سرویس جهان مشرق - هفته گذشته شبکه سیزده تلویزیون رژیم صهیونیستی پرده از اطلاعاتی جدید در رابطه با روابط کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی برداشت. این شبکه اعلام کرد که پس از توافق هسته ای بین ایران و کشورهای غربی، گشایش وسیعی در روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی صورت پذیرفته است.
شبکه سیزده رژیم صهیونیستی در ادامه به نقل از دیپلماتهای غربی اذعان کرد که " تامیر پاردو" رییس سابق موساد بعد از چند هفته از توافق دو مرحله ای، اوایل سال ۲۰۱۴ به ریاض سفر و با " بندر بن سلطان" دیدار کرده است.
همزمانی اعلام این خبر از سوی رسانه صهیونیست با اجلاس ضد ایرانی ورشو البته حاوی نکاتی بسیار مهم است. "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از سفر به لهستان هم با اشاره به رابطه خوب این رژیم با کشورهای عربی به جز سوریه، مدعی شد: «رژیم صهیونیستی روزانه در حال اقدام علیه ایران است و اقدام چند روز پیش ما در سوریه در همین راستا بود.» وی اجلاس ورشو را مهم توصیف کرد و گفت: «این اجلاس در ائتلاف آمریکا، "اسرائیل" و کشورهای عربی علیه سیاستهای ایران در خاورمیانه تاثیر گذار است.»
** همکاری رژیم صهیونیستی با امارات و سعودی علیه ایران
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی از رابطه دوستانه با کشورهای عربی سخن میگوید که شبکه سیزده رژیم صهیونیستی در ادامه گزارش خود تحت عنوان " اسرار خلیج" تاکید کرده که " محمد بن زاید، ولیعهد ابوظبی برای چند بار با بنیامین نتانیاهو گفتوگو کرده است." این شبکه صهیونیستی همچنین خاطرنشان کرد که "تلاش برای هماهنگی و همکاری امارات و اسرائیل علیه ایران در دستور کار بن زاید و نتانیاهو بوده است."
شبکه سیزده اسرائیل در پایان به نقل " دان شاپیرو" سفیر سابق آمریکا در فلسطین اشغالی اعلام کرد که مشاوران نخست وزیر رژیم صهیونیستی به صورت منظم با مسئولان ارشد اماراتی دیدار و گفتوگو داشتند و دو طرف به انسجام کامل در خصوص پرونده هسته ای ایران دست یافته اند.
باید تاکید داشت که آنچه رسانههای غربی و عربی و همچنین صهیونیست از روابط این رژیم با کشورهای عربی افشا کرده اند تنها بخش کوچکی از واقعیتهایی است که به وقوع پیوسته است. مهم ترین اقدام کشورهای عربی در چند ماه گذشته را میتوان پذیرایی " سلطان قابوس" پادشاه عمان از " نتانیاهو" دانست. امر تعجب برانگیزی که بیانگر عقب نشینی بسیاری از رژیمهای عربی بر خلاف خواست ملتهای خود و پذیرش رژیم صهیونیستی به عنوان یک واقعیت موجود در خاورمیانه است.
** رد پای رژیم صهیونیستی در ترور جمال خاشقچی
به تعبیر دیگر با روی کار آمدن "دونالد ترامپ" در آمریکا و ترسیم سیاست ضد ایرانی از سوی نزدیکان او به ویژه "جان بولتن" و "مایک پمپئو" مساله به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی به عنوان نوعی پیش شرط برای حمایت آمریکا از کشورهای عربی ترسیم شده است. این مدعا آنجا وضوح بیشتری پیدا میکند که امارات و عربستان هرگز درصدد تکذیب خبرهای منابع غربی و صهیونیستی در خصوص رابطه خود با اسرائیل بر نمیآیند.
