به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
سباستین رولین کارشناس ارشد دانشگاه جرج تاون ضمن یادداشتی در نشنال این ترست، به بررسی قدرت موشکهای مختلف ایران نسبت به ناوهای آمریکایی پرداخت و نوشت: در اوت ۲۰۱۸ بود که ایران اعلام کرد که موفق به توسعه این موشکهای نام برده نقطهزن برد متوسط با قابلیت رادارگریزی و فناوری هدایت ماون قرمز شده است.
در این زمینه:
فیلم / از موشک کروز ایرانی چه میدانید؟
سردار امیرعلی حاجیزاده، فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران در ماه اکتبر سال ۲۰۱۸، در سخنرانیای اظهار داشت که ایران یک موشک جدید هدایت شده با برد بالغ بر ۷۰۰ کیلومتر (۴۳۴ مایل) را در سرتاسر خلیجفارس و دریای عمان مستقر کرده است. اگرچه او به نام خاصی اشاره نکرد اما احتمالاً منظورش موشکهای ذوالفقار که شکل توسعه یافته فاتح ۱۱۰ است، بود.
اگرچه تمام ناوهای آمریکایی به سیستمهای ضدهوایی مجهز هستند اما با این حال، موشکهای کوتاه برد سپاه در خلیجفارس توانایی تهدید آمریکا را دارا میباشند. علاوه بر این، استفاده همزمان از تعداد بالایی از این موشکها آن هم از زوایای مختلف میتواند کار ناوهای آمریکایی را یکسره کند.
با توجه به حجم حمل و نقل تجاری ارزشمند در خلیجفارس، تهران در ارتقا فناوری موشکهای خود سرمایهگذاری میکند و این تلاش را به جهان به عنوان وسیلهای برای ایجاد بازدارندگی نظامی متداول در زمینه تنش رو به افزایش با عربستان سعودی، اسرائیل و آمریکا معرفی مینماید.
با این شرایط میتوان گفت ناوهای آمریکایی کاملاً در تیررس موشکهای ایرانی هستند و فاتح میتواند تهدیدی جدی برای آمریکا بوده و ناوهای این کشور را به قعر خلیجفارس بفرستد.
در موشک بردکوتاه «فاتح ۱۱۰» از سوخت جامد استفاده میشود و موشک نقطهزن است.