به گزارش مشرق، یکی از این طرح ها، احداث مخازن فرآورده های نفتی به روش B.O.T است که با سرمایه گذاری 980 میلیارد ریال و ظرفیت یک میلیون و 260 هزار تن به بهره برداری رسید.
مدت این پروژه 20 سال است و با هدف بهره برداری از موقعیت منطقه ای و جغرافیایی بندر چابهار برای خرید و فروش و فرآوری و پالایش، معاوضه و انتقال نفت و گاز منطقه به بازارهای داخلی و خارجی است.
ارتقا موقعیت بندر چابهار در حوزه اقتصادی
این پروژه می تواند باعث ارتقا موقعیت بندر چابهار در حوزه اقتصادی در منطقه به ویژه در حوزه توزیع و ترانزیت انرژی و تلاش برای قرار گرفتن در مسیرهای انتقال انرژی در منطقه احداث خواهد شد. احداث مخازن فرآورده های نفتی برای 28 نفر شغل ایجاد می کند و موجب افزایش سهم بندر چابهار در بازار خدمات بندری- دریایی منطقه می شود.
احداث مخازن نگهداری LPG
پروژه دوم احداث مخازن نگهداری LPG به روش B.O.T است که با اعتباری بالغ بر 531 میلیارد ریال و ظرفیت 265 هزار تن است. پروژه یاد شده در مدت 5 سال با هدف بهره برداری از موقعیت منطقه ای و جغرافیایی بندر چابهار برای خرید و فروش و فرآوری و پالایش، معاوضه و انتقال نفت و گاز منطقه به بازارهای داخلی و خارجی اجرا می شود.
جمع آوری مواد زائد کشتی ها
عملیات اجرایی جمع آوری مواد زائد کشتی ها به روشB.O.T سومین پروژه ای است که با سرمایه گذاری 195 میلیارد ریال و به مساحت یک هکتار آغاز شد.
این طرح بناست با هدف پیشگیری از آلودگی زیست محیطی دریایی جهت حفظ محیط زیست دریایی از آلودگی های نفتی مطابق با کنوانسیون (MARPOL) احداث شود.