به گزارش مشرق، حبیبالله حیدریمهر با اشاره به برگزاری مسابقات فوتبال ۷ نفره قهرمانی کشور که هماکنون به میزبانی تهران در حال برگزاری است، گفت: در حالیکه در این مسابقات در ترکیب تیم زنجان به عنوان دروازهبان حضور داشتم، اما در اعتراض به تغییر کلاسبندیام که سالهاست در آن کلاس بازی میکنم حاضر به شرکت در مسابقات نشدم و تنها به عنوان یک تماشاگر نظارهگر مسابقات هستم.
وی افزود: متأسفانه بیشتر بازیکنانی که هماکنون در این رشته فعالیت میکنند، سالم هستند و تنها ادای معلولان را درمیآورند. دروازهبان تیم شیراز در حالی که کاملاً سلامت است با تقلید از حرکات من خود را به عنوان معلول CP (فلج مغزی) جا زده است و کلاسبندی گرفته است. اگر یک کارشناس و حتی یک بیننده عادی با دقت به حرکات او درون دروازه توجه کند متوجه میشود تا وقتی ایستاده و عکسالعملی ندارد فرم من را میگیرد، اما در هنگام مسابقه و شیرجه زدن از دروازهبانهای سالم هم بهتر دایو میبندد.
بیشتر بخوانید:
تیم فوتبال ۷ نفره ایران به نیمه نهایی راه یافت
* یک شبه شفا پیدا کردم
ملیپوش با سابقه فوتبال ۷ نفره در پاسخ به این سؤال که مگر نظارتی روی کار کلاسبندان نیست، گفت: در حالی که من به عنوان اولین بازیکن در جهان، کلاس CP5 را دریافت کردهام و بسیاری از کلاسبندها از فیلمها و فرم من برای کلاسبندی در این کلاس در تمام جهان استفاده میکنند، اما در کمال تعجب بعد از ۳۴ سال پزشکان ما تشخیص دادند که یک شبه شفا پیدا کردهام و کلاسم را از ۵ به ۷ افزایش دادند. در حالیکه سال قبل زیر نظر ۲۰ کلاسبند بینالمللی در مسابقات جهانی آرژانتین کلاس پنجم مجدداً تأیید شده بود.
حیدریمهر با بیان اینکه متأسفانه هیچ مرجعی برای رسیدگی به این تخلفات وجود ندارد و حاضر نیست به این ماجرا ورود کند، گفت: در حالیکه سالها به عنوان دروازهبان تیم ملی حضور داشتم، اما ۲ بازیکن کاملاً سالم را جایگزین من کردهاند و من خانه نشین شدهام، در حالی که در این ۸ سال با توجه به سوابق ملی که دارم خیلی راحت میتوانستم برای یک کشور دیگر بازی کنم. با توجه به اینکه پست من دروازهبان است راحت تا ۴۵ سالگی میتوانم بازی کنم و در این سالها حتی با آدمهای سالم زیادی رقابت داشتهام، اما متأسفانه در کشور خودم اجازه بازی کردن پیدا نمیکنم.
وی در پاسخ به این سؤال که ایراد کار از کجاست و مقصر کدام قسمت از فدراسیون است، عنوان کرد: مقصر اصلی ابتدا مسئولان انجمن فوتبال ۷ نفره هستند. از طرفی دیگر کلاسبندها با همشهریهایشان کنار میآیند و باندبازی میکنند؛ کادر فنی هم بازیکنانی را که میخواهد با هماهنگی کلاسبندها برایشان کلاس میگیرد تا در ترکیب تیم حضور داشته باشند.
* با درآوردن ادای من به تیمملی میروند، اما من خانهنشین شدهام
حیدریمهر در پاسخ به این سؤال که این بازیکنان با این شرایط چطور در مسابقات بینالمللی کلاس میگیرند و بازی میکنند، بیان داشت: بسیاری از آنها وقتی به مسابقات بینالمللی میروند یا کلاسهایشان افزایش پیدا میکند یا اینکه محروم میشوند. در جریان مسابقات تمام کلاسبندها حضور دارند و تمام صحنهها را فیلمبرداری میکنند. در مسابقات جهانی آرژانتین خزایی دروازهبان ما کلاسش ۸ شد. او که همواره حالت من را میگرفت تا کلاس ۵ را داشته باشد، اما توسط کلاسبندها مورد آزمایش قرار گرفت و کلاسش را افزایش دادند. وقتی کلاسبندها در جریان مسابقات عکسالعملهای او را بررسی کردند از او خواستند که پاهایش را باز کند، اما گفت نمیتواند که فیلم حرکات او را در جریان مسابقه نشانش دادند. سپس از او درخواست کرد بنشیند که گفت نمیتواند و مجدداً فیلمی که از نشستن او در جریان مسابقات داشتند نشان دادند و کلاسش را افزایش دادند.
ملیپوش با سابقه فوتبال ۷ نفره تصریح کرد: ۱۴ سال است که در فوتبال ۷ نفره فعالیت دارم؛ از اولین روزی که آمدهام کلاس CP5 را من افتتاح کردم. ۳-۴ بار هم کلاسبندی شدم، اما چون تمام کلاسبندهای بینالمللی به واسطه نمایش فیلمهای من در کلاسهای آموزشی من را میشناختند فقط یک بررسی ساده انجام میدادند، اما کلاسبندهای داخلی خیلی راحت کلاس من را افزایش دادند که وقتی دلیل این را سؤال کردم گفتند تشخیص ما این است.
وی خاطر نشان کرد: تمام CP5 هایی که در ایران ادای من را درمیآورند سالم هستند، اما با درآوردن ادای من به جای من به تیم ملی میرسند. حق ۹۰ درصد معلولین خورده شده و خانهنشین شدند. ای کاش اجازه میدادند از کلاسبندیها فیلم میگرفتم تا نشان دهم چگونه افراد سالم خود را معلول جا میزنند و کلاس میگیرند و معلولین را خانهنشین میکنند.