به گزارش مشرق، قیمت گوشت که طی ماههای اخیر روند افزایشی داشته همچنان بر همین مدار میگردد.
هر چند دولت برای کاهش قیمت، تعرفه واردات گوشت را صفر و روند واردات آن را تسهیل کرد تا بتواند بازار را به حالت تعادل برگرداند اما، علی رغم این اقدامات و واردات گسترده و وعده مسئولان مبنی بر کاهش قیمت ها، هنوز بازار به سمت تعادل نرفته است.
بیشتر بخوانید:
قیمت تمام شده هر کیلو گوشت گوسفندی گرم چقدر است؟ +جدول
اسکورت گوشت وارداتی تا فروشگاهها
یکی از دلایل کاهش نیافتن قیمت به دلیل توزیع نامناسب این محصول پروتئینی است که با وجود گذشت هفتهها از این موضوع هنوز سازوکاری برای توزیع عادلانه آن مطرح نیست.
البته شهرام میرآخورلو، معاون سازمان حمایت معتقد است دلیل التهاب بازار گوشت ناشی از کاهش داخلی تولید گوشت است.
به گفته وی؛ نیاز بازار داخل به گوشت حدود ۹۶۰ هزار تن است که امسال فقط ۲۸۰ هزار تن تامین شد و با میزانی که تا الان واردات گوشت داشته ایم باز هم ۳۳۰ هزار تن فاصله وجود دارد تا نیاز داخل به تمامی تامین شود.
میرآخورلو تاکید کرده بود؛ به منظور مقابله با سوءاستفاده کنندگان، ۵ تیم در بازرسی و نظارت مراحل عرضه، انبارها، سردخانه ها، برخی از واردکنندگان و عرضه کنندگان و واسطههایی را که در بازار گوشت اخلال میکردند شناسایی و با آنها برخورد کردند.
همچنین رضا رحمانی وزیر صنعت در یکی از آخرین صحبتهای خود در این باره گفته بود: تا دو هفته آینده توزیع گوشت تاثیر خود را بر بازار برجای خواهد گذاشت.
به گفته وی؛ با توجه به تصمیمات اخذ شده قیمت گوشت تعدیل و کاهش مییابد و بخشی از گوشت که در یکی از بنادر کشور وجود داشته این هفته ترخیص شده و به سراسر نقاط کشور حمل میشود.
وزیر صنعت گفته بود؛ حداقل ۲۰ هزار تن گوشت در انبارهای کشور وجود دارد و واردات گوشت از کشورهای همسایه تسهیل شده است.