود را از برقراري رابطه با بانک مرکزي ايران منع کرده بود. هدف از تحريمهاي جديد جلوگيري از بانکهاي خارجي از انعقاد قرارداد با بانک مرکزي ايران با استفاده از تهديد آنها مبني بر توقف دسترسي به نظام مالي امريکا است.
امريکا، رژيم اسرائيل و هم پيمانان آنها تهران را متهم به پيگيري اهداف نظامي در برنامه هستهاي خود ميکنند و اين اتهام را به عنوان دستاويزي براي فشار آوردن بر شوراي امنيت جهت تحريم اين کشور قرار دادهاند.
تهران ضمن رد قاطعانه اين اتهامات ميگويد، به عنوان يکي از امضا کنندگان پيمان منع گسترش سلاحهاي هستهاي (انپيتي) و يکي از اعضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي، حق توسعه و دستيابي به فناوري صلح آميز هستهاي را دارد.