از سوی دیگر همکاری "محمد بن سلمان" با صهیونیستها وارد مسائل جدیدی از قبیل کمکهای اطلاعاتی شرکت های اسرائیلی و استفاده از تکنولوژی آنها شده است. این مساله که در جنگ یمن نیز نمود داشته اینک در خصوص ماجرای ترور " جمال خاشقچی" روزنامه نگار منتقد سعودی نیز مطرح شده است.
دو روز پیش بود که شبکه ماهواره ای المیادین به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: «یک روزنامه نگار و سه وکیل به افشای اطلاعاتی در خصوص استفاده عربستان سعودی از ادوات اسرائیلی برای جاسوسی از خاشقچی پرداخته اند.» این خبرگزاری آمریکایی در ادامه افزوده است که در واکنش به این اقدام یک گروه ناشناس تلاش داشته تا ادعای این پژوهشگران را زیر سوال ببرد و ارتباط عربستان سعودی با شرکت اسرائیلی NSO را تکذیب کند.
آسوشتیدپرس همچنین عنوان کرده که این گروه ناشناس به دنبال کارشکنی در تحقیقات این چهار پژوهشگر و پاک کردن ردپای اسرائیل در ترور خاشقچی است.
** اجلاس ورشو صحنه رونمایی از ائتلاف عرب ها با اسرائیل
همه این گزارشها دلالت بر آن دارد که رابطه رژیم صهیونیستی به ویژه با عربستان و امارات دیگر به سطحی رسیده که قابلیت پنهان کاری و مخفی نگاه داشتن ندارد. از همین روست که می بینیم به بهانه ایران دور یک میز در ورشو جمع میشوند و به صورت علنی با هم دیدار میکنند.
یکی از گافهای عمده سیرک ورشو را وزرای خارجه سه کشور عربی بحرین و امارات و رژیم سعودی دادند؛ گافی که با شیطنت دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یوتیوب منتشر شد و کل جهان عرب را در بهت فرو برد.
در فیلمی که از سوی دفتر نتانیاهو تعمدا در شبکه اجتماعی یوتیوب منتشر شد، آلخلیفه، آلنهیان و عادلالجبیر مسئولان سیاست خارجی سه کشور عربی بحرین، امارات و سعودی ضمن تعریف و تمجید از رژیم اشغالگر صهیونیستی که روزانه اعراب فلسطینی را از لب تیغ و تیر میگذراند، ایران را دشمن شماره یک نامیدند! انتشار این فیلم موجی از تنفر از مسئولان سه کشور عربی فوقالذکر را در میان کاربران مجازی دنیای عرب و فعالان سیاسی و رسانهای عرب زبان به دنبال داشت.
اما این ویدیو اندکی بعد از یوتیوب حذف شد. هنوز روشن نیست که آیا این ویدیو عمداً منتشر شده یا انتشارش یک اشتباه سهوی بوده است.
موضوع مقابله با نفوذ ایران و معاهده قرن درخصوص فلسطین دو پرونده مورد توجه مثلث سعودی، صهیونیستی و آمریکایی است که کاملاً به یکدیگر ارتباط دارند. از یک سو آمریکا تلاش دارد تا به رژیم صهیونیستی در دستیابی به خواستههای خود در مورد تشکیل دولت یهودی کمک کند و این مهم جز با عقب نشینی کشورهای عربی امکان پذیر نیست. از سوی دیگر اما عربستان که در باتلاق یمن و ماجرای ترور خاشقچی گرفتار شده و سیاست های خود در لبنان، سوریه و عراق را شکست خورده میبیند و به حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تقابل با ایران دل بسته است.
بدیهی است که خاورمیانه جدید برخلاف اراده آمریکا در حال شکل گیری است، مساله ای که موجب همکاری دشمنان ایران علیه یکدیگر شده است. این در حالی است که نه جنگ طلبی رژیم صهیونیستی و نه پروسه ایجاد داعش از سوی آمریکا نتوانست مانع از تحقق اراده ملتها شود. همکاری کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی علیه ایران در ورشو نیز محکوم به شکست است چرا که سناریوی بیگانگان برای خاورمیانه هیچ وقت رنگ واقعیت نگرفته است